Gezellige zwoele avond.


Op 8 maart, 2009 plaatste linda dit sexverhaal in de categorie Vakantie, en is inmiddels 14896 keer gelezen.

Hy ik ben angela en ik ben 18 jaar oud en dit is een waar gebeurd verhaal. Elk jaar help ik bij een manege, gewoon wat vrijwillegers hulp, ik ken daar veel mensen en het zijn goeie vrienden er is 1 man waar ik wel een oogje op heb, het is een liefe man sterk en heeft een goed en lekker lichaam,hij is wat ouder dan mij maar dat maakt me niet zo veel uit. Ook elke zomervakantie help ik mee, het gebeurde in 2008 en ik heb het nog nooit iemand verteld, vorig jaar waren er wel aardig wat zwoele warme avonden en dagen, ik had vaak niet veel aan in men bed en had ook niet men dekens om. Het was druk bij de manege iedereen liep heen en weer, ik kwam aan fietsen en zag al wat mensen zitten buiten ik kwam er eventjes bij zitten om wat te praten en daarna aan het werk te gaan de man genaamd richard was er ook en zat naast me hij keek me zwoel aan hij had net de stallen gehooid en had niks aan op zijn boven lijft, ow man wat zag hij er lekker uit, maar toch zei ik niks en ging aan het werk. Ik moest eventjes een paar stallen mesten en ook opstrooien het was zwaar zwetend werk ik had niet zo veel aangetroken om toch nog een beetje koel te blijfen,ik nam eventjes 5 min pauze en nam wat slokken water en deed wat water over mezelf, je kon door mijn shirtje mooi zien wat er allemaal onder zat, een einde verderop waren er ook wat jongens wat jonger dan aan het werk en zagen wat ik deed met al het water ze keken met vol met een geile blik aan en stopte met werken om eventjes te kijken naar mij, in hun broek onstond al een mooie stevige knobbel, ik draaide me om en keek ze aan ze gingen zo snel als ze konden weer aan het werk, ik moest er wel eventjes om lachen. Nog steeds bezig met een stal kwam richard in 1 keer bij de stal staan en keek hoe ik het deed , hij zei tegen me dat ik het een beetje anders moest doen met het scheppen en ging achter me staan, en ow mij hemel wat voelde dat lekker om zijn lichaam tegen de mijne te hebben, ik voelde een stevig iets in zijn broek, hij pakte met zijn grote sterke handen de mijn vast en deed het me voor terwijl hij ahcter me stond,hij fluisterde in men oor dat ik er vandaag goed uitzag en dat het shirtje mij goed stond, en hij ging weer recht op staan en liep weg met een knipoog, en omg wat was dat een mooi moment. Het was zo voor een week dat er toevalig alleen maar op de dagen dat er mannen waren in en om de manege ik was het enige vrouwlijke wat daar liep de jongens keken me dag in dag uit verlangend aan het waren net kleine puppys met een stevige knol in hun broek achter me aan liepen, richard vertrouwde dat niet helemaal dat ik alleen op de meisjes kamer sliep met de jongens/mannen kamer vol met de jongens er naast sliep, hij was bang dat er iets met me zou gebeuren, hij zei dat ik maar voor een tijdje op een andere kamer moest slapen tot dat hij het weer veilig vond om weer alleen te slapen, en ik moet zeggen met wel 5 mannen rond de manege,en alleen slapen was het misschien tog eventjes een goed idee dat ik in een eigen kamer sliep. Ik sliep nu voor een tijdje al in een ander huis naast de kamer van richard. Het werd een leuke avond vandaag want we gaan gezellig drinken vanavond, eenmaal die avond pakkte we de beertjes en begin te drinken de mannen dronken machtig snel en waren ook al wel snel aangeschoten en dronken, ik had er ook wel aardig wat op en begon me wat prettiger te voelen tussen al die mannen die zo naar me zaten te kijken, we zaten gezellig buiten in eens veranderde het gesprek over sex de mannen deden stoer over wat voor een sex ze al hadden gehad en wat ze lekker vonden, op eens legt 1 van de mannen een hand op mijn been, ik merkte het wel maar vond het niet erg en we praate gewoon door, hij ging steed verder en verder en ik merkte dit keer dat alle mannen geil naar me begonde te kijken alsof ze met me iets wouden doen. Ik wou eventjes naar binnen, ik stond op en werd weer terug geduwd door de man die zijn hand die avond op mijn been legde,de mannen gingen in een kring om me heen staan, ik zag dat ze alle 5 een dikke bult in een broek hadden, rciahrd ging voor me staan en zei dat ze wel eens eventjes wat van me wouden proefen, ze legde me op te tafel neer die buiten stond, ze trokken me kleren uit en gooide die weg, de 4 andere mannen waren niet lelijk en ook wel erg lekker ik dacht wat ze met me zouden gaan doen en hoopte op iets lekkers. Ik had niet door dat richard zijn gulp had los gedaan en dat er een gote dikke stevige stijfe penis uit kwam en ging achter me staan en leunde zich over mij heen en zei, zo ik laat je wel eens eventjes zien wie er de baas is, en stak zijn stevige dikke penis in mijn ondertussen zeik natte poesje, hij stoote hard en snel, hij heild me vast aan mijn ronde kont, voor mij deed 1 van de mannen ook zijn gulp los en kwam er ook een lekker dikke paal uit steken en stak zijn paal in mijn mond, richard stopte eventjes en de man haalde zijn paal uit mijn mond, te tilde me op, richard ging op zijn rug op de tafel liggen met zijn paal stijf omhoog ze duwde mij boven op richard en hij deed zijn paal weer in mijn natte poesje, hij zuigde lekker aan mijn knoppjes terwijl hij me stevig in men poesje pakte, op eens voelde ik iets stevigs mijn ster binnen gaan, 1 van de mannen had zijn broek uit gedaan en pakte me van achter, weer een andere stopte zijn paal in mijn mond de 2 andere stroken zich ondertussen af terwijl ik werd gepakt door 3 mannen van voor en van achter, de man die me in mijn ster pakte kwam met harde warme stevige stoten in me klaar, hij kreunde het uit van genot en ging uit mij, de volgende man stond al weer klaar om me te pakken. De man die me pakte in men mond greep mijn hoofd vast en duwde zijn paal stevig in mijn mond, het leek wel alls of hij een hond was, zo snel deed hij het in men mond en ook hij kwam in men mond klaar, ik voelde de zijn warme zachte sperma door mijn keel glijden en ik slikte alles door. Richard die onder me lag en me via mijn poesje er goed van langs gaf zei tegen me dat hij me altijd al had willen pakken in men natte kaale poesje fluisterde hij in men oor heel geil, ik kreunde het ondertussen uit, Ohhh hajaaaj ahwhoaaaa, ja pak me hard, doe met me wat je wilt, ja ga door rcihard,schreeuwde ik een paar keer uit. Ik zat ondertussen helemaal onder de sappen van de mannen,dit keer hadden ze vast gebonden en ze pakte me bruut en hard van alle kanten, ik voelde men poesje alleen maar nater en natterder worden, ik had nog steeds een paal in mijn poesje en ster, op eens terwijl ik het uit kreunde voelde ik te gelijk in men poesje en ster dat de paal van richard en de andere man dikker worden,ze liepen vol met perma, ze kwamen alle 3 tegelijk klaar en ze spoten me helemaal vol het stroomde in kleine druppels uit me. Ik ben nog nooit zo lekker klaargekomen en helemaal vol geweest, ik was gewoon door 5 mannen gepakt met de man erbij waar ik een oogje op had, ze zeiden ook tegen mij dat ze het lekker vonden en zo iets wel weer in hun leven wouden mee maken. Sinds die dag doe ik nog steeds wel stiekem iets mt richard waarvan niemand het daar weet.

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie