vervolg auto deuk


Op 8 september, 2008 plaatste martin bernards dit sexverhaal in de categorie Werk, en is inmiddels 11231 keer gelezen.

Het was ruim 6 weken later dat Sanne opnieuw bij mij kwam met haar zus dit- maal. Haar zus had ongeveer dezelfde lichaamsbouw als Sanne, maar had rossig haar, Sanne was blond. Nadat ze waren gaan zitten vertelde ik in het kort aan beide dames waarom ze er waren. Sanne’s zus heet Sara vertelde ze. Dus jij bent getrouwd met de ex van San ne. Vertel eens: wist je dat hij zo’n kleine piemel had. Jazeker, alleen geloofde ik mijn zus niet, dus heb ik het hem op een keer gevraagd toen hij bij mij thuis een klusje deed. Hoe ging dat? Klaas zei ik je zus zegt dat je een kleine hebt? Ja als je dat niet geloofd mag je het zien, en voor ik er erg in had liet hij zijn broek zakken, en ja hij had een kleintje. Weet je dat Sanne ook eens met een vrouw gevreen heeft. Sanne kleurde en Sara keek haar verbaasd aan. Nee, nooit van gehoord. Om haar schuld aan mij af te lossen heeft ze mij toegezegd hier met een vrouw te willen vrijen, en wel met jou, omdat jij haar man hebt gepikt. Sara kreeg een kleur van schaamte. Ik wist dat jij rood haar had en daar houd ik van. Dus wil je met je zus hier vrijen? En als ik het niet wil? Dan zal ik je man vertellen dat vreemd gaat. Dat is niet zo. Dat weet hij niet. Dus?? Oke ik kan niet anders, en zij is mijn zus. Ook nu had Sanne een rokje aan, met bloese. Sara had een doorknoopjurk aan. We gaan beginnen!! Sanne ga je zus uitkleden, zodat we kunnen zien of ze echt rood is. Sanne knoopte de jurk open,en schoof hem van de schouders. Daaronder zat een zwarte BH die goedgevuld was. Ze schoof nu de onderkant omhoog over de benen, en ook Sara had gezette benen. Ook de slip was zwart. Nu ging de BH los en er vielen twee blanke jongens uit met rode tepels, die nog niet hard waren. Ga staan Sara, en de jurk viel naar beneden. Zo nu word het spannend. Sanne zal voor het eerst in haar leven een vrouw haar slip uittrekken. Sanne kleurde maar deed wat ze moest doen, haar zus haar slip uittrekken. Er zat inderdaad een rood poesje in die slip. Ga haar kussen zei ik. Sanne kuste Sara op de mond, eerst zacht toen harder. Sara beantwoorde het kussen. Zuig haar tepels! Sanne zette haar mond op een borst en zoog aan de rode tepel. Doorgaan en een hand tussen haar benen moest ik zeggen. Ik zag de tepels opzwellen en hard worden. Met haar hand wreef ze tussen de benen, en ik zag de schaamlippen zich langzaam openen. Ho, nu moet Sanne uit de kleren. Sara had hier minder moeite mee dan Sanne. Ze schoof handig het rokje van haar zus omhoog en trok handig Sanne’s slip uit, en toen haar bloese en BH. Zo daar stonden ze nu de 2 zusjes samen naakt voor mij. De een blond de ander rood. Ik gaf Sara opdracht nu haar zus te kussen, en haar hele lichaam te strelen en te betasten. Sara had er duidelijk plezier in, en vingerde haar zus in de natte kut. Dan wil ik nu dat jullie op de knieen gaan zitten hier voor mij, en dat jij Sara mijn broek openmaakt en mijn penis eruit haald. Sara kleurde nu. Ze kreeg een rood hoofd. Waarom stamelde ze. Om nu eens een echte man te zien, en te kijken of deze ook past. Je zus moet toekijken. Vooruit NU. Sara begon met bevende handen mijn broek los te maken, en na lang gefriemel kwam mijn jongeheer er uit. Nu wat vind je ervan? Bijzonder mooi en groot. Oke zuigen dan en ze nam hem aarzelend in haar mond. Met de rechter hand begon ze te trekken aan de voorhuid, en de heer werd suipergroot. Haar zus keek vol ontzag toe. Voordat ik in haar mond zou spuiten gaf ik beide dames opdracht languit op de grond te gaan liggen. Blond en rood naast elkaar is een mooi gezicht. Nu beide de benen optrekken, en dan speiden. En daar lagen ze dan. Twee poezen in afwachting. Lang lied ik ze niet wachten, en ik ramde mijn leuter eerst in de rode en vervolgens in de blonde, Allerbij kregen ze een lading zaad in zich gespoten. Tot slot moesten ze zich zelf schoonlikken en kwamen ze nogmaals klaar. Zo dat was dan een mooie schadevergoeding voor mij. Toch wilde ik nog meer, en ik vroeg mij af of Sara’s man werkelijk een kleintje had, en ik besloot dat uit te zoeken.

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie