Een glas water en een kop thee


Op 19 december, 2005 plaatste Anoniem dit sexverhaal in de categorie Werk, en is inmiddels 12980 keer gelezen.

Artikel 2 Het was een dinsdagavond.. Ik had zin in een verzetje dus ik dacht, ik bel Minoes gewoon weer. Ik ken haar van madame-minoes.nl en ze is echt fantastisch. Ze is amateur prostituee en ze is echt heel lief. Ik ben nu al 4 keer bij haar geweest en het zijn elke keer weer topavonden. Ik ga wel vaker naar de dames van plezier maar zo een als “Madame Minoes” is er maar een. Je betaalt haar 50 euro en dan heb je echt superavonden. Als je wilt blijf je gerust 5 uren lang bij haar en je gaat pas weg wanneer jij dat wilt. Ze maakt heel veel mee als amateurprostituee en deze verhalen stuur ze dan gratis via haar site naar iedereen die het maar wil horen. Ze doet dit omdat ze op deze manier haar verhalen kwijt kan, omdat de mensen in haar directe omgeving niet weten waar ze mee bezig is. Nou van mij mag het! Ik kwam bij haar binnen en ze begon me ineens hevig te zoenen. Normaal drinken we even wat en babbelen we wat maar deze keer niet. Ze deed de deur open en rukte me snel naar binnen. Toen ze me heerlijk aan het tongen was wreef ze lekker over mijn pik. Ze haalde snel mijn pik uit mijn broek en stopte deze heerlijk in haar warme mondje. Ik was nogal koud dus het was heerlijk om mijn piemel in haar warme mond te stoppen. Na mij een minuut of 5 gepijpt te hebben stond ze weer op en leidde me naar de woonkamer. Het was heerlijk warm en het rook lekker romantisch. Ze had de kaarsjes al aan gedaan en ze had supermooie lingerie aan. Ik vertelde hoe lekker ze me had gepijpt en dat het extra lekker was om in zo’n warm mondje te zitten met mijn piemel. Ze zei “wacht maar”. Ik begreep niet echt wat ze bedoelde maar ik ging op de bank zitten en wachtte rustig af. Ze bleef best wel lang weg maar ik maakte me niet echt druk. Het was de 5e keer voor mij en ik had een supergoed gevoel bij haar. Na een minuut of 5 kwam ze terug met… Een pot thee! Ik begreep er echt niks van! Een pot thee! Ik had in eerste instantie iets anders verwacht en van een pot thee word ik nou niet bepaald opgewonden. Ze had ook een glas water propvol met ijsblokjes bij zich. Lekker logisch, een pot thee en een ijskoud glas water met ijsblokjes! Ik begreep er echt helemaal niks meer van.. Ze ging naast me zitten en deed snel mijn broek uit. Ik zat daar met een halfslappe piemel omdat ze daar stond met een pot thee en een glas water. Ze nam een slok van dat ijskoude water en deed snel mijn lul in haar mond… Aah wat koud! Ik kreeg koude rillingen over mijn rug! Ineens nam ze een groot slok warme thee in haar mond en deed snel mijn pik weer in haar mond.. WOOW wat lekker! Dat was echt het lekkerste wat ik ooit had gevoeld… Als je piemel koud is en dan ineens je pik in een superwarme mond.. Wauw je weet niet wat je overkomt! Ze wisselde het de hele tijd af. Ze nam steeds een slok koud water, pijpen, slok warme thee en weer pijpen.. Echt ik genoot echt volop! Ze nam soms ook ijsblokjes in haar mond en nam dan mijn piemel in haar mond.. Ze heeft dit wel een uur volgehouden totdat ik heerlijk in haar mond mocht klaarkomen..Echt ik ben nog NOOIT zo lekker gepijpt en ik ben nog NOOIT zo lekker klaargekomen, en ik kan me ook niet voorstellen dat ik ooit weer zo lekker word verwend…… Behalve bij MINOES! Ik raad echt IEDEREEN aan om gratis haar verhalen te ontvangen. Groetjes van een fan!

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie