Mijn zusje Esmee en ik doen het!


Op 25 oktober, 2011 plaatste Waarom wil je dat weten? dit sexverhaal in de categorie Incest, en is inmiddels 40408 keer gelezen. Aantal woorden in dit verhaal: 1,080. Geschatte leestijd: 6 minuten

Hallo, ik ben John en ik wilde al een tijdje mijn verhaal posten op de website. Dit begint heel normaal. Ik ben 17 en mijn zusje Esmee 16. Wij leefden op een soort boerderij met onze ouders. Ik was altijd al meer een losbandig type en deed ook veel meer gevaarlijke stunts en grappen met mijn vrienden. Mijn zusje was altijd al een beetje close met mij. Bleef ook altijd dicht bij me en wij hadden nooit problemen. Dit was voordat ze intiemer werd. Zij was al een paar jaar geleden in de bloei van haar leven: prachtig mooie tieten en een lekker strak kontje. Jezus, zelfs mijn vrienden vonden haar een stuk. Maar goed, zij begon steeds meer op mij te geilen, dat maakte ik op uit haar subtiele knipoogjes en express mij plagen door voorover te bukken als ze een rokje aan had. Ik, rond deze tijd, nam dit wat anders op dan nu. De meeste keren zou ik met een groeiende stijve rennen naar de oude schuur, waar ik vooral bleef en soms sliep. Mijn ouders vonden dat ik het mocht gebruiken, zolang de boel heel bleef. Maar dus, met stijve en al rende ik naar de schuur, dook op mijn simpele bed en begon als een bezetene te rukken. Zij volgde me pas na een tijdje. Ik kon haar altijd zien aankomen door een gat in de houten planken. Dan zou ik meteen mijn broek ophijsen en zo normaal mogelijk gedragen. Maar dit was allemaal vroeger. Een paar dagen geleden stond ik onder de douche mijzelf te wassen toen mijn zus binnenstormde. Ik wist dat zij een feest had en ik was net terug van voetbaltraining. Zij moest ook onder de douche en zij stelde voor om samen met mij te douchen. Ik deinsde eerst even terug, maar liet haar toch erin. Terwijl zij naakt onder de douche ging staan, draaide ik me om en begon maar een simpel gesprek. “Zozo zusje, gaan wij naar een feest?”vroeg ik nonchalant. “Ik ga er weer hard tegenaan, broertje zij ze opgewekt terug. Zij draaide zich naar mij om en vroeg “En hoe vind je het om met mij zo naakt te douchen?” Ze zij het op zo’n speelse manier dat mijn lul meteen begon te groeien. “Esmee, eh! ik eh!..” Ik stikte in mijn eigen woorden en voelde een paar handen die mijn schouders streelden. “Je weet broertje, dat ik zooooo geil word als ik een stijve zie!”. Ze bleef plagen en liet haar handen zakken tot vlak boven mijn toren. Ik slikte. MIJN jongere zusje wil mijn pik in haar kutje. Hoe heb ik het zo laten verlopen. Ik stapte geschrokken weg en pakte snel mijn handdoek. Zij lachte en knipoogde naar me. Jezus, je kon het in haar ogen zien dat ze mij wilde. Dit ging totaal door alles wat ik normaal vond. Mijn ogen dwaalde spoorloos af naar haar cup-D tieten en zij ging zichzelf strelen. “Ik wacht…” zij ze met een zwiep van haar mooie blonde haar. “Ga je nu dan al weg, broer?”. Ik opende de deur en beende weg, mijn stijve al laag houdend. Ik kleedde me snel om en haastte me naar de schuur. Ik zat voorlopig veilig en trok mijn broek naar beneden, ging liggen op mijn bed en begon rustig te rukken. Een ontspannen, vurig gevoel spreidde zich door mijn pik. Ik kwam hard klaar en pakte een doekje om het sperma op te ruimen. Toen ik klaar was stond ik op en liep naar de prullenbak. Ik draaide me plotseling om toen ik de trap hoorde kraken. Ik hees mijn broek snel op en daar stond mijn zusje weer. Zij moest me blijkbaar nog steeds. Ik begon al naar haar toe te lopen. “Esmee, stop nou maar, je weet dat!” ik stopte abrupt toen mijn zusje op mij af kwam lopen. “Maar John, snap het nou” zei ze terwijl ze haar truitje al los knoopte. “Ik heb al zo lang gewacht en heb al gezien dat je op me rukt nadat ik iets geil doe, ik wil je nu en zal niet stoppen totdat ik je heb!”. Ze stond nu in haar bh en kwam op me af. “Esmee, ik denk serieus niet!”. Ik probeerde me uit deze benauwde situatie te werken, maar viel achterover op het hooi. Zij zag haar kans en boog over mij heen, en voordat ik iets kon doen, drukte ze haar mond tegen de mijne, die wijd openstond van verbazing en gingen wij aan het tongen. Man wat kan zij dat goed. Ik begon te genieten en deed zelfs ook mee. Ik trok snel mijn t-shirt en broek uit, zij haar broekje. Ik dacht al niet meer na over een oplossing, ik dacht aan haar immens lekkere lijf. Zo, wat een klit heeft zij. Lekker geil gladgeschoren. We stonden nu naakt klef te doen op het hooi en zij begon mijn pik te likken, overgaand op pijpen. Onder mijn kreunen uit keek ik haar vol verlangen aan.” Ooh zusje, wat kan jij toch lekker pijpen!”. Zij zwiepte wat haar uit haar prachtige gezicht en ging sneller pijpen. Ik voelde mijn zaad al borrelen en vroeg snel of zij wilde stoppen. Zij wist al precies wat ik wilde, precies hetzelfde als wat zij wilde. Zij ging op handen en knieën en spreidde haar bene zodat ik haar hele kut kon zien. “Wat mooi en nat.” Zei ik. “Niet zo treuzelen, meer doen” zei ze al hijgend. Ik sprong erop als een tijger en begon meteen met beuken. Mijn stijve pik gleed keer op keer door haar kutje en ik voelde mijn zaad weer opkomen. Dit keer kon ik niet houden en spoot haar helemaal vol. Zij kreunde in genot en begon het overige zaad van mijn lul te likken. “Ooh John, vind je me geil genoeg om door te gaan, of is deze tijger uitgeput?”vroeg ze al beenspreidend. Ik stak twee vingers in haar kut en begon te vingeren. Zij liet hoge kreunen uit en niet veel later kwam al haar sappige kutvocht eruit. Al hijgend klommen wij in bed en gingen verder met tongen. “Snap je me nu, John?” vroeg Esmee. ” ‘Tuurlijk.” Zei ik. Ik was al verbaasd dat ik het heerlijk vond en vroeg meteen of dit vaker zou gebeuren. Ze knikte en na wat laatste innige zoenmomenten stond zij op en maakte zich weer klaar voor haar feest. Ik heb nu een prachtrelatie en we doen het bijna elke nacht.

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

1 gedachte over “Mijn zusje Esmee en ik doen het!”

Plaats een reactie