met buurmeisje naar de bios


Op 9 maart, 2009 plaatste dennis dit sexverhaal in de categorie Tieners, en is inmiddels 13833 keer gelezen.

dit verhaal is echt gebeurd..Op een dag kwam ik thuis het was een doordeweekse dag,ik was vroeg thuis van school en zag dat mijn buurmeisje die ik bijna nooit zie ook net thuis kwam,zij woont 4 huizen verder.Ik stopte en we raakten aan de praat en er waren net als bij mij uren uitgevallen.Omdat we allebij verder niks meer te doen hadden verder vroeg ik of ze misschien zin had om naar de bios te gaan,ze had er wel zin in.Het was nog te vroeg en we spaken om een uur of 1 weer bij haar huis af.Om 1 uur dus fietste ik naar haar huis en ze kwam naar buiten,ze had zich omgekleed en zag er heel sexy en geil uit nl een rokje,laarzen en een zwarte panty.In de bios gingen we acherin zitten en het viel ons op dat we de enige waren.De film begon en ik werd steeds geiler van haar geile kleding en ook vooral omdat we de enige waren..Tijdens de film raakten we elkaar wel steeds aan en wist niet hoe ik het moest aanpakken,maar toen kwam er een scene in de fil waar er gekust werd..we keken elkaar aan en we kusten elkaar.Ik werd steeds geiler en zij ook ik voeld over haar borsten en ze leit het toe en ging met mijn andere hand onder haar rokje en vingerde over haar panty heen..Mijn buurmeisje wreef ondertussen over mijn harde bobbel ik haalde ondertussen mijn lul eruit en ze begon er aan te trekken.Ik wilde dat ze me ging pijpen en dirigeerde haar hoofd naar beneden,ze begreep wat ze bedoelde en nam mijn harde pik in haar mond,ik had het niet meer wat kon zei lekker pijpen ik wilde klaarkomen en zei dat ik bijna ging komen,ze stopte en zei dat ze naar het toilet ging en dat ik 2 min later ook maar moest komen en dat deed ik.Ik liep naar het vrouwentoilet en keek of me niemand zag,binnen deed ik de deur op slot en pakte mijn buurmeisje vanacher vast en duwde haar naar voren met haar kontje naar me toe..deed haar rokje omhoog en haar panty tot aan haar knieen,en stopte mijn harde pik ineens in haar geile kutje,ik neukte haar hard en snel ik voelde dat ik ging komen en zei dat tegen haar,ze draaide zich om em wilde dat ik in haar mondje klaarkwam ze nam mijn harde in haar mondje en ik spoot erin ze had alles doorgeslikt..dat was mijn dag met mijn buurmeisje..

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie