Kleine meisjes worden groot.


Op 12 augustus, 2007 plaatste Anoniem dit sexverhaal in de categorie Tieners, en is inmiddels 12784 keer gelezen.

Kleine meisjes worden groot. Ik ken al heel lang een familie met 5 kinderen een beetje de fam flodder zegt maar. Daar zit ook een meisje toen van 15 nu is ze 19 en ze is gegroeit van verlegen meisje naar een volwasse vrouw…. Ze heeft overal gewoont maar nu woont ze bij ons,mijn oudste zoon is het huis uit dus was er een slaapkamer over. We konden altijd al heel goed met elkaar opschieten dus dat zat wel goed. Mijn vrouw en dochter waren op een zondag weg met de bus naar het strand en ik bleef achter met moniek zo heten ze. Het was warm en moniek zei van zullen we gaan kaarten dat deden we vroeger ook veel,ik aarzelde maar ze zei we gaan geen gewoon kaarten maar strippesten. Ik keek haar aan en ik zei is goed,we pakte de kaarten en gingen naar boven we telde elkaars kleding voor de eerlijkheid. En daar gingen we de eerste kleding stuk ging al snel uit moniek mocht iets uittrekken dat was haar kous. We gingen verder en na een 1/2 uur hadden ik mijn onderbroek nog aan en moniek een zwarte string,ik zag dat haar blonde haar door de string doorscheen,ze was vroeger blond nu heeft ze jammer zwart haar. Dat wond me zo op dat ik een enorme stijve kreeg en dat zag moniek,het laatste potje kaarte was begonnen en ja hoor moniek verloor. Ze trok haar string uit ze kwam naar me toe en deed bij mij de onderbroek uit en begon aan mijn eikel te zuigen,dat had ze vaker gedaan zei ik maar nee ik was de eerste waar ze dit vandaan haalde weet ik niet maar ze had er de gave voor om zo te zuigen. Ik draaide haar om en begon haar blonde poes te likken,ze kreunde van genot ze ging op haar rug liggen om verder te genieten. Ze begon haar borsten te strelen en ze ging met haar vingers over haar tepels die werden zo stijf dat ze er zelf van schrok. Na 10 min kwam ze schokkend klaar de tranen stonden in haar ogen zo lekker vondt ze het. Nu ik ze pakte mijn lul en begon te zuigen ik deed mijn ogen dicht en genoot ervan net op het moment dat ik klaar wou komen haalden ze de lul uit haar mond,en begon me afte trekken het zaad vloog tegen haar borsten aan moniek begon te lachen en zei die stond op springen ik lachte. We gingen dochen en daarna naar beneden. HET VERHAAL IS NOG NIET AF WANT DIT GEBEURDE S`MORGENS EN WE HEBBEN NOG EEN HELE MIDDAG Nou de middag zou rustig verlopen maar dus niet. Moniek keek zo geil uit de ogen dat we zeer snel naar boven gingen,trokken onze kleren uit en kusten elkaar net of we elkaar voor het eerst zagen. Na een heeeeeeeeel lang te hebben gekust en getongt dat was voor moniek ook nieuw zei ze van of ik weleens iemand anaal had geneukt,ik zei nee nog nooit. Nou zei moniek je mag het bij mij proberen dat liet ik me geen 2e de keer zeggen. Ik deed een condoom om mijn stijve lul en veel olie erover ook deed ik bij moniek olie op haar slanke kontje en duuwde mijn lul zachtjes in haar nauwe gaatje. Ze schreewde dat kon ook niet anders een grote lul in een wat te klein gaatje,maar toen hij er een maal in zat vond ze het heerlijk en begon te kreune ik ook het was voor mij ook een ervaring om dit te doen. Terwijl ik haar neukte was ze zichzelf aan het vingeren en ik pakte haar borsten en begon ze te masseren,ze kreunde en na een paar min kwam ze klaar. Bij mij duurde het gelukkig wel langer want dit maak je ook niet elke dag mee. Na 10 min voelde ik het zaad omhoog komen en ja hoor ik kwam klaar. Ik ging naast moniek liggen en we kuste elkaar. Dit was een zondag om nooit te vergeten.

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie