mijn dronken zoon en geile yvonne


Op 18 november, 2008 plaatste yvonne dit sexverhaal in de categorie Incest, en is inmiddels 36226 keer gelezen.

Hoi ik ben yvonne en 42 jaar oud .Ik hou heel veel vansex en ben niet zo gauw ergens vies van . Ik doe het liever zes keer in de week dan twee keer.Maar hoe dit ooit heeft kunnen gebeuren ,ik weet het zelf niet wat ik mankeerde. We waren naar een feestje geweest enmijn zoon was zo dronken . Normaal drinkt hij niet zoveel ,maar op zulke dingen dan drinkt hij flink. Dan brengen zijn makkershem met mij naar huis en slepen hem naar boven en liggen hem op bed, en gaan weer . De laatste tijd als ik hem dan uitkleed dan moet ik even aan zijn lul zitten , met zijn slip nog aan hoor. Dat verlangen werd steeds sterker als ik dan met hem op de slaapkamer was . Bij het uitkleden spookte het dan weer door mijn hoofd. Hij zelf merkte het toch niet . Nu ook weer ,de jongens gingen weg en ik kleden hem uit.Stond eerst zo naar hem te kijken en dacht, wat ben je toch een lekker ding.Of het bij mij ook door de drank kwam dat ik mij zo liet gaan , ik zal het niet weten .Hij is bijna achtien en zijn gereedschap is heel mooi. Ondanks dat we met zijn tweeen waren keek ik toch steeds naar de deur .Hij lag slap op bed en had er geen flauw benul van waar hij was,Ik trok zijn shirtje uit en ontblote zo zijn bovenlijf. Ik zat wijdbeens over hem heen , en ik moest nu zijn broek uit trekken . Ik kroop naar achter e zat boven zijn knieen en deed de rits los.Heel nerveus stroopte ik zijn broek uit en in mijn hoofd kwam weer dar verlangen op om even aan zijn lul te zitten .Ik streelde over zijn slip en voelde die grote bult in zijn slip.Hij snurkte gewoon door ,dus niemand die het zou weten en zal zien Door dat ik dit zo kon doen , die macht di ik had, werd ik vreselijk geil van Ik streelde maar , alleen hij werd natuurlijk niet stijf.Mijn kutje werd er alleen maar flink nat van . Wat zat ik hier lekker met de pik van mijn zoon te spelen Ja , als hij stijf zou zijn ,was dat beter, maar zo wond mij dat ook flink op. Ik was al een aardig tijdje bezig en mijn kutje werd natter ven natter.Ik stapte van het bed en deed mijn natte slip en rok uit, en lag mijn badjas klaar voor als mijn man thuis zal komen .Ik stapte weer over hem heen en met twee handen masseerde ik zijn lul en ballen . Met mijn kut op zijn dijbeen wreef ik mij tot een orgasme , tjonge ,wat was ik geil ,en dat op mijn zoon, hij moest eens weten. Dit is denk ik al de vijfde keer dat ik hem zo masseer, alleen ik was daar nooit bij klaar gekomen. Maar nu wil ik die lul wel eens zien van hem. Voorzichtig trok ik zijn slip naar beneden , en kwam zijn pik te voorschijn. Het jeukte in mijn kut, oh als die nu eens stijf zou zijn .Dan weet ik zeker dat ik op dit moment zijn lul erin had geduwd, zo geil was ik . Door zijn slipkon zijn benen niet wijder ,dus die moest maar even uit, dan kan ik zijn ballen ook in mijn handen nemen.Maar ik moest wel voorzichtig aan doen .Eindelijk lag mijn zoon helemaal naakt voor mij. Zijn lul lag slap op zijn buik,en er hing een flinke zak onder.Mijn ene been zette ik weer over hem heen en ik zt weer op zijn ene knie,het andere been schoof ik opzij. Nu kon ik beter bij zijn ballen . Alles in mijn lichaam draaide rond , wat was ik aan het doen, maar mijn kutje gloeide. Dit zal nooit iemand te weten komen. Ik zette mijn natte kut weer op zijn been en onder het schuren van mijn kut wreef en masseerde zijn lul en zak. Mijn orgasme kwam er al weer aan , en ik ontblote zijn eikel en gaf er snel een kusje op . Zijn eikel was nu niet zo groot ,maar ik vond hem prachtig. Wt deed ik nou, ik zoende zijn eikel, en ik boog me weer voorover en deed het nog een keer, en hij snurkte.Dat was fijn ,die lul tegen mijn mond.Ik bukte weer en liet zijn lul langs mijn lippen en tong gaan . De drang om hem te pijpen kwam in mij op.Voorzichtig bracht ik hem een stukje in mijn mond, slap , maar wel lekker. . Ik duwde die slappe lul zover mogelijk in mijn mond, en ragde met mijn kut over zijn been . Het was echt fijn om zo,n slappe in je mond te hebben. met mijn tong draaide ik rondjes om zijn eikel en ik zoog hem lekker door mijn hele mond.Maar ik begon meer te verlangen en wou die lul wel in mijn kut , maar helaas,te slap,. Hij glibberde van mijn speeksel en ik rukte tegen beter weten in. Zachtjes schoof ik hogerop en ging precies met mijn natte kut boven zijn lul zitten . Zijn lul lag ik recht omhoog op zijn buik en ik liet me een beetje zakken ,zodat ik met mijn natte gleuf op zijn lul zat . Ik bestierf het zowat , ik met mijn zwoele natte kut op zijn slappe lul, ohhh wat lekker. Zachtjes maakte ik kleine neuk beweginkjes dat zijn slappe door mijn gleuf en klitje gleed Ohhh wat is dit geweldig , dat je dit nu zelf kunt doen zoals jij het wil hebben .Laat staan als hij stijf zou zijn. Ik keek even op mijn klokje , zo, ik was al drie kwartier met hem bezig, maar mijn man komt nog lang niet thuis, dus waar nemem die hap. Ik wreef mij het ene orgasme na het andere en probeerde on zijn slappe lul toch een klein stukje in mijn gaatje te persen. Met een hand hield ik mijn lippen van elkaar en met de andere propte ik zijn eikel iets in mijn gaatje, maar sloeg dubbel. Omdat het niet lukte ,werd ik maar geiler en wreef steeds harder op zijn lul. Af en toe moest ik even rusten, de branderigheid even stillen . Hij probeerde zich af en toe om te draaien, en had ik het gevoel dat hij hem erin wou duwen , mar dat was schijn. Na nog een half uurtje kon ik echt niet meer, hoeveel keer ik was klaar gekomen weet ik ook niet , maar dit wil ik nog wel meer. De volgende keer is hij weer voor mij, volgende week hebben we alweer een verjaardag, bij mijn broer. Als ik er nu al aan denk ,word ik alweer geil, maar ik zal hem iets minder laten drinken , misschien word zijn lul dan wel stijf, en dan zal ik hem verzwelgen met mijn natte doos. Nu wil de pik van mijn zoon erin hebben ,wat er ook gebeurt

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie