Ik ben een pijpsletje.


Op 10 juni, 2011 plaatste anette dit sexverhaal in de categorie Tieners, en is inmiddels 14339 keer gelezen.

Hoi allemaal mijn naam is Anette en ik heb net examens gedaan. Ik was wat aan het surfen op het net tot ik deze site tegenkwam.Ik wil jullie vertellen over mijn sexuele belevenissen. Allereerst zal ik iets vertellen hoe ik eruit zie. Ik ben een vrij slanke meid met halflang donkerblond haar. Ik heb groene ogen, een klein wipneusje en een mond met best wel volle lippen. Voor de rest ben ik niet ontevreden, ik heb een kleine b cup borsten en ik ben ongeveer 1.70. Waar ik het over wil hebben is het volgende; ik hou nogal van felatio of mischien kan ik het wat beter omschrijven. Het in de mond nemen en likken van de penis dat vind ik lekker. Hoe het zo gekomen is weet ik niet precies maar ik merk dat jongens het te gek vinden als ik het voor ze doe. De eerste keer dat ik het deed was een paar jaar geleden. Het was mijn eerste vriendje, we hadden al een paar maanden wat en we geraakten alleen in zijn huis. Nou hadden we alleen nog maar wat gezoend en hij drong toen aan om het maar eens te doen. Ik voelde daar geheel niets voor omdat ik mijn maagd zijn nog wat wilde verlengen. Maar enig begrip had ik wel voor hem en ik stelde voor om hem lekker af te trekken onder de douche. Zo stonden we daar onder de straal en nadat ik zijn piemel had ingezeept en gewassen en ik langzaam begon te trekken probeerde ik het tot een hoogtepunt te laten komen. Al tien minuten was ik bezig maar klaarkomen was er nog niet bij. Mijn pols begon behoorlijk pijn te doen en ik hield het bijna voor gezien. Ik zocht een meer ontspannen manier hem te bevredigen en zo was mijn eerste blowjob een feit. alleen het puntje van zijn penis likte ik af. Af en toe ging ik iets verder en dan weer terug. Dat herhaalde ik een paar keer totdat mijn mond warm werd en zijn penis verslapte. Ik had nog niet meteen door dat hij was klaargekomen tussen mijn lippen. langzaam droop het goedje op mijn kin meteen weggespoeld door het warme water. Daarna gaf hij nog een harde kreun van genot en ik likte zijn penis en ballen nog wat na. Nu achter mijn netbook terwijl ik dit op zit te schrijven word ik al geil. Wat zou ik graag een harde lekkere dikke pik in mijn mondje willen hebben om zo al het zaad eruit te zuigen. Ik zal mijn mail eens checken mischien heb ik een reactie op mijn advertentie. Af en toe spreek ik wel eens af met mannen die via internet een pijpdate willen. Voorzichtig ben ik wel maar spannnend is het ook. Soms valt het wel eens tegen maar de 30 euro die ik ermee verdien maken ook wel weer wat goed. Als de vent waarmee ik afspreek er goed uitziet en zijn pik goed geschoren is vraag ik 20 euro meer en pijp dan tot het einde. Ik spreek altijd af bij de parkeerplaats bij de Gamma waar ik makkelijk bij iemand in de auto kan stappen. Laatst had ik een merkwaardige date, de man was de 70 al lang gepasseerd maar had wel een kaalgeschoren piemel, deze heb ik dan ook lekker verwend en heb hem helemaal afgezogen. Tot mijn verbazing kwam deze bejaarde explosief klaar door zoveel sperma achter in mijn keel te spuiten dat ik bijna moest kokhalzen. Oh jongens wat ben ik heet. Ik heb best wel zin. Ik pak mijn dildo maar om in mijn spleetje te stoppen. Ja ook mijn klitje verdient af en toe ook wat aandacht. Zoek me maar eens op op internet.Als je je jongeheer lekker wast met zeep en goed geschoren bent ga ik jou heerlijk oraal bevredigen. Je mag mijn hoofd vastpakken en lekker over die harde pik heen duwen, steeds harder heen en weer. Speciaal voor jou mag je in mijn mondje komen en je heerlijke warme zaad over mijn tong heenspuiten. Als ik het heb ingeslikt zuig ik jouw pik helemaal leeg tot er geen druppel meer in zit. liefs van Anette. kusjes!!(op je pik?)

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

2 gedachten over “Ik ben een pijpsletje.”

  1. Ja, Anette, Leuk dat jij dat wilt. Waren er maar meer, die daar zo openlijk voor uit komen. Zou ook graag willen weten waar je ongeveer woont, want ik ben ook een liefhebber van jouw kunsten. XXX Bert

    Beantwoorden
  2. Hoi Anette, wat heerlijk dat jij daar zo van geniet, ik vind het ook zalig om oraal te bevredigen en bevredigd te worden, helemaal om daarna te tongen met elkaaes sappen, zo geil….
    Ik weet niet waar je vandaan komt maar zou jouw lippen wel om mijn geschoren pik willen voelen….
    Xxx Peter

    Beantwoorden

Plaats een reactie