Twee voor de prijs van een (waar gebeurt)


Op 28 november, 2011 plaatste De Geile Ridder dit sexverhaal in de categorie Incest, en is inmiddels 30880 keer gelezen.

“Nu is het afgelopen je gaat naar je oom en tante in Nederland!”zei vader nadat ik voor de zoveelste keer de regels overtrad.Mijn oom en tante hadden een landbouwbedrijf.Oom Henk wachtte me aan het station op.”Zo kereltje ik zal een man van je maken!”lachte hij.Toen we op de boerderij waren stond het hele gezin buiten.Tante Lies omhelsde me hartelijk.”Dit zijn je nichtjes Eefje en Caroline!”zei ze.Het waren 2 knappe meiden die me bloosend aankeken.De volgende dag werd ik al vroeg gewekt.”Wat gaan we doen?”vroeg ik al geeuwend aan Caroline.Ze moest lachen en zei “We gaan op het ploegen!”Met de fiets reden we naar het veld.”Waar is de tractor?”vroeg ik.Caroline moest nog harder lachen “We doen het met de blote hand gekkie!”antwoordde ze.Tijdens het ploegen stond ze voor me zodat ik goed zicht had op haar lekkere kontje.Tegen de avond stond het zweet in mijn schoenen.”Genoeg voor vandaag!”riep Caroline.We liepen naar de schuur.We ploften in een hooiberg neer.Caroline had mooie blonde krullen en een lief gezichtje.”Heb jij het al gedaan?”vroeg ze plots.”Wat bedoel je?”vroeg ik heel onschuldig.”Met een meisje gekkie!”lachte ze.Ik knikte en keek haar aan.”En jij?”vroeg ik.Ze schudde haar hoofd.Voordat ik het goed besefte zoende ze me op mijn mond.Opgewonden deed ik de knoopjes van haar hemd los.Ze droeg geen beha en had voor haar 16 jaar grote stevige borsten.Haar broek en slip volgden in heil tempo.Ik duwde mijn pik in haar kontje.Haar gezichtje werd rood maar ik zag hoe ze ervan genoot.Terwijl ik haar neukte likte ik aan de tepels van haar borsten.”Nog,nog,nog!”kreunde ze.Toen ik klaarkwam likte ze met haar tong de sperma van rond mijn pik.Het was al laat toen we naar de boerderij terugreden.”En is het meegevallen?”lachte oom Henk.”Zeker oom!”zei ik met een grijns op mijn gezicht.De dagen daarop deden we het elke avond in de schuur.Op een avond (Caroline was naar een landbouwbeurs)vroeg Eefje me mee uit.Eefje was zeker zo knap als haar 2 jaar jongere zusje en in de disco konden de mannen hun ogen niet van haar afhouden.De sfeer zat er goed in en toen de avond naar zijn einde liep waren we beiden luchtjes in ons hoofd.Ik wou net in bed kruipen toen er op de deur werd geklopt.In een wit doorschijnende kamerjas waardoor je haar borsten zag kwam Eefje binnen.Ik droeg enkel een slip die behoorlijk gevuldt raakte.”Ik kon niet slapen en ik…stamelde ze en liet haar jas op de grond vallen.Haar naakte lichaam trilde toen ik haar in mijn armen nam.We gingen in bed liggen en algauw zat haar mondje rond mijn harde pik.Ze kon nog beter pijpen dan Caroline en toen ik haar neukte kreunde ze nog harder.De werkvakantie liep ten einde maar ik had nog nooit zo lekker geneukt!

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie