heerlijk geil jong


Op 9 juni, 2009 plaatste melanie dit sexverhaal in de categorie Vakantie, en is inmiddels 37453 keer gelezen. Aantal woorden in dit verhaal: 2,449. Geschatte leestijd: 13 minuten

Het was bloedheet en dan moest het nog middag worden .Lig op mijn dekbed en strek mijn benen en streel over mijn hele lijf. Wat heerijk zo ,en dat vier weken lang. Ik doezel nog een beetje en wrijf mijn benen en raakt ook mijn venusheuveltje. Naakt op het bed en de lakens plakken aan mijn rug vast. Als ik mijn lipjes raakt gaan de rillingen door mijn buik. Nee niet doen ,want dan word ik weer geil en moet mijn eigen weer vingeren . Maar het jeukt zo dat ik wel moet doorgaan met mijn vinger. Ik kronkel en na een paar minuten voel ik mijn orgasme opkomen .Ohhh wat is dit toch lekker , mijn kutje is opgezwollen en mijn lipjes zijn plakkerig en mijn grotje staat uitnodigend open.Ohhh jaaa daar komt het en ik gooi mijn kont omhoog en stop mijn vingers zo diep mogelijk. Met mijn benen tegen elkaar klem ik mijn vingers stevig in mijn kut . Had ik maar een lekkere dikke lul in mijn gaatje,maar helaas. Ik douche mij niet ,ik loop naar het strand toe en neem een duik. Zo heerlijk een huisje vlak aan zee ,volgend jaar huur ik er weer een op de zelfde locatie. Dat ik terug kwam kwamen de nieuwe bewoners van het huisje ernaast ook aan . Ik zag een man en een vrouw met een grote jongen (zeker hun zoon). Ik waste me en ging met mijn broodje voor het huisje zitten . We zeiden goede dag en ik zag ze slepen en uitpakken .Het eerste wat ze deden was hun kleren uit en korte broek met t-shirt aan .Even later zag ik die jongen in zijn zwembroek komen. Die zag er lekker uit en zo te zien had hij flink wat in zijn broekje. Mijn ogen bleven er op gericht ,maar ik had mijn net klaar gevingerd,dus even kalm aan. Een paar dagen later ,we praten met elkaar en dronken een borreltje en wijn . Hij dronk een biertje. Wat is het hier mooi , zo vlak aan het strand, ze keken hun ogen uit. Ik vertelde dat ik s,morgens uit bed eerst even ging zwemmen en dan terug onder de douch. Ja antwoorde de zoon (diemartin hete). dat vind ik ook heerlijk. Bent U alleen hier vroeg hij? Ja ,ik ga al een paar jaar alleen op vacantie , mijn man gaat met vrienden op zee vissen in het buitenland en ik doe dit. Alleen is toch niks. Oh ik vermaak mij prima hoor,heerlijk vier weken zo alleen . Maar ik kon niet zeggen dat ik alleen de sex miste. In de loop van de dag zag ik mart steeds naar mij kijken . Zou hij wat willen en het plannetje begon goed te groeien in mijn hoofd. Hij word negentien jaar ,dus hij moet er wat van af weten. Ik zal hem een beetje gaan uitdagen,kijken hoe hij reageert. Mijn kleinste bikini,s trok ik aan ,en liet het hem ook goed zien . Zijnogen rolde zowat uit de kassen vandaan. Ja ik denk dat hij wel voor een spelletje in is.S,avonds zat ik voor mijn huisje en ik had een sport broekje aan getrokken ,maar er geen slipje onderaan gedaan . Nee want ik sliep naakt en voor die paar uurtjes deed ik dat niet . Maar als ik met mijn benen een beetje uit elkaar zat ,kon je wel in mijn pijpjes kijken . Ik ging even oefenen , en pakte een spiegel en ging zo zitten ,dat ik in de spiegel zag hoe je mijn kutje een beetje kon zien . Broekje een beetje goed omhoog en dan zo gaan zitten ,dat hij mijn kale kutje kon zien . Zijn vader en moeder gingen een wandelingetje langs het strand maken ,en mart bleef thuis. Hij zat steeds naar mij te kijken en ik vroeg hem of hij een biertje wilde. Nou graag zei hij. Ga daar maar zitten en plante hem recht tegen over mij en ik zette de andere stoel even verder op ,dan kon hij daar niet gaan zitten. Ik gaf hem zijn biertje en ik ging meteen zo zitten dat het niet kon missen . Het duurde even maar zag hem toen stiekem naar mijn kruis kijken .Ik praate met hem en deed of ik het niet in de gaten had Nou zijn zwembroek wewrd te klein en hij wist niet hoe hij moest gaan zitten. Zijn biertje was zo op ,en ik bood hem een tweede aan. Dan kon hij zijn pik even goed doen . Terwijl ik naar binnen ging hield ik het goed in de gaten ,en dat hij dacht dat ik het niet zag frummelde hij zijn pik recht op ,dat hij niet meer knelde. Dat ik dat zag werd ik er zelf geil van en mijn kutje werd alweer vochtig. Verdomme , je hebt van morgen nog gevingert,zei ik in mijn eigen . En je bent getrouwd. Zette zijn biertje weer neer en hij moest even naar zijn huisje . Dat hij terug kwam had hij een sport broekje aan gedaan , dan kon ik het niet zo gaoed zien dat hij een stijve had. Wat is het warm he? hij knikte maar zijn ogen gingen naar mijn kruisje . Ik probeerde om mijn broekje iets verder open te houden , ik zakte iets onderuit ,zodat mijn kutje op de rand an de stoel kwam . Die arme jongen had het niet meer ,met zijn handen op zijn schoot zat hij daar en ik weet zeker dat hij zo geil was als boter. Ik vroeg of hij geen meisje had , nee dat was al een half jaar uit. Je hebt tijd genoeg ,je bent nog jong zei ik . Hoe oud bent u dan , toch ook nog niet zo ? Nou ik ben 34 jaar,dat is zestien jaar ouder hoor. Mijn vader zei dat je 28 a29 jaar was ,schatte hij en mijn moeder.. Nou bedankt voor het compliment. Zwem jij smorgens nooit, ik ga uit bed en ga even een uurtje zwemmen, en dan terug om mij te wassen . Ik ben altijd alleen zo vroeg. Moet je ook doen . Gaan we met zijn twee-en een uurtje . Ja dat is goed ,hoe laat ?. Acht uur, of wil je nu nog een uurtje ,straks is het donker? Ja hij had wel zin ,en hij kleden zeich gauw om en ik trok mijn kleine bikini weer aan . Dat ik dat deed voelde ik even aan mijn kutje ,die was oor de spanning best nat . We gingen en we zwommen naast elkaar . Pis lauw was het water en ik duwde hem even onder. Dat liet hij niet toe en greep mij beet en duwde mij ook onder. Zo plonste we verder en stoeide met elkaar . Onder het stoeien raakte ik ook een beetje zijn buik en ik wilde verder . Mijn geile bui kwam weer op en ik wilde nu gewoon sex , mijn verlangen groeide onder in mijn kutje. Nat van het water ,maar tussen mijn lipjes was het anders ,beetje slijmerig.Ik ga zo staan en dan duik je tussen mijn benen door , ik straks bij jou. Ik stond wijdbeens en hij nam een duik en met zijn handen vooruit zag ik hem komen ,en net dat hij daar was deed ik mijn benen dicht en zat klem . Hij spartelde met zijn handen en zat gelijk volop in mijn kruis . Heerlijk voelde dat aan ,alleen dat aanraken maar. Hij gooide mij om en nam wraak Hij klemde mij met mijn rug tegen zijn borst aan en tilde mij uit het water en zijn handen zaten tussen mijn benen in Hij tilde me gewoon aan mijn kutje omhoog. Hij liet mij vallen ,maar ik had wel zo willen blijven zitten .Ik was bezig met sex en hij weet ik niet ,maar aan zijn zwembroek zag ik dat hij een opsteker had.Sorry hoor, ik wou je plagen en ik ging voor hem staan en drukte mij tegen hem aan en zijn lul drukte op mijn buik. Hij reageerde er op en hij duwde zijn paal harder tegen mijn buik. Ik zakte met mijn hand onder water en raakte zijn pik aan . Hij liet het toe ,en ik gleed in zijn zwembroekje . Wat een paal heb die jongen en haalde hem uit zijn broek. Zijn hand zocht ook wat en die had hij gauw, zijn vingers graaide in mijn slip en voelde mijn natte kutje al . Ik rukte er aan en zijn knots kn ik mooi zien in dat heldere water.Hij duwde mijn slip iets naar beneden en ik bij hem . Zijn lul zocht naar mijn natte spleetje en ik stuurde hem in mij gleufje. Een siddering ging er oor mij heen en ik voelde hoe ongeduldig dat hij was, hij wou erin . Onder water ,dat heb ik nog nooit gedaan en hij zat er voor . Met mijn armen om hem heen trok ik hem naar mij toe en ik voelde zijn lul zo mijn gleufje ingaan en dat ik iets door mijn knieen zakte ging hij er makkelijk in . Wat spannend zo in het water,en bij elke stoot klotste het water tussen ons in omhoog. Ik genoot er van maar ik stond niet lekker en zei ,zullen we naar het huisje gaan? Dat wou hij wel .We spoelde ons af en doken op het bed.Hij wist wat hij ging doen , hij spreide mijn dijen en naderde met zijn tong mijn kale kutje. Zo dat deed hij niet voor het eerst . Mijn dijen likte hij en schoof omhoog en raakte mijn lippen . Lange halen over mijn kutje en dan er even tussen door ,en zoog mijn klitje zijn mond in . Ik voelde mij al klaar komen , wat een beffer van een jongen . Kom draai je om en we lagen standje 69 . Ik zag die grote lul boven mij bengellen, en bewoderde hem . Mooie grote eikel en glom in de schemerWat een pik ,die zal ik es even flink pijpen .Hij kreunde dat hij voelde dat ik hem in mijn mond nam .Hij bewerkte mijn klitje met preciesie en vergat mijn gleufje echt niet . Daar kon mijn man niet tegen op.Hij stak zijn tong zo diep in mijn kutje dat ik dacht er een lul in te hebben .Met zijn duim op mijn klit maakte hij mij in een snel tempo klaar . Jaaaaa ohhhh wohhh ik kom en dat merkte hij wel , mijn kutje borrelde en het sap stroomde in zijn mondje, ik hoorde hem slikken . Hijnam mijn lippen tussen zijn tanden en beet er een beetje op ,dat voelde zo geil . Ik had ook best wat in mijn mond en zijn eikel stond fier en strak. Met mijn tong likte ik de rand en dan zijn gaatje ,dat ik hem hoorde . Ik kom , en duwde zijn pik diep in mijn keel ,ik dacht dat ik stikte Zijn ballen tegen mijn neus aan ,en ik wou hem eruit halen ,maar hij propte hem zo diep dat dat niet meer ging. Bij elke schok van hem spoot zijn zaad in mijn keel ,ik moest wel slikken . ik zag zijn lul voor mijn gezicht slap worden , en gleed uit mijn mond, hij likte mij nog even door en masseerde mijn buik en benen nog . Hij kwam van mij af en steunde op zijn elleboog naast mij en keek mij aan . Heerlijk melanie, ik heb nog nooit zo lekker gebeft..En ik nog nooit zo klaar gelikt als jij doet ,wat deed je dat goed. Maar we zijn nog niet klaar zei ik. Hij hangt slap zei hij. Daar doe ik wel wat aan en ik pakte zijn pik n schoof het velletje op en neer. Kom vinger mij maar ,ik kan wel meer keren klaar komen hoor.Zijn vingers bewerkte mijn kutje en ik voelde zijn lul steigeren . Zie je wel ,zo,n jonge knul moet wel drie of vier keer kunnen . Ja was maar waar zegt hij. Nou zal ik je helpen Kom op ,voor je ouders komen . Ik wou zelf nu snel ,ik hunkerde naar die paal in mijn kutje .ik ben pas vier keer klaar gekomen ,ik ben zo geil als ik weet niet hoe. Hij kroop boven op mij en ik voelde zijn paal over mijn venusheuvel schuren . Hij zakte er verder mee en glitste mijn gleuf in . Ik concentreerde mij op het moment dat hij bij mij naar binnen drong.In het water was het raak ,maar nu gaat hij er diep in.Mijn lipje duwde hij met die knop uit elkaar en ik voelde hem tergend langzaam mijn grotje in gaan . Ohhh ,ik steunde met mijn hielen op het bed en bracht mijn onder lijf omhoog en probeerde zo zijn lul te ontvangen.Hij peste mij en trok weer iets terug, en ik werd geiler, die lul moet er in ,daar verlangde ik vanmorgen naar. Mijn armen sloeg ik om hem heen en trok hem met geweld op mij . Zijn lul schoot er met een plof in en ik gaf een gil van geiligheid. Wat een zalig gevoel die grote jonge pik diep in mijn kutje. Mijn kut was denk ik wel twee keer zo dik en mijn lippen stonden bol van het stromende bloed die ze liet zwellen . Mijn kutje slubberde zijn pik lekker dieper en zijn tempo mocht er ook wezen . Ohhh jaaa even op mijn klitje, ja goed zo ik kommmmm en ik klampte me aan hem vast . Hij pakte mijn borsten en rolde mijn tepels, ik werd gekker en gekker ,wat is dit lang geleden dat ik zo klaar gemaakt werd ,dat was verkerings tijd en daarna niet meer. Hij versnelde zijn tempo en zijn stoten werden harder en zijn lul klopte in mijn kutje. Ja ik krijg zo de volle lading en mijn kutje was er klaar voor. Maar goed dat mijn man het niet weet,dat ik hier lig te rampe tampe met een jonge bink. Een twee drie harde stote en zijn hoofd op springen komt hij . OHhh aiiii en drukte zijn lul hard in mijn kutje ,wat ik beantwoorde door hem er steviger op vast te houden . Ja spuit maar , toe maar .ik wil alles van je. Hij zei niets maar stote door om mij alles te geven ,tot de laatste druppel . Met mijn benen om hem heen lagen we nog even bij te komen ,toen we opeens zijn ouders hoorden . Doe maar net of je gezwommen hebt zei ik .Als zij binnen zijn geef ik je het seintje. De kust was veilig en hij sloop de deur uit.de hele avond heb ik nog zitten dromen . Wat heb ik heerlijk geneukt en zo lekker gebeft, de hele nacht heb ik nog aan mijn kutje liggen voelen . We hebben nog ruim drie weken , kijken of hij mij nog meer neukt en beft.

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie