de vrouw met…


Op 9 september, 2008 plaatste Anna dit sexverhaal in de categorie Werk, en is inmiddels 19521 keer gelezen. Aantal woorden in dit verhaal: 665. Geschatte leestijd: 4 minuten

Ik ben een vrouw van 39 jaar en altijd op zoek naar wat lekkers. Omdat te krijgen kleed ik me ook altijd lekker. Ik ben secretaresse dus aan outfits geen gebrek. Hoge hakken, schoenen of hoge laarzen met punten, geile kousen, rokjes, kleine stropdassen op mijn blouse. Pikken en natte kutjes genoeg op mijn werk. Even in de lift, op het toillet met een collega. Ik heb er ondertussen al zeker 10 gehad deze week. Hellen is mijn geile collega. We hebben het altijd over die geile collega of wat we gister gedaan hebben na het werk. Zij zit tegen over mij en zeker een keer per dag krijg ik een schoen tussen mijn benen geduwd. Ze wrijf dan de punt van haar schoen tegen mijn doorzichtige string. Vanmorgen stonden we samen in de lift. Ik liet mijn hand onder haar rok gaan en voelde langs haar kousnaad en ging naar haar natte kutje. Ik zei, Zo weer lekker opgewonden`. Wat je voelt is de sperma van mijn bijrijder., zei ze, Hij heeft mij net vol gespoten in de garage. Heb jij nog wat lekkers gedaan vanmorgen. Nee,zei ik, vanmorgen niet maar gister wel. Gister heb ik een wijf gepaald en twee kerels afgetrokken. Eentje bij het winkelen en de ander bij een bus hokje. Bij het winkelen waardan, vroeg ze. Gister ben ik na het werk even een paar laarzen wezen kopen bij Taft. Boven hebben ze daar die hogen laarzen staan. Daar was een stel die ook interesse had. Hij had wel erg veel aandacht voor me. Ik heb hem verleid toen zijn vriendin naar beneden ging om daar te kijken. Meteen toen zij weg was waren we met zijn tweeen. Ik ben naar hem toe gelopen en heb hem daar in de winkel afgetrokken. Hij spoot alles op de vloer. Hierna ging hij weer naar beneden en ik even daarna. Ik zag ze de winkel verlaten en ben op een afstand achter ze aan gegaan. Zijn vriendin was ook een lekker ding met een kort rokje en hakken. Ik wilde haar ook proberen. We hadden een aantal keren oog contact en ik knipoogde een keer. Ik zag dat het haar wat deed. Ze kreeg een glimlach op haar gezicht. Ik wenkte haar naar een winkel te gaan. Dat was een lingeriezaak. Hij bleef buiten en binnen had ze wat te passen gepakt. Ik liep langs haar en verluisterde, Kom geil ding.Ik liep een pashok in en zij kwam er achteraan. Ik zette een been op het bankje , deed mijn rokje omhoog en duwde haar naar beneden. Ik hoefde niets te zeggen. Ze begon meteen mijn natte kutje te likken. Ik moest eraan denken hoe haar vriend net was klaar gekomen. Bij mij duurde het ook niet lang en kwam met haar tong in mijn kut klaar. Hierna hebben we van plaats gewisselt en ging zij wat onderuit op het bankje zitten. Ik heb haar toen gelikt en met mijn vibrator klaar geneukt. Ik was daar zo geil van geworden dat ik even later nog maar een kerel bij de bushalte heb afgetrokken.. Hij stond daar en ik liep langs. Hij zei. Zo. lekker ding…Ik hielt mijn pas in en vroeg. Wat, zo lekker ding, zou je wat willen dan met zo´n lekker ding. Ik stapte op hem af en greep in zijn kruis. In zijn oor zei ik, Wil je wel even lekker klaar komen dan, door zo´n lekker ding. Het was al wat donker geworden en trok hem mee naar de achterzijde van het hokje. Daar liet ik mijn geile kutje zien en haalde zijn stijve pik te voorschijn. Ik heb hem daar afgezogen en klaar getrokken. Hij spoot al zijn sperma over mijn kous en tegen mijn laars. Ik ben hierna naar huis gegaan en heb verder niets onder nomen. Wat ben je toch een hoer zeg, zei Hellen. Weet je vandaag gaan we die kerels weer eens lekker geil maken. Daar heb ik echt zin in

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie