margriet en ik


Op 9 juli, 2005 plaatste Chantal dit sexverhaal in de categorie Lesbisch, en is inmiddels 10028 keer gelezen.

Ik had al een hele tijd gevoelens voor Margriet en zei ook voor mij waar ik vaak huiswerk mee aan het maken was. Op school waren we ook altijd bezig met elkaar en dan de jongens gekmaken en daarna weglopen. Ik had een keer een nieuwe fotocamera gehad van mijn moeder en was een beetje aan het klooien ermee toen Margriet aanbelde. Ik nam mijn camera mee naar beneden en makte gelijk een foto toen ik de deur opendeed. Muts riep ze toen ik sta er helemaal niet lekker op zo en met me ogen dicht. Ga maar goedstaan dan maak ik een foto van je weer zei ik en toen gingen we ze op de computer zetten. Zie je wel ik sta er niet lekker op zei ze toen ik ze liet zien. Ga dan lekker staan als je durft dan maak ik er nog 1 van je zei ik en ze ging met haar handen achter haar hoofd staan zodat haar tietjes naar voren kwamen en ik een foto mocht nemen. deze is wel lekker zei ik en ze wilde ook een foto van mij makendus ging ik op mijn compterstoel een beetje hangen met mijn benen weid. Ik zie je string zei ze dat wilde je toch zei ik en ze maakte nog wat foto’s waarop ik met steeds minder kleren stond Ik wil ze ook op mijn computer hebben zei ze toen we ze op mijn computer bekenen hadden en ze kwam achter me staan om nog een keer te kijken. Dan wil ik van jou ook meer foto’s zei ik en we gingen ze maken Toen we ze op de computer gingen zetten kwam ze tegen mij aanstaan en ik voelde haar tepels tegen mijn rug en ik ging een beetje naar achter leunen. Vind je het lekker zo vroeg ze ik zei ja lekker zacht en kneep in haar borst enze kreeg een harde tepel. Kijk eens wat je doet zei ze en ik pakte haar andere ook vast en zei nu zijn ze weer gelijk toen pakte ze mijn borsten ook vast nu zijn ze allevier gelijk zei ze. Au je knijpt me zei ik zal ik er een kusje opgeven dan gaat het over. He je vind het lekker want hij groeit zei ze en ik zei ja mag ik ook bij jou en begon haar tepels te zoenen. mmm dat is lekker zei ze en begon mij te strelen en ik pakte haar billen vast en begon er in te knijpen wil je verdergaan met je mond vroeg ze en ik ging naar beneden overhaar buik naar haar kruis. Margriet ging op de grond leggen en zei zo kan je er beter bij of durf je niet en ze deed haar benen open. Ik weet het niet goed zei ik ik heb het nog nooit bij een ander gedaan. Zal ik jou eerst even doen en ze duwde me op de grond en gaf me een tongzoen en ging met haar handen over mij heen naar beneden en deed mijn benen uit elkaar. Toed ging ze met haar vinger langzaam over mijn lipjes te vrijven Ik kreunde een beetje en ze zei je bent nat en schoof een vinger naar binnen en begon me heerlijk te vingeren toen haalde ze haar vinger eruit en stak die in haar mond ff proeven zei ze je smaakt lekker ik wil ook proeven en haalde ze haar weer tussen mijn lipjes en stak hem in mijn mond mmmm ik wist niet dat ik zo smaakte. Ik wil meer proeven zei Margriet en begon mij af te likken en ik kwam voor het eerst klaar door een vrouw. Ik wil jou ook proeven zei ik en deed mijn hand naar haar benen die ze opendeed. Ik begon haar eerst een beetje te kriebelen en stak toen een vinger een stukje naar binnen dat voelde heel anders als bij mij en ik haalde mijn vinger eruit om te proeven dat smaakt heel anders zei ik en liet margriet ook proeven. Ik smaak ook lekker zei ze en ik ging weer naar bendeden met mij mond om haar nog meer te proeven en even later kwam ze ook klaar. Dat was lekker zei ze en gaf me een zoen op mijn mond enzo hebben we nog even gelegen en toen maar aangekleed want mijn moeder zou zo thuiskomen van werken. Ik heb toen snel even de foto’s op cd gezet want mijn moeder mag ze niet zien en ik moest ze ook nog naar margriet mailen. Ik stuur nu regelmatig een foto van mij naar haar om haar geil te krijgen en dan spreken we af om samen wat te gaan doen Nu sommigen in mijn klas weten dat ik op meisjes val willen die ook foto’s met mij ruilen. Die mailen we dan en die ga ik samen met margriet bekijken en dan gaan we lekker met elkaar spelen

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie