Een onverwachte wending van een zwoele zomeravond


Op 14 februari, 2008 plaatste Geil ding dit sexverhaal in de categorie Incest, en is inmiddels 16677 keer gelezen.

Mijn naam is Peter en ik ben de trotse vader van een dochter van 16 jaar, Laura geheten. Mijn dochter is blond, ca. 172 cm lang en heeft een mooi en slank figuurtje. Het viel me op dat haar borsten het laatste jaar flink gegroeid waren dus heb ik eens in haar BH gekeken toen ze lag te slapen. Ik was erg verbaasd dat ze inmiddels een volle C-cup heeft! Op 12 juli vorig jaar zijn mijn dochter en ik samen naar Blankenberge geweest om te genieten van al het moois dat de Belgische kust te bieden heeft. In verband met de parkeerproblemen die we daar andere jaren tegen zijn gekomen, kozen we er dit jaar voor om met de trein te gaan. De reis verliep voorspoedig en we kletsten bijna de hele reis. Ik zeg met name bijna want door de hitte in de coupe viel Laura na verloop van tijd in slaap. Ze had een bruin topje aan en een kort wit stroken rokje dat bij het lopen speels om haar lekkere billen zwierde. In het station had ik bij het oplopen van de trap in het station al een glimp opgevangen van haar bikinibroekje. Het was een bikini die mijn pik direct deed steigeren: de dunne reep stof van het stringetje stak door zijn gouden kleur goed af tegen haar nog vrij blanke huid. Het verbaasde me dat ze zo”n glimmend goud bikinietje droeg want ze is normaal nogal timide en het was duidelijk dat deze stof heel wat koppen zou doen omdraaien.

Door het felle zonlicht dat zelfs in de trein je ogen verblindde, hield ik mijn zonnebril op. Dit kwam me nu goed uit want Laura was tegenover mij gaan zitten en was in haar slaap iets onderuitgezakt. Haar borsten schommelden bij iedere beweging van het treinstel en ik werd er haast door gehypnotiseerd. Met gemengde gevoelens keek ik al uit naar ons middagje zee: ik zou haar geheel gehuld in dit heerlijke kleine bikinietje zien maar was daarnaast ook zenuwachtig om wat deze ongetwijfeld geile aanblik met me zou gaan doen en of het Laura zou opvallen” Ondertussen probeerde ik ook een glimp op te vangen van het gouden stukje stof terwijl we in de trein zaten. Ondanks dat het vakantietijd was zaten we slechts met een paar mensen in de trein. Gelukkig zat er niemand die het op zou vallen dat ik mijn dochter zat te bekijken. Natuurlijk: iedere vader kijkt naar zijn kind maar de gedachten die ik erbij had waren misschien niet de gedachten die een vader zou moeten krijgen bij het aanschouwen van zijn dochter. Ik had het raam in de coupe een beetje opengezet om de ergste benauwdheid uit de coupe te krijgen. Ik kreeg het al warm bij de aanblik van dit mooie beeld laat staan dat ik er nog meer hitte bij kon hebben! Al moet ik toegeven dat de hitte die de aanblik bij mij veroorzaakte een meer lokaal karakter had” Door de rijwind en het openstaande raam waaide haar rokje zo nu en dan iets op. In het begin streek Laura het stofje nog naar benden maar ze was nu in zo”n diepe slaap dat ze deze beweging nu niet meer maakte. Dit zorgde ervoor dat haar bikinistringetje nu een beetje in zicht kwam.

Heel voorzichtig boog ik me iets voorover om de wind een handje te helpen. Ik tilde het rokje iets op om eronder te kunnen kijken. Haar benen waren door de hitte iets aan elkaar gekleefd maar ik kon goed zien hoe het stukje stof zijn best deed om haar strakke poesje binnenboord te houden. Haar venusheuvel stak duidelijk af in haar stringetje en liet mijn fantasie op volle toeren draaien. Ik schrok dan ook toen ze opeens weer met haar hand de stof naar beneden streek en ze haar hand tussen haar benen liet rusten. Niet lang daarna bereikten we het station en wekte ik mijn lieve meid. Een beetje suf volgde ze me toen we de trein uitstapten, op weg naar het strand. Op het strand aangekomen moesten we even zoeken naar een beschut plekje. Laura ging mij voor en vond een mooi leeg stukje strand, ver weg van spiedende blikken van overige badgasten. Ik spreidde de strandmatjes uit en ondertussen begon Laura zich al te ontdoen van haar zonnebril, rokje, ketting en topje. Als laatste schopte ze haar slippers uit en nestelde zich op het strandmatje. Ik zette als laatste het windscherm op zodat we optimale privacy zouden hebben. Oh, als Laura toch eens wist wat voor een stoute gedachten er door mij heen gingen”¦.. Ik zat nog maar net en had mijn short en polo nog aan toen Laura mij vroeg of ik haar wilde insmeren. Ik was direct blij dat ik mijn kleding nog aanhad want ik had niet geweten hoe ik mijn opwinding die het aanraken van haar zachte huid bij mij opwekte, zou moeten verbergen. Ik kneep in de fles en verdeelde de zonnebrand over mijn twee handen om haar niet meteen aan de kou bloot te stellen.

Laura pakte haar lange blonde haren beet en drapeerde ze over haar schouder naar voren. Ik weet niet wat het was maar de aanblik van haar lange en slanke nek deed mijn pik nog verder verstijven. Alles wat ze deed, alles wat ze zei, iedere beweging die ze maakte had vandaag op mij een betoverende uitwerking. Natuurlijk had ik haar al eerder gadeslagen maar ze werd nu zo groot en al zo”n echte vrouw dat alles sex uitstraalde. Waarschijnlijk was dat helemaal niet zo en al helemaal niet haar bedoeling maar het kwam op mij zo over. Zachtjes masseerde ik de zonnebrand in haar huid en ze genoot van mijn aanraking. “Hmmm, lekker pap”, was alles wat ze zei. “Wat heb je toch heerlijke zachte handen”, en ze kreunde er lichtjes bij. Zou het heerlijke weer op haar dezelfde uitwerking hebben als op mij? Ik weet niet wat het is maar zo gauw als het voorjaar aanbreekt lijkt het wel of mijn hormonen ook uit hun winterslaap ontwaken. Ze gieren door mijn lijf en willen maar één ding. Toen ik klaar was ging Laura op haar buik liggen bakken en viel al snel weer in slaap. Ik bleef daarentegen klaarwakker. Dat had ik ook aan mezelf te danken want één blik op haar strakke billetjes was voldoende om mijn opwinding vast te houden. Haar strakke billetjes, slechts gehuld in dit kleine gouden stringetje, waren nog wit van vorig jaar. Toe was ze zich nog niet zo bewust van haar lichaam en zou ze nooit een string gedragen hebben. Ik wist wel dat ze het nu als ondergoed weleens droeg maar als bikini was toch iets anders. Ik pakte de zonnebrand maar weer om haar billetjes in te smeren. Zachtjes streelde ik haar billetjes en Laura opende één oog om naar mij op te kijken. “Wat doe je nu?”, vroeg ze. “Je billen zijn nog zo wit. Ken je het spreekwoord “wie zijn billen brandt, moet op de blaren zitten”? Als ik je nu niet insmeer moeten we dat spreekwoord aanpassen: wie zijn billen verbrandt moet op de blaren zitten.” Laura lachte. “Vind je het een mooie bikini?”, zei ze ietwat onzeker.

“Je ziet er prachtig uit schat. Papa is trots op je”. Ze lachte en liet haar hoofd weer zakken. Ik pakte nog wat extra zonnebrand. Niet omdat het nodig was maar om haar billen en benen nog wat langer te mogen strelen. Met insmeren had het voor mij niet veel te maken maar zolang Laura het toestond, zat ik lekker aan haar benen en billen. Ik smeerde haar kuiten in en verplaatste mijn handen langzaam hoger en hoger. Zo nu en dan maakte ik een snelle overgang tussen haar benen en billen. Ik maakte deze beweging steeds iets langzamer en probeerde ook haar poesje te strelen. Laura spreidde gewillig haar benen en ik kreeg mooi zicht op de strakke stof rondom haar geile poesje. Ik was benieuwd of ze al een beetje nat werd maar in deze stof kon je geen onderscheid maken tussen droog of nat. Ik vond het wel jammer want ik was best nieuwsgierig of zij het net zo spannend vond als ik. Ik had gelukkig nog steeds mijn short aan en prees me gelukkig dat ik een zwemshort had meegenomen en geen zwemslip. Die draag ik sowieso niet graag maar al helemaal niet als ik alleen met een lekkere tienerdochter onttrokken aan nieuwsgierige blikken in de zon lig” Plotseling sprong ze op en rende naar de zee om een duik te nemen. “Kom je ook, pap?”, vroeg ze maar ik bedankte. Ik bedacht me dat dit het moment was om de opgebouwde spanning misschien wat af te bouwen. Ik ging op mijn knieën zitten, keek over de rand van het windscherm en streelde zachtjes over de grote bobbel in mijn zwemshort. Ik haalde mijn pik tevoorschijn en begon er langzaam aan te trekken. “Als ik nu maar klaar kan komen”, hield ik mezelf voor “dan is het straks weer wat makkelijker als Laura weer terug is!”.

Helaas ging het vreselijk mis. Laura kwam veel sneller terug dan ik had gedacht. Ik had nog geen tijd gehad om mijn zaad te lozen, maar was wel op tijd om mijn hele zaakje weer goed ingepakt te hebben voordat Laura terug was. Mijn geilheid had zich nu echter opgebouwd tot extreme hoogte. Ik deed mijn best om me in te houden maar iedere vent weet dat als je het in hebt moeten houden, het er eigenlijk uit MOET, of je dat nou wil of niet. “Kkkkkoud”, was alles wat ze zei. Dat had ik echter al gezien aan haar stijve tepels. Ik stelde me voor hoe ze eruit zouden zien als ze niet werden bedekt door de glimmende gouden stof en hoe het zou zijn om ze tussen mijn lippen te nemen en er zachtjes op te sabbelen. Ik riep mezelf tot de orde en gaf haar een handdoek aan. Laura droogde zich af, smeerde haar voorkant in en ging op haar rug liggen zodat ze snel zou worden opgewarmd door de zon. Ze sloot haar ogen en ik liet mijn ogen vanachter de donkere zonnebril dwalen over haar fantastische lichaam. Haar borsten stonden nog vrij fier rechtop en haar buikje was strak zoals alleen een tiener dat heeft. Haar stringetje steunde aan de voorkant op de botten van haar bekken en lieten een donkere spleet zien waarachter haar heerlijkheid zich moest bevinden. Ik probeerde in de donkere spleet iets van haar poesje te ontwaren maar het lukte niet. “Zou ze veel schaam haar hebben? Of slechts een streepje? Of helemaal niets?”, vroeg ik me af. Helaas zou ik daar nu geen antwoord op krijgen, zoveel was wel duidelijk.

Toen ze wakker werd, vroeg ze of ze een ijsje mocht. “Natuurlijk schat, wat voor ijsje wil je?”. “Doe maar een waterijsje”, antwoordde ze. Ik liep naar een ijscocar die een stukje verderop op het strand stond en kocht voor mezelf een Cornetto en voor haar een FruitJoy. De manier waarop ze dit ijsje opat, maakte dat ik beter 20 Cornetto”s had kunne kopen. Haar lippen glommen van het vocht terwijl ze het ijsje in en uit haar mond schoof. Ik hoef niet te vertellen waar me dit aan deed denken” Een uurtje later vonden we het tijd om weer naar huis te gaan. De treinreis had op Laura wederom een slaapverwekkende uitwerking dus kon ik, net als op de heenreis, weer geniet van haar dansende borsten op het ritme van het treinstel. Haar huid gloeide door de zon en ze zag er prachtig uit. Thuis aangekomen, ging ze meteen door naar boven om zich te douchen. “Ik wil echt even het zand van mijn lijf spoelen hoor pap!”, had ze geroepen terwijl ze naar boven rende. Ik pakte iets te drinken en ging in de hangmat liggen die in de achtertuin stond. Ik moet in slaap zijn gevallen want ik schrok wakker door Laura die aan weerszijden van de hangmat een been had geplaatst en op mij ging zitten. Ze had een dun zomerjurkje aangetrokken en had daaronder, volgens mij, geen BH aan. Of ze wel een string droeg wist ik niet zeker want ik voelde de warmte van haar poesje branden door mijn short. “Ik wilde je nog even bedanken voor vandaag, pap!”, zei ze uitbundig terwijl ze me een kus op mijn wang gaf. “En nu eruit!”, voegde ze eraan toe. “Waaruit?”, vroeg ik onnozel. “Uit de hangmat!”, zei ze kordaat. “Helemaal niet!”, zei ik beslist en bleef gewoon liggen. Plagend begon ze me te kietelen en ik kietelde haar terug. Ik streelde zo nu en dan langs haar borsten die hevig schommelden door de stoeipartij. Door het aanhoudende stoeien wreef ze met haar poesje op en neer over mijn steeds stijver wordende pik. De uitgestelde zaadlozing van vanmiddag hielp er ook al niet aan om mijn opkomende erectie er nog onder te kunnen krijgen.

Laura voelde dat mijn pik stijf werd en drukte haar poesje nog harder op mijn stijver en stijver wordende pik. “Wat voel ik nu?”, vroeg Laura retorisch. Ze reed op mijn pik op en neer en ik voelde hoe het vochtiger en vochtiger werd tussen ons. “Laura, stoppen, oke?”, vroeg ik een beetje hulpeloos. Laura lachte. “Ben je een beetje..eh”opgewonden?”, vroeg ze naief. “Ja, dat komt door dat stoeien van jou. Je wrijft je lichaam steeds over mijn pik en dan kan ik de lichamelijke reactie niet onderdrukken.” Laura keek me aan en zei: “Wi­l je de lichamelijke reactie wel onderdrukken?” terwijl ze ondertussen haar geile poesje nog harder tegen mijn pik aanschuurde. “Ik weet het niet”, antwoordde ik naar alle eerlijkheid. Laura pakte mijn handen vast en plaatste deze op haar borsten. “Vind je dat ik al groot geworden ben?”, zei ze. “Je voelt al wel heel groot”, zei ik, doelbewust de vraag ontwijkend. Laura pakte haar schouderbandjes en liet deze van haar schouders afglijden. Haar borsten waren mooi blank en stevig. Ik omvatte de naakte borsten van mijn dochter terwijl Laura haar ogen sloot en haar natte haren losgooide. Ze rook heerlijk. Laura legde haar hand over haar venusheuvel en streelde haar poesje. Ondertussen betastte ze ook mijn pik en voelde aan mijn short. “Doe eens uit”, zei ze. Ik gehoorzaamde haar en trok mijn short uit. Laura zette zich weer bovenop mij en nu voelde ik de hitte pas echt goed. Haar poesje brandde, het was alleen aan mij om uit te vinden of dat van verlangen was. Aan haar lichamelijke reactie te zien, was dat niet zo moeilijk. Laura kwam met haar gezicht dichter bij het mijne en kuste met haar zachte lippen mijn hunkerende maar tevens verbaasde mond. Ondertussen bleef ze op mijn pik rijden.

Ze verplaatste een hand naar haar kruis waar ik voelde hoe ze haar stringetje opzij hield. Mijn eikel voelde de hitte die uit haar geile grotje straalde en vond feilloos de weg naar haar schede. Laura voelde hoe mijn eikel zich een weg naar binnen zocht en stuurde met haar billen net zolang bij tot ik in haar zat. Langzaam reed ze tegen mijn geile pik aan. Stukje bij beetje kwam ik dieper en dieper. Laura hijgde in mijn oor en zei:” Dit is mijn eerste keer, doe je voorzichtig met me pappie?”. Haar kinderlijke stemmetje wakkerde mijn geile bui aan. Toen ik al een eindje in haar was, richtte Laura zich op en steunde nog steeds op haar voeten. Langzaam liet ze zich over mijn pik heen zakken en ik voelde hoe ik mijn eigen dochter ontmaagde. Laura huilde niet, maar hapte even naar adem. Toen ze helemaal over mijn pik heen gezakt was keek ze me liefdevol aan en zei :”Oh, wat heerlijk”. Ze ging steeds weer staan en dan weer zitten en neukte me zo in een korte tijd naar mijn hoogtepunt, ondertussen haar eigen klitje stimulerend. Mijn zaad stond al klaar vanaf vanmiddag dus de hoeveelheid die ik in haar spoot was niet gering. Toen ik klaarkwam kwam ook Laura klaar en uitgeput viel ze bovenop mij neer. “Mag ik vannacht bij je blijven?””, vroeg ze en dat kon ik natuurlijk niet weigeren. De nacht die volgde zal ik nooit vergeten. En kan ik ook niet vergeten als ik naar ons zoontje kijk”.

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie