Klaarkomen op mijn zusje!


Op 9 september, 2011 plaatste De Geile Ridder dit sexverhaal in de categorie Incest, en is inmiddels 50107 keer gelezen. Aantal woorden in dit verhaal: 406. Geschatte leestijd: 3 minuten

Zoals iedere zomer hadden onze ouders een bungalow aan zee gehuurdt.Van zodra de eerste zonnestralen kwamen trokken mijn zus Zita en ik naar het strand.”Dit lijkt me een rustig plekje!”zei Zita en legde haar handdoek in het zand.Toen ze haar shirt uittrok kwamen haar ronde welvingen tevoorschijn.Ze had mooie stevige borsten die bijna uit haar bikini knapten.”Wat kijk je raar?”lachte ze toen ze merkte dat ik haar aanstaarde.”O niets!”antwoordde ik.De volgende dag planden onze ouders een daguitstap.Zita en ik bleven alleen achter.”Ga je mee naar het strand?”vroeg ik.”Nee ga maar!”antwoordde Zita.Op het strand merkte ik dat de zonnecreme niet in mijn tas zat.Toen ik in de bungalow kwam was Zita nergens tezien.In de badkamer laggen stukjes haar.Vanuit onze slaapkamer hoorde ik zachtjes gekreun.De deur stond op een kier zodat ik kon binnengluren.Op het bed lag Zita in haar blootje zichzelf te mastruberen.Ze had haar poesje kaalgeschoren en gleed met 2 vingers tussen haar schaamlipjes.Haar borsten waren nog mooier nu ze uit hun verpakking waren.Zelf voelde ik de opwinding in mijn broek.Toen we die avond aan tafel zaten zag ik haar in mijn fantasie naakt voor me zitten.Die avond lag ik alleen in bed (Zita was naar de disco).Ik kon niet direct slapen door de lege plek in bed.Rond middernacht hoorde ik de sleutel in de deur draaien.Op haar blote voeten kwam ze binnengeslopen.Toen ik het licht aandeed schrok ze.”Je bent nog wakker?”zei ze.Ik vertelde haar wat ik die middag had gezien.Ze bloosde en ging op het bed zitten.”Speel jij nooit eens met jezelf?”vroeg ze.Nu werd ik rood en voelde onweer in mijn slip.Ik kon de opwinding van haar gezicht lezen.Ze trok haar kleedje uit en kwam in lingerie naast me liggen.Ik nam haar in mijn armen en voelde haar lichaam trillen.Voordat ik het besefte waren we aan het tongzoenen.Ze deed haar lingerie uit kwam boven op me zitten.”Laat maar eens zien wat je kan?”zei ze tegen me.Voordat ik het goed besefte gleed mijn pik in haar kontje.Ze kreunde bijna geruisloos.Omdat het mijn eerste keer was kwam ik snel klaar.Met haar tong likte ze de sperma van rond mijn pik.Het was een zalige ervaring die ik zelden had ervaren.

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie