Met mijn vader in Peru


Op 11 maart, 2014 plaatste Pieter Van Dam dit sexverhaal in de categorie Incest, en is inmiddels 21457 keer gelezen.

Ik heb een hele goede band van mijn vader, en wij doen veel dingen samen, sporten, fietsen, maar vooral veel wandelen. Op een dag kwam hij met het voorstel af, om eens een wandelreis te doen door Peru. Dat leek mij een fantastisch idee, en het werd dan ook een onvergetelijke reis. Wij trokken door de bergen, langs wouden, ontmoetten veel gastvrije mensen. Soms zagen wij ook dagen niemand. Wij kochten dan proviand in een of ander klein dorpje, en trokken dan verder. Wij hadden beiden ons eigen tentje, dat wij dan ergen op een open plek opzette. Drinken en ons wassen deden wij aan de vele kleine riviertjes op bronnetjes die wij op onze weg vonden. Na een tiental dagen, kwamen wij weer in zo een klein dorpje, en waarachtig, daar was een klein hotelletje. Wij besloten daar een kamer te reserveren, om eens goed te kunnen slapen, en eens degelijk n bad te gaan. Er was maar een kamer meer vrij, met enkel een klein dubbel bed. Na enig overleg besloten wij dit toch maar te nemen, wij waren immer de beste vrienden, en waren al zo lang samen onderweg. Normaal kruip ik naakt in mijn slaapzak, en mijn vader deed net hetzelfde, maar nu wij samen in een bed lagen, hielden wij toch onze slipjes aan .Wij kropen samen onder het dekentje, en het duurde niet lang, of wij lagen beide in diepe slaap. Toen iemand van ons zich eens omdraaide voelden wij elkaars naaket lichaam tegen elkaar. Het had iets intiems. Midden in de nacht, ik lag toen op mijn rug, werd ik half wakker, en voelde de hand van mijn vader op mijn lichaam. Met zijn vingertoppen streelde hij over mijn tepels, en liet zijn hand verder afzakken naar mijn buik. Half slapend bleef ik muisstil liggen, en was benieuwd wat vader ging doen. Zijn hand gleed verder omlaag, en voelde hoe hij de rand van mijn slipje optilde, en zijn hand verder liet zakken. Ik moet eerlijk toeven, dat ik dit mij goed liet welgevallen, mijn penis begon er waarlijk van op te zwellen. Heel voorzichtig voelde ik nu zijn hand rond mijn nog steeds zwellende lul, en begon met zijn vinger de voorhuid op en neer te bewegen. Ik was klaar wakker nu, maar deed nog steeds of ik sliep ,en wachtte af. Toen mijn lul helemaal keistijf werd, greep mijn vader deze stevig vast, en begon langzaam op en neer te bewegen. Hij was mij werkelijk aan het afrukken. Ik was danig opgewonden, en kon dit bijna niet vatten. Het was net of ik droomde. Zijn bewegingen werden sneller, en plots hield ik het niet meer, en mij zaad spoot met volle kracht de hoogte in, en kwam neer op mijn vader zijn handen. Ik kon nu niet meer verbergen dat ik niet meer sliep, want mijn adem ging snel op en neer. Mijn vader keek mij lachend aan, en vroeg of ik het fijn vond. Natuurlijk vond ik het fijn. Wil je mij ook eens afrukken was zijn volgende vraag. Hij smeet het dekentje achteruit en ging op zijn rug liggen. Zijn slipje had hij al uitgedaan, en zijn paal stak loodrecht omhoog. Blijkbaar vond hij het ook heel opwindend om zij zoon eens af te rukken. Ik nam zijn lul stevig beet, en begon te rukken, alsof ik nooit iets anders had gedaan. Ik doe het bijna dagelijks bij mijzelf. Hij had niet veel meer nodig, want spoedig ging zijn buik op en neer, en in meerder stoten schoot zijn zaad naar buiten. Fantastisch zoon, was het enige wat hij kon zeggen. Voldaan vlijde wij ons weer tegen elkaar, en sliepen de rest van de nacht een zalige rust.

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie