hou van jong 2


Op 25 oktober, 2009 plaatste mary dit sexverhaal in de categorie Werk, en is inmiddels 13082 keer gelezen.

Thuis gekomen zete ik mij neer op de bank en dacht na wat er gebeurd was. Wat een heerlijke middag,en voelde nog hoe hij mij van achter geneukt had. Ik voel nog zijn ballen tegen mijn billeen aanslaan.Maar ik voelde mij ook schuldig dat ik mijn man bedroog,alleen voor mijn behoefte. Ik moet mij maar eens gaan wassen. Het was een paar dagen later dat we er weer stonden ,en hij liet het nu wel merken dat hij er van had genoten. Als het even kon zat hij aan mijn kont . Ik glimlachte naar hem en wees hem niet af. Nee,dat ik er heen ging had ik er op gerekend en mij er op gekleed. De hele nacht had ik niet geslapen en aan die lekkere knul gedacht. Het was heerlijk zo van achteren ,maar ik wilde meer en heerlijk op het bed . Hier was het toch wel een beetje gevaarlijk dat er iemand ons zou snappen. We zetten de spullen klaar ,en hij bukte onder de bar om alles gereed te maken, maar zat gelijk met zijn hand tussen mijn benen . Zijn vingers gleden tussen mijn stringetje in en hij speelde met mijn lipjes. Ik kon mij niet verzette en liet het toe. Ik deed mijn ene been iets wijder en zijn vingers gleden mijn natte poes in . Tjonge ,nog geen tien uur en hij maakte mij al klaar. Mijn kutje sopte en mijn lipjes gingen gewillig van elkaar. Dit is toch niet mogelijk ,ik 36 jaar en zo,n jonge knul die op zijn hurken met vier vingers in mijn kut zit klaar te maken.. Ik spande mijn dijen en mijn orgasme spatte tussen mijn lippen vandaan. Hij deed netjes mijn slipje er weer voor en ik voelde even bij hem . Nou zijn pik stond er weer best voor . Ik moest toch even dat ding in mijn handen hebben . Mijn hand gleed in zijn broek en ik voelde zijn harde eikel al . Ik kneep er even in en hij kreunde. Ik zakte er verder in en had nu de volle lengte in mijn hand. Ik werd er zo geil van dat ik hem er even in wilde. Ik trok hem aan zijn pik naar achter ,het hok in . Mike ,even door mijn snee. Ik haalde zijn lul eruit en ik ging voor hem staan en zoende hem op zijn mond . Mijn lengte was precies goed en hij sloeg zijn armen om mij heen Ik stopte snel zijn lul tussen mijn benen en ik voelde hoe lekker hij door mijn gleuf en over mijn clitje wreef. Ohhh Mike hou hem een beetje voorin ,op mijn clitJaaaa zooooo en ik kneep mijn dijen bijeen. Zijn lul hield ik goed stevig tussen mijn lippen en hij schuurde hard zijn eikel over mijn clit . Jaaa Mike ik kommmm Mijn knieen werden slap en ik zakte er eenbeetje doorheen en zijn lul glipte zo mijn natte grotje in . Wat genoot ik hier van. Dit was weer eens echt lekker. We sloten de dag af en we spreekte af bij mij thuis. Na een paar dagen belde hij dat hij s,middag,s vrij was. Prima, de kust was veilig ,en ik kon niet wachten dat hij er zou zijn. Mijn natte slip in de wasmand en lekker een geurtje op . Wat zal ik met hem doen , ik wil gelikt worden maar of dat al zou lukken . Bij die gedachten werd ik alweer nat. Paar uur later kwam hij aan . Omhelste hem en we zoende ons een weg naar de kamer. Kom we gaan boven zitten ,dan ziet niemand ons. De buren gluren nogal. Boven gekomen deden we al snel de kleren uit. Wat een lijf kwam daar bloot. Mooie platte buik en zijn pik recht vooruit. Hij bekeek mijn borsten en gaf er een zoentje op. Ik drukte zijn hoofd tussen mijn borsten in en liet mij zo achter over met hem op het bed vallen. Zuig er op ,kom . Een beetje onhandig nam hij mijn tepel tussen zijn lippen en zoog eraan. De kriebels in mijn buik ,die zo naar mijn kutje gingen . Ik liet hem zijn gang gaan ,ik vond alles lekker als hij er maar op zuigde. Onder tussen bracht ik zijn hand naar mijn natte kut en hij begreep het al snel. Hij likte mijn tepels en bespeelde mijn clitje . Oh wat een zaligheid. Mijn lichaam stond in brand. Ik merkte dat ik te hebberig werd en wou zijn tong op mijn lippen voelen . Voorzichtig schoof ik hem naar beneden en ik merkte even de twijfel. Hij zal het toch niet weigeren . Dat jonge koppie met die lekkere tong. Met zijn neus langs mijn navel zo richting mijn slijmerige poes. Daar aan gekomen ruste ik even op mijn venusheuvel ,zodat hij de reuk kon opvangen . Zijn vingers zaten er nog in, en ik haalde zijn vingers eruit e likte ze af dat hij kon zien dat het niet vies was . Hij keek wat ik deed en ik doopte ze opnieuw in mijn potje en stak ze in zijn mond. Zijn lippen hield hij even dicht ,maar door het geil van mij glipte ze er toch in . Ja hij likte ze schoon en zonder iets te zeggen duwde ik zijn hoofd tussen mijn benen. Hij begreep mij wel en hij stak zijn tong naar mijn kutje toe. Zijn tong raakte mijn lippen en ik sprong even iets op. Kom ruik eraan en geef me een likje, doe ik het bij jou. Hij draaide zich zelf ineens om dat hij met zijn pik boven mijn gezicht lag.Ik nam zijn eikel een klein stukje in mijn mond en liet mijn speeksel om zijn pik glijden . Steeds dieper nam ik hem naar binnen en ik voelde dat hij stoten wou .Hij werd er geil van . Ik pijpte hem naar een hoogte punt ,maar nog net niet klaar . Hij zelf hield mijn lipjes wijd en likte mijn hele natte gleuf uit. Ik voelde mij komen en ik zei ,Mike ga door je likt me klaar ,en hij deed het nog sneller. Joh wat kon hij likken , hij probeerde zijn tong in mijn kutje te duwen at aardig lukte , omdat hij helemaal open stond Ja ja jaaaaa en ik perste mijn kut in zijn gezicht,verdomme toe dan . Maar hij kwam ook en ik voelde hem schokke en de klodders vlogen mijn keel in . Ohh wat heerlijk dat verse zaad van zo,n jonge knul. Ik zoog zijn lul leeg en kneep in zijn zak voor de laatste druppels. Bezweet lagen we daar met een beetje zaad uit mijn mondhoeken. Zijn gezicht glom van mijn geil. Dat zo,n jonge dat van mij op zijn gezicht had,makte mij weer dirct geil. Ik pakte zijn pik en die was nog aardig ,maar nu zal hij hem in mijn kut stampen . Zijn zaad wil ik in mijn kut voelen spuiten . Ik trok hen boven mij en mijn benen wijd ,zag ik zijn knots voor mijn gaatje slingeren . Der in zal hij en zo diep mogelijk. Gelukkig stopte hij hem voor mijn grotje en met een plof viel hij op mijn buik en zijn lul schoot er gelijk tot zijn ballen erin. Kom geef jij Mary eens een flinke beurt. Je spuit me vol hoor ,het mag erin . Ik sloot mijn ogen en ik concentreerde mij op zijn lul die als een razende door en in mijn kut ramde. Ik kon het niet rekken en ik kwam achter elkaar klaar Ik spoorde hem aan door vieze praatjes te zeggen en dat wond hem op . Jaaa, kom neuk me hard,spuit mijn kut vol ,met die dikke lul van je. Hij steunde op zijn handen en het klotste tussen onze buiken in . Ja Mary daar komt het ohhhhh. En zijn zak sloeg mijn lippen haast blauw en hij drukte bijna zijn ballen in mijn kut. Jaaaaaa en ik voelde zijn zaad diep in mij spuiten . Hij zakte door zijn armen en lag zo voor pampus op mij . We knuffelde elkaar en hij zoende mijn borten en streelde mijn kutje nog even . Mijn man was er op en klaar ,afvegen en slapen . Negen van de tien keer bij hem kwam ik niet eens klaar,hij dacht alleen aan zijn eigen . Maar deze jongen wist het wel . Ik lag in een roes en mijn lichaam werd gestreeld en gezoend. Wat een naspel,dit voelde prettig aan . We dronken nog wat en hij ging weer naar huis. Ik kon alleen maar genieten de hele middag,dat heerlijke gevoel . Mijn leven is weer een stuk vrolijker geworden en ik ben nu nog meer verzot op sex met zo,n jongen .

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie