Op vakantie met mijn zoon


Op 11 juli, 2011 plaatste Mario dit sexverhaal in de categorie Incest, en is inmiddels 45577 keer gelezen.

Toen mijn zoon 17 was geworden hadden wij besloten om samen eens een avontuurlijke reis te doen. Samen eens op weg om wat te praten, en na te denken over een aantal dingen. Mijn vrouw en mijn twee dochters bleven thuis. De mannen alleen dus. Onze keuze was gevallen op een fietstocht door het Zuiden van Frankrijk, en logeren waar het ons uitkwam. Zo hebben wij onderweg meestal gelogeerd in gites, kleine pensionnetjes , jeugdherbergen of trekkershutten. Om kosten te sparen namen wij meestal maar één kamer, waar veelal apparte bedjes stonden. Op een avond zijn wij bij een gastgezin beland waar wij konden overnachten. Zij hadden nog één kamer vrij, maar dan wel met een dubbel bed. Wij zouden dus samen moeten slapen, maar dat was voor ons niet echt een probleem. Na een heerlijk avondmaal trokken wij dus naar onze slaapruimte, om te genieten van een welverdiende nachtrust, want ook vandaag hadden wij behoorlijk war kilometers in de benen. Nu is het zo dat wij beiden altijd volledig naakt slapen. Thuis heb ik mijn kinderen altijd vrij opgevoed, en als wij elkaar eens tegen het lijf liepen in de basdkamer of op de gang zonder kleren, werd daar heel gewoon over gedaan. Dus wij kropen samen in bed, rug aan rug, en na een slaapwel vielen wij beiden in slaap. Ergens midden in de nacht, het moet ongeveer 3 uur geweest zijn, werd ik gewekt door een licht gekreun van mijn zoon. In de straatverlichting, die de kamer binnenviel zag ik dat mijn zoon op zijn rug lag, in een diepe slaap, met bijna een onzichtbare glimlach op zijn lippen, en af en toe zacht kreunde. Hij was zeker aan het dromen. Toen ik het laken een beetje wegsloeg, zag ik dat hij een enorme erectie had. Voorzichtig nam ik zijn stijve lul vast, en wat hard voelde hij aan. Zijn jonge schaamhaar, dat al behoorlijk lang was was kroezelig en voelde zacht aan. Langzaam begon ik mijn hand op en neer te bewegen. Zij eikel zag nu vuurrood, en zijn pik werd mogelijk nog harder. Ik verstevigde mijn greep, en vesnelde langzaan het tempo. Met mijn vrije hand nam ik zijn ballen vast, en begon deze zacht te kneden. Nu werd de ademhaling van mijn zoon sneller, en de glimlach op zij gezicht werd breder. Ik rukte nu voluit aan zijn lul, en plots schoot een hele lading zaad naar buiten, wel een halve meter hoog, en terwijl hij schokkend maar bleef spuiten, opende mijn zoon zijn ogen, en keek mij nog verdwaasd van de slaap aan. Ik zag aan zijn vragende ogen wat er was gebeurt. Ik was aan het dromen zei hij, dat wij op een naaktstrand liepen, en kreeg daarbij een stijve, waar ik mij voor schaamde, maar iemand nam mij vast en stelde mij gerust. Toen ik mijn ogen opende zag ik jou met mijn lul in je handen, en was ik blijkbaar klaargekomen. Ja jongen zei ik, je had een enorme stijve, en ik heb je lekker afgerukt. Ik vond het heel fijn pa, zei hij, maar ik wil jou ook wel eens afrukken hoor. Alsje dat echt wil, moet je het zeker doen, maar het hoeft niet hoor. Maar hij duwde mij op mijn rug, en begon zijn slappe penis te masseren en mijn ballen te betasten. Spoedig voelde ik mijn bloed sneller stromen, en begon mijn lul te zwellen. Toen hij rechtop stond, begon mijn eigen zoon mij vol overgave af te rukken, en ik kon niet zeggen dat ik het niet aangenaam was. Hij zat naast mij op zijn knieën, en zag dat hij terug weer een harde stijve had. Ik aarzelde niet, en nam ook zijn lul weer vast. Samen elkaar afrukkend en kreunen, het voelde zalig.Met een schok kwam ik klaar en spoot mijn lading in de hoogte, en kwam neer op mijn buik. Ook mijn zoon kwam een tweede keer klaar, en spoot zijn warme zaad eveneens op mijn buik. Toen wij samen in bad waren geweest, kropen wij weer onder de lakens, voor nog een heerlijke rust. Op onze verder tocht hebben wij nog verschillende keren elkaar afgerukt, en zelfs eens gepijpt, en dat is toch wel een apparte ervaring als je dat bij je zoon doet, of hij pijpte mij lekker klaar. Misschien moet ik deze tocht later nog eens overdoen met mijn dochters, en wie weet, wat gebeurt en dan allemaal.

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie