gevoelens voor een vreemde


Op 19 juli, 2008 plaatste anoniem dit sexverhaal in de categorie Straight, en is inmiddels 4309 keer gelezen.

iedereen zoekt naar de ware nou die is er niet.maar wat ik ga vertellen dat is wel raar.ik ben in contact gekomen via deze site met een man. we raakten aan de praat.eerst via de mail nu via msn en hyves. ik ben getrouwd en hij ook. hij is spontaan vriendelijk en voelt me aan en wederzijds ook. we chatten veel met elkaar maar komen steeds meer overeen met alles. verlangen gevoelens en alles. nou vraag je je eigen af dit is geen verhaal nou nee dat klopt maar ik vind dat iedereen het wel mag weten dat het raar kan lopen. op 1 of andere manier kunnen we niet zonder elkaar. we hebben elkaar nooit gezien en nooit gesproken maar toch is er een klik tussen ons. ik kan niet omschrijven maar toch. iedereen heeft zoiets wel eens. we zijn alleen goede vrienden via msn en verder helemaal niks. groetjes anoniem

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie