Ellen en ik (waar gebeurt)


Op 29 augustus, 2011 plaatste De Geile Ridder dit sexverhaal in de categorie Werk, en is inmiddels 19374 keer gelezen.

Ik was de jongste onder de collega’s tot de dag dat Ellen ten tonele kwam.Ik werk reeds 10 jaar in de zorgsector,voornamelijk met bejaarden.Mijn collega’s waren een pak ouder de meesten hadden een gezin.Op een morgen tijdens de brieving kwam een mooie blondine van een jaar of 22 bij ons aan tafel zitten.Ze had een mooi gezichtje en zag er heel verleidelijk uit in haar witte pakje.”Dit is jullie nieuwe collega Ellen!”zei de hoofdverpleegster.Gedurende de verdere brieving had ik moeite om me te concentreren.Ellen merkte het en lachte.De uren tikten voorbij en het was reeds snel 3 uur.Toen ik me aan het omkleden was kwam Ellen binnen.Haar mooie glimlach verscheen weer op haar mond.Zonder blozen deed ze de knoopjes van haar pakje los.Ze droeg mooie zwarte pikante lingerie en een slipje dat maar net haar kutje verborg.Ik deed of ik niets zag maar plots zei ze “we hebben morgen samen late dienst!”.”Oja”antwoordde ik en deed of mijn neus bloedde.Toen ik de volgende dag op het werk aankwam zat Ellen op een bankje stilletjes te huilen.Ik ging naast haar zitten en sloeg mijn arm over haar schouders.”Mijn vriend bedriegt me!”snikte ze.”Stil maar!”zei ik en gaf haar een zoen op haar wang.Ze legde haar hoofdje op mijn schouders terwijl ik door haar haren streelde.Rond 3 uur verdween de ochtendploeg en bleven Ellen en ik alleen achter.Na het avondeten begonnen we met de avondronde.”Wil je effe helpen met tillen?”vroeg Ellen.Toen ze zich bukte keek ik recht in haar decolte.En toen ze de patient optilde zag ik haar borsten bewegen.De patient had een vies kleurtje en Ellen vroeg “bent U misselijk?”.Haar woorden waren nog niet koud of de patient gaf over op haar witte short.”Neem gerust een bad!”zei ik.”De laatste patienten doe ik wel alleen”.Dankbaar verdween ze in de badkamer.Toen ik klaar was was Ellen nog steeds niet terug.Ongerust (maar ook niet echt!)klopte ik op de deur.Tot mijn verbazing was de deur niet op slot.”Kom maar binnen!”riep ze.”Wil je mijn rug effe wassen?”vroeg ze.Terwijl ik wreef nam ze mijn hand en bracht het naar haar borsten.Ze genoot ervan hoe ik ze streelde.”Waarom kom je er niet lekker bij?”zei ze.Ik twijfelde maar had intussen een stijve paal.Ik deed mijn kleren uit en stapte in mijn blootje het bad in.Haar benen sloegen zich als een krab rond mijn middel.Ze kwam dichter en algauw waren we aan het tongzoenen.We dolden nog wat om even later uit het bad te stappen.Toen pas kon ik haar mooie lichaam ten volle bewonderen.Met haar mooie borstjes en puntgave tepels die stijf stonden van opwinding.Mijn ogen dwaalden verder af naar haar gladgeshoren kutje.Mijn paal stond kaarsrecht en Ellen ging op haar knieen zitten.Haar lippen klamden zich als een magneet rond mijn eikel.En ze gaf me een pijpbeurt net zoals ze aan een lolly aan het zuigen was.Toen ik klaarkwam likte ze de sperma van rond mijn schaamhaar.”Nu is het mijn beurt!”zei ze gelijk een vampier die niet voldaan was.Ze ging liggen en deed haar benen open.Toen ik haar met haar benen openzag liggen kreeg ik weer een stijve.Opgewonden gleed hij weg in haar kontje.Ze werd vuurrood en kreunde heftig.”Nog,nog,nog!”.Op haar beurt kreeg ze een orgasme.We deden ons uniform terug aan en gingen de nachtdienst van een brieving voorzien.

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie