Ik ben verliefd op je, al jaren…


Op 22 september, 2005 plaatste anjo dit sexverhaal in de categorie Straight, en is inmiddels 6953 keer gelezen.

Jaren al werkten Jan en ik (Lisette) samen bij een prive beveiligingsmaatschappij. Ik was als secretaresse begonnen en zat juist een maand op mijn stoel daar, toen Jan als een van de nieuwe sollicitanten voor de buitendienst een beetje zenuwachtig in mijn kamer zat te wachten. Het was een redelijk fors gebouwde kerel, nioet dik maar duidelijk gespierd, en hij had niet alleen een innemend uiterlijk, maar ook de manier van doen, voorkomend, maar toch heel beslist, sprak mij meteen aan. Ik had de andere kandidaten al naar binnen zien stappen de dag tevoren, en Jan was de laatste vandaag. Voor mij zou de keus, ook zonder gesprek, duidelijk zijn. En dat was niet gebaseerd op zijn uiterlijk! Hij bleef langer binnen dan de vorige kandiaten, en alhoewel je zou kunnen zeggen dat dat was omdat er niemand na hem een afspraak had, kende ik mijn baas goed genoeg om te weten dat dat zeker niet de reden was. Eindelijk ging de deur open, en kwam hij naar buiten. Ik hoorde mijn baas nog juist zeggen ‘mijn secretaresse zal je bellen deze week’. In tegenstelling tot de andere kandidaten had Jan bij het naar buitengaan vriendelijk naar me geknikt en gezegd, ‘ik hoop tot ziens’. Op zjn gezicht was te lezen hoe graag hij die baan zou willen. Een kwartiertje later was mijn baas naar buiten gekomen: ‘En Lisette, wat zegt jouw vrouwelijke intuitie’. Nou hadden mijn baas en ik best een goede werkverhouding, dus ik kon vrijuit spreken. ‘Voor mij is de keus wel duidelijk meneer’. Toen moest er natuurlijk uit wie het dan wel was, maar veel meer waarom. Ik had de spijker op de kop geslagen. Ook voor hem was een eerste blik voldoende geweest en dat was in het lange gesprek alleen maar keer op keer bevestigd. Een goede maand later was Jan in dienst getreden, en had zich in de drie jaar dat hij er nu was, opgewerkt tot hoofd van de buitendienst. Alhoewel hij nu veel kantoor werk had, wilde hij toch minstens een dag per week ‘buiten zijn’, en vaak was dat nachtdienst. Als er iemand plots ziek was, sprong hij altijd in, ook al had hij de hele dag al op kantoor gezeten. Sinds hij gescheiden was, was er niemand die op hem wachtte had hij mijn baas verteld, en deze had uiteindelijk brommend toestemming gegeven, ‘mits het papierwerk er niet onder lijdt’. Ik was intussen binnen het bedrijf van functie veranderd. Moe als ik was van het steeds maar typen van briefjes, telefoon opnemen en zo voorts. Ik zat, als eerste vrouwelijke werknemer, ook in de buitendienst. Deze week had ik nachtdienst. Ik hield er wel van, want dat was in het algemeen erg rustig. In het begin was ik een beetje bang geweest om door lege gebouwenkomplezen te lopen, maar er was altijd een collega bij en alhoewel die een tegengestelde route liep, waren we steeds in radiocontact. Vanavond zou Jan de nachtdienst met me draaien omdat mijn ‘vaste collega’ onverwacht een begrafenis in het noorden van het land had. Leuk, eindelijk weer eens tijd bij te kletsen. We draaiden onze ronde, en reden van het ene bedrijf naar het andere, zoals steeds in een willekeurige volgorde. Bij de opslagplaats voor chemikalien aangekomen, parkeerde ik de auto 100 meter van het bedrijf en liepen we na de poort geopend te hebben elk een ander kant op. Er werd een nieuwe loods gebouwd en toen ik er langs liep meende ik een schaduw te zien bewegen. Ik waarschuwde Jan waar ik was en wat ik gezien meende te hebben, maar ging naar de nieuwbouw toe om een kijkje te nemen. Toen struikelde ik over een op de gond liggende plank en viel languit voorover. Gelukkig kon ik me goed opvangen, maar ik had een danig geschaafde knie en mijn handen bloedden ook. Even daarna was Jan er, en na geconstateerd te hebben dat er niets bijzonders in de loods aan de hand scheen te zijn, liepen we, dat wil zeggen Jan liep en ik strompelde, naar de auto terug. ‘Eerst maar even naar kantoor’ vond Jan, ’dat is uiteindelijk maar 5 minutren weg’. Daar aangekomen konden we de schade goed opnemen. Mijn hand viel nogal mee, maar de wond op mijn knie was, alhoewel niet diep, wel groot. Omdat ik een jaar tevoren een tetanus injectie had gehad, was geen verdere aktie nodig dan alleen maar ontsmetten en verband. Ik zat op de stoel met mijn been hoog, terwijl Jan mijn knie voorzichtig waste. Ik keek naar hem en alhoewel mijn knie pijn deed genoot ik van de aandacht die ik kreeg. Ik trok mijn uniformrok een stukje omhoog, en bloosde eigenlijk op het moment dat ik het deed. Jan keek even glimlachend op, maar ging verder gewoon door met de wondverzorging. Ik begon het warm te krijgen. Het was lang geleden dat ik een mannenhand op mijn been gevoeld had en onwillekeurig hoopte ik dat zijn hand verder omhoog zou gaan. Bij de gedachte daaraan voelde ik mijn tepels harder worden. Jee zeg, het is nachtdienst en we zijn op het werk, hield ik me voor. Bij nader inzien vond Jan het toch beter om er even mee langs de EHBO van het ziekenhuis te gaan. Daar peuterden ze nog wat gruis uit de wond en met een groot wit verband om mijn knie reed Jan me uiteindelijk naar huis. Nachtdienst over, gebood hij. Ik kroop in bed en fantaseerde nog een even over die hand op mijn been, en viel uiteindelijk in slaap. Om 12 uurwerd ik wakker van de telefoon. Jan. Hij vroeg hoe ik me voelde en liet me meteen weten dat ik de rest van de week ziekenverlof had. Was al allemaal doorgegeven, dus protesteren was niet mogelijk meer. Ik zat in een losse trui en een korte broek met mijn kapotte knie op een stoel tv te kijken toen tegen achten de bel ging en Jan met een bos bloemen voor de deur stond. Hij drukte een vluchtige en onhandige kus op mijn voorhoofd en ik vroeg hem binnen. Er was nog juist een kop koffie in de pot en terwijl hij zichtbaar genoot van de koffie zat hij met belangstelling naar mijn knie te kijken. Ik begon me een beetje raar te voelen en hetzelfde warme gevoel van de nacht tevoren bekroop me weer. Ik voelde mijn borsten weer spannen en wist dat mijn tepels rechtop stonden. Gelukkkig was de trui dik en wijd!! Toen, na zijn laatste slok, keek hij me aan. ‘ik moet je wat vertellen Lisette’. Ik keek hem nieuwsgierig aan en wist niet goed wat me te wachten stond. Hij stopte, hakkelde een beetje, wat zeer tegen zijn normaal kordate optreden indruiste, en toen kwam het hoge woord. ‘Ik ben verliefd op je, al jaren’. Het was stil. Langzaam drongen zijn woorden tot me door, en ik keek hem met grote ogen aan. Toen raapte hij waarschijnlijk al zijn moed bij elkaar, en kwam met zijn verhaal. Hij had me van de eerste dag dat hij me had gezien gemogen, maar er was geen enkele bijgedachte bij hem opgekomen toen. Hij was getrouwd, had twee schatten van kinderen en dacht dat dat eeuwig zou duren. Helaas. Vanwege zijn soms moeilijke persoonlijke omstandigheden na de scheiding had hij nooit meer een relatie gehad, maar sinds maanden droomde hij van mij. Ik realiseerde me nu inderdaad dat ik de laaste tijd wel erg vaak bij hem op kantoor moest komen voor dingen die ook per email hadden gekund en ja, heel vaak had hij inderdaad dienst met mij gehad. Hij kon het immers zelf allemaal zo regelen…… Hij stopte en de stilte werd drukkend. Onzeker weer keek hij me aan, maar ik wist niet wat te zeggen. Te veel kwam opeens in me op, hoe ik hem inderdaad ook vanaf het eerste moment bewonderd had en daarna als collaga meer dan gewaardeerd vanwege zijn humor en zijn inzet, maar ook daar nooit verdere gedachten bij had gehad. Ik wist immers uit zijn sollicitaiebrief dat hij was getrouwd. Toen… Jan stotterde een beetje, en opeens moest ik, heel gemeen, heel hard lachen. Jan werd rood en ik denk dat hij zich opeens schaamde. Toen wenkte ik hem korterbij, trok hem naar me toe zo goed en kwaad als dat ging met mijn been op die stoel, kuste hem op zijn voorhoofd en zei, ‘nogmaals bedankt voor die bloemen Jan, maar ze hadden rood moeten zijn….’ Hij trok zich een stukje terug en keek me doordringend aan, een beetje verslagen leek het wel. Toen glinsterden zijn ogen en voordat zijn mond de mijne vond hoorde ik ’de volgende keer…..’. Het was al na elven toen Jan die avond naar huis ging met een uitnodiging om bij me te eten de volgdem dag. Gretig nam hij de uitnoding aan. Het was vrijdag dan, en hij zou een fles wijn meebrengen. Ik deed mijn uiterste best die vrijdag namiddag nadat de supermarkt de dingen gebracht had die ik in de ochtend telefonisch had besteld. Ik dekte de tafel, en zette een kaars erbij. Om 6 uur was Jan er, met rode bloemen, en hij kreeg niet de gelegenheid zijn jas uit te doen voordat ik met een innige zoen begroet was. Nadat ik de lasagne in de oven had geschoven genoten we beiden van ons aperitief . De maaltijd en de wijn bracht ons beiden in de juiste stemming en bij de koffie zat Jan naast me op de bank. Zijn tongzoen was heerlijk en ik genoot. Het was voor mij lang geleden dat ik dat ervaren had en ik voelde de spanning in mijn borsten oplopen en mijn tepels waren hard. Jan zou het kunnen zien, want mijn truitje was relatief strak en dun en de bh kon de contouren van wat eronder zat niet echt verbergen. Spoedig dwaalden Jan’s handen af naar mijn hals en kriebelden in mijn oren. Ik werd geil en kon voelen dat mijn kutje nat werd. Jan’s hand gleed verder en streelde over mijn truitje voorzichtig over mijn borsten alsof hij bang was dat ik hem zou stoppen. Zachtjes beet hij in mijn oorlelletje en zijn tong likte in mijn oor ‘ik hou van je Lisette’. Ik kreeg het warm en koud tegelijkertijd. Ik legde mijn hand op Jan’s bovenbeen en trok hem met mijn andere arm dichter tegen me aan. Ik was bereid me aan hem te geven, hij hoefde me maar te nemen. Jan’s hand gleed langzaam over mijn truitje naar beneden en streelde nu over mijn naakte buik. Ik kreeg kippevel. Mijn hand gleed van zijn been en pakte de zijne terwijl ik die langzaam onder mijn truitje naar mijn borsten bracht. Daar eenmaal aangekomen liet ik zijn hand daar en gleed achter mijn rug om de bh los te haken. Jan’s hand lag nu om mijn kleine maar ferme borstjes. Zijn vingers streelden langs mijn tepels en ik zuchtte van genot. Ik maakte me los uit zijn omhelzing en fluiserde in zijn oor, ‘laten we naar de slaapkamer gaan’. Ik nam hem bij zijn hand en leidde hem naar mijn slaapkamer. Ik nam hem weer in mijn armen en tongde hem innig, terwijl mijn hand langzaam de gesp van zijn broekriem losmaakte. Jan trok intussen het truitje over mijn hoofd en we moesten alletwee lachen omdat onze kus dat onmogelijk maakte. Bewonderend zag ik Jan naar mijn borsten kijken en ik werd rood van opwinding. Zijn hoofd zakte en zijn mond omsloot de tepel en kuste die zachtjes. Ik voelde dat ik kletsnat was beneden. Intussen was zijn broekriem los en de rist ging naar beneden. Als vanzelf zakte de broek en ik wou door mijn knieen gaan om hem te kussen. Een pijnscheut hield me echter tegen. Natuurlijk, ik was gehandicapt!! Jan’s handen knoopten intussen mijn shorts los en duwde die over mijn bips. Ik stapte eruit en trok Jan mee achterover op mijn bed. Zijn handen hielden mijn hoofd vast en zijn tong speelde in mijn mond voordat hij weer naar beneden gleed, langs mijn hals over de welving van mijn borsten. Terwijl hij zachtjes met zijn lippen aan mijn tepels trok, gleed zijn hand verder over mijn buik en ik voelde hoe hij zijn vingers om de rand van mijn slipje kromden en het naar beneden trok. Met de tenen van mijn goede been haakte ik om de elastiek en trok het verder over mijn knieen totdat het hulpeloos, maar niet meer in de weg, aan mijn voet bleef hangen. Ik voelde dat hij zijn eigen broek en ondergoed naar beneden stroopte en even later voelde ik zijn warme, naakte lijf tegen het mijne. Zijn bedreven handen streelden mijn buik en zijn vingers speelden nu in mijn kroeshaar. Ik kon het wel uitgillen van genot en drukte mijn onderlijf stijf tegen zijn handen aan. Zijn mond gleed nu weg van mijn borsten en volgden zijn handen. Hij trok met zijn lippen aan mijn schaamhaar wat me nog geiler maakte dan ik al was en terwijl zijn handen over de binnenkant van mijn dijen naar beneden gleden zakte zijn mond verder om te stoppen, juist boven mijn klitje. Ik hoorde mezelf smeken ‘ga verder, ga verder’, maar plagend hield hij daar op als wachtte hij tot zijn handen weer dichter bij mijn gleufje waren. Op het moment dat ik zijn vingers tegen mijn lipjes voelde gleed zijn tong verder en hij beroerde mijn klitje op hetzelfde moment als zijn vingers mijn lipjes van elkaar trokken. Ik gilde. Zijn vingers gleden door mijn gleufje en zijn tong streelde langs mijn klitje. Ik voelde de spanning in mijn buik oplopen en voordat ik het wist kwam ik op een geweldige manier klaar. Jan’s lippen bleven echter om mijn klitje spelen en ik voelde de spanning meteen weer terug komen. Zijn vingers tastten nu diep in mijn gleufje en vonden de opening van mijn holletje. Even drukte zijn vingers ertegen maar voordat ik iets naar binnen voelde gaan ging Jan rechtop zitten, spreidde mijn benen en kwam tussen mijn knieen zitten. Zijn hand hield zijn kloppende penis vast en ik zag de met bloed doorlopen eikel glinsteren. Ik wou hem hebben!, hebben!!!, nu!!!!! Alsof Jan mijn gedachte has gelezen boog hij voorover, streelde nogmaal met zijn tong over mijn klitje wat me alleen nog maar geiler maakte, en kroop toen langzaam naar voren om met zijn eikel tussen mijn lippen te strelen. Ik voelde het geil uit mijn kutje langs mijn dijen lopen en wist dat zijn eikel nu ook kletsnat moest zijn. Ik was volledig klaar voor hem, kom toch nu, smeekte ik in gedachte. Ik voelde de eikel nu tegen mijn grotje aan en langzaam werd de druk groter. Opeens openden mijn lippen volledig en glipte hij naar binnen. Langzaam drukte Jan door en ik voelde zijn harde staaf diep in me dringen. Opnieuw spoelde een orgasme door me, maar dit keer ging het niet weg, ik bleef komen, keer na keer, door de dreuk op mijn vagina wand en de langzaam stotende bewegingen van Jan maakten het alleen nog fijner als het al was. Ik voelde zijn penis groeien en opeens voelde ik zijn hete zaad diep in me spuiten, terwijl zijn pik schokkende bewegingen maakte. Mijn kutlippen knepen om zijn penis alsom hem helemaal uit te melken en ik kwam opnieuw, zeer heftig nu, klaar. Rustig zakte Jan over me heen en terwijl hij op zijn ellebogen steunde kuste hij mijn borsten om daarna mijn lippen en mijn tong te vinden. Langzaam rolde hij van me af en gleed zijn penis uit mijn kutje. We waren er beiden stil van en het duurde even voordat ik weer kriebels in mijn buik voelde opkomen. Zo goed en kwaad als het ging en ondanks de protesten van Jan, draaide ik me naar hem toe en nam zijn penis in mijn mond. Ik proefde geil en zaad en hij reageede meteen op de zachte streling van mijn tong langs zijn eikel. Geweldig te voelen hoe hij schoksgewijs weer overeind kwam en ik stimuleerde zijn eikel terwijl mijn vingers zachtjes in zijn ballen knepen. Ik voelde hem harder worden en Jan wou terug trekken, maar ik hield zijn penis stevig omklemd en plots voelde ik zijn zaad weer door zijn schacht schieten. Hevig kwam Jan klaar en ik zoog uit alle macht zijn penis leeg zodat hij kreunde. Hij zakte terug en bleef volledig uitgeput op zijn rug liggen terwijl ik zijn pik langzaam voelde verslappen in mijn mond. Wij zijn zo in slaap gevallen en werden een uur of wat daarna wakker. De avond was nog vroeg en we hebben bij een laatste glas wijn nog lang gepraat voordat Jan me opnieuw in zijn armen nam en me naar een zevende hemel bracht. Die avond is hij niet meer naar huis gegaan. Da dag erna had hij zijn kinderen voor het weekend en op zondag heb ik hen vergezeld bij een boswandeling. Het klikte met die kinders, en nu, een goed jaar later, wonen we al weer 6 maanden samen met elke twee weken een druk maar oergezellig familie leven.

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie