Mijn eerste homo ervaring


Op 10 juni, 2011 plaatste lucien dit sexverhaal in de categorie Homo, en is inmiddels 12069 keer gelezen. Aantal woorden in dit verhaal: 564. Geschatte leestijd: 3 minuten

Vroeger had ik een vriend was wel veel ouder dan ik maar hebben veel mooie momenten beleefd,maar is jammer genoeg reeds overleden en ik denk nog altijd hoe lekker het vroeger was.Het is allemaal begonnen als een spelletje daar hij me dikwijls vast nam en probeerde om mij niet los te laten het was zogezegd proberen los te komen, hij hield mij op alle mogelijke plaatsen vast en ging altijd maar verder tot hij mij bij mijn lul zat en liet niet los en natuurlijk mijn lul reageerde daar op en ik kwam met een stijve te zitten, oei zij ie ik heb u zeker pijn gedaan zij ie want ik voel hier iets hard zitten en liet me los .Doet het daar geen pijn ,ik zei nee hij vroeg wat is er dan ik zou er beter eens naar kijken zij ie dat is niet nodig het zal wel terug weggaan zij ik dat gebeurd geregeld vertelde ik hem ik zou toch graag eens kijken of het in orde is en ik zei kijk dan even dat u gerust bent hij deed mijn broekje uit en zei o dat is een mooie lul dat u daar heeft en nam hem vast en terug kwam hij hard is het dat wat ik gevoelde misschien ik zei ja dan zal ik hem eens goed onderzoeken of er toch niets mis mee is en nam mijn ballen ook vast en trok mijn velletje achteruit tot mijn kopje volledig bloot kwam, ik zal er een beetje mee spelen tot er iets uitkomt zij ie trok heen en weer en ik begon opeens te trillen op mijn benen en plots spoot er wit vocht uit dat gij opving in zijn hand en zij dat is nu zaad dat u gespoten hebt en dat is zeer lekker en likte zijn hand schoon. Ik vroeg heb u dat ook soms ja antwoorde hij maar ik moet dat zelf doen ik kan dat zelf niet onderzoeken of zou u mij eens willen onderzoeken zeker en deed zijn broek uit en wat ik daar zag was onvoorspelbaar zo een grote zie ik daar zal zeker iets uitspuiten zij ik speel er maar mee zij ie en dra begon hij te beven ik ga spuiten van het ook maar op in u hand of rechtstreeks in u mond u zal dat lekker vinden en hij begon te spuiten ik met mijn hand en mond vieng alles op en inderdaad het was lekker en likte alles op en zoog de laatste druppels uit zijn grote lul maar die lul verslapte niet enhij zij er zal er nog uitkomen zuig maar lekker verder en speel met mijn ballen en opeens begon hij terug te spuiten en nu alles mijn mond in ik slikte en likte tot er niets meer uitkwam en zij dat is zeker lekker als er aan gezogen word. Dat zal u dra gaan weten ik zal eens aan de uwe zuigen tot u in mijn mond spuit het duurde niet lang of ik spoot in zijn mond het is lekkerder dan aan te spelen. Ik vroeg zou ik morgen mogen terug komen voor een onderzoek vroeg ik,natuurlijk hoe meer u komt hoe beter ik vraag niets liever enzo zijn er veel onderzoeken geweest ennog jaren lang ben ik blijven gaan later volgt er nog meer.. Van jullie hete biboy

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie