Mijn geile buurmeisje (dl 1 t/m 7)


Op 22 december, 2005 plaatste Geil ding dit sexverhaal in de categorie Tieners, en is inmiddels 17449 keer gelezen.

Mijn sportieve buurmeisje Mijn buurmeisje is heel sportief. Twee keer per week zie ik haar ’s avonds in een strak pakje op haar mountainbike vertrekken. Ze komt dan meestal een uurtje later bezweet en met een verhit gezicht weer terug. Ik stel me vaak voor hoe het zou zijn als ik haar gezichtje zo verhit en bezweet zou maken…… Iedere zondag vertrekt Femke, zo heet ze, met haar moeder met de auto met achterin haar mountainbike. Voor wedstrijden rijdt ze het hele land door en is daar vaak een hele dag mee van huis. Mijn buurvrouw heeft wel eens verzucht dat ze het iedere zondag wel een hele opgave vindt om met haar dochter naar wedstrijden te rijden. “Ik zit daar als ouder de hele dag aan de kant, ik geef daar niks om. Voor mijn dochter is het prachtig: ze scoort goed bij de wedstrijden en heeft het reuze naar haar zin”. Ik heb mijn buurvrouw aangeboden het wel een keer van haar over te willen nemen als het een keer beter uitkomt, maar vooralsnog heeft ze me er nog niet naar gevraagd. Plotseling stond daar mijn buurmeisje op de stoep. Ik stond net mijn auto te wassen, toen ze zei dat haar moeder ziek op bed lag en dat zij vandaag het Nationaal Kampioenschap moest rijden. “Dat dat nou net vandaag moet gebeuren!”, voegde ze er sip aan toe. Ik zei dat ik haar er eventueel wel naartoe zou willen brengen. “Ja maar dan bent U de hele dag van huis. Dat kan ik toch niet van U vragen?”. Ik zei dat ik het geen enkel probleem vond en dat ik het wel leuk vond om een dag op pad te gaan met een mooie meid van16 jaar in een strak pakje maar dat ze me wel moest tutoyeren anders voelde ik me zo’n oude man. Ze bloosde en zei dat haar moeder haar had gestuurd om te vragen of ik het aanbod wat ik had gedaan, gestand wilde doen. “Natuurlijk”, zei ik. “Graag zelfs”. Mijn buurmesje kuste me op de wang en zei dat ze het snel haar moeder zou vertellen. Even later kwam ze terug en wapperde met de sleutels van de auto van haar ouders. Mijn buren rijden een MPV waarin gemakkelijk een fiets achterin past dus mochten we die voor deze keer meenemen. Normaal zijn ze erg voorzichtig met hun auto en lenen hem nooit uit maar in dit geval was dat verreweg de eenvoudigste oplossing. Ik hielp mijn buurmeisje haar fiets en spullen in te laden en een goed halfuurtje later reden we weg. De wedstrijd was op een goed uur rijden van huis af, in Doetinchem. Normaal kom ik daar nooit dus moesten we even zoeken naar de startplaats. De wedstrijd begon om 12.00uur voor de heren en een uurtje later voor de dames. Om 11.00uur reed mijn buurmeisje een oefenrondje over het parcours zodat ze wist waar ze kon inhalen en waar de grootste risico’s in het veld lagen. Ik keek ervan op dat ze het zo serieus aanpakte. Om 12.45uur, kwam ze juist terug van haar oefenrondje. Ik wees haar op de klok en zei dat ze zich klaar moest gaan maken voor de wedstrijd. Ze reed voor me uit naar de auto, opende de achterklep en ging op haar buik in de auto liggen. “Kun je mijn benen even insmeren?”, vroeg ze me. “Normaal doet mijn moeder dat altijd maar ik zou het fijn vinden als jij het nu even doet”. Ik vond het de normaalste zaak van de wereld om deze taak van haar moeder over te nemen, en smeerde met het glimmende goedje haar zachte benen in. Omdat ze op haar buik lag, kon ik ongegeneerd naar haar kontje kijken. Natuurlijk, er zat een zeemlederen kruis in haar strakke fietsbroek maar dat kon haar lekkere kontje niet verhullen. Haar benen waren zacht en glad en waren een genot om te strelen. Ik masseerde haar kuiten en ging langzaam naar boven. Helaas zijn fietsbroeken langer dan gewone shorts dus kon ik niet dicht bij haar kruisje geraken. Op het moment dat ik me dat realiseerde, draaide ze zich om met de vraag of ik ook haar bovenbenen wilde insmeren. Ik kneep nog wat spul uit de tube. Het rook vrij krachtig, maar was niet onaangenaam geparfumeerd. Ik smeerde haar bovenbenen in en liet haar haar knieën optrekken zodat ik ook haar kuiten nog eens rondom kon bewerken. Femke genoot want ze sloot haar ogen en mompelde alleen maar “Hmmmmmm, lekker….” En zuchtte daar diep bij. Ik keek naar de prille borstjes die haar strakke tricot truitje deden bollen. Als meisjes nog zo jong zijn, zijn die tietjes nog zo lekker stevig en staan zo parmantig overeind. Zelfs op hun rug heeft de zwaartekracht er nog niet veel grip op. Ik duwde wat steviger tijdens het masseren waardoor haar bovenlijf naar boven en beneden schoof. Haar heerlijke tienertietjes schommelden heen en weer op het tempo dat door mij werd bepaald. Het leek me heerlijk om nu bovenop haar te duiken en haar lijf op een heel andere manier aan het schommelen te brengen, maar kon mij ervan weerhouden dit uit te testen. Onbespied door haar gesloten ogen werd mijn oog getrokken naar haar kruis. De stof (en zeem) ontrokken haar jonge spleetje maar mijn geoefend oog dacht toch een kleine outline te ontdekken van haar poesje. Waarschijnlijk was het meer dat ik het wilde zien dan dat ik het ook daadwerkelijk kon zien mar dat interesseerde me op dit moment helemaal niet. Ik sloeg met mijn hand tegen haar bovenbeen en zei dat ze zich naar de start moest begeven. “Het was heerlij, dank je wel. Ik vind het bijna jammer dat ik nu moet fietsen. Je masseert echt reuze lekker”. Ik was blij met het compliment en nam me voor het in de toekomst te misbruiken om haar nog eens mijn vaardige handen aan te bieden om de spanning in haar benen weg te nemen. Ze zette haar helm en bril op, stak haar schoenen in de pedalen en reed traag naar de startstreep. Haar krachtige dijen spanden zich om door het gras naar de startplaats te trappen. Aan de start zag ik hoe ze zich focuste op de aanstaande start. Ze was erg geconcentreerd en erop gebrand om als eerste weg te zijn. Tijdens de wedstrijd luisterde ik goed naar wat de commentator omriep. Ze lag een hele tijd op de tweede plek maar na een val hoorde ik haar naam een tijdje niet meer langskomen. Na een 20-tal minuten zei de omroeper dat Femke bezig was aan een ijzersterke terugkomst. Een terugkomst die, zo bleek aan het eind van de wedstrijd, leidde tot de uiteindelijke winst van de wedstrijd. Trots als een pauw stond ik aan de finish te kijken hoe zij triomfantelijk haar voorwiel over de eindstreep drukte. Ze zocht mij in het aanwezige publiek en kwam helemaal onder de modder en viezigheid op me af fietsen. Ze omhelsde me en verontschuldigde zich direct toen ze zag dat ik nu ook helemaal onder de smurrie zat. Ik zei dat het niets gaf en feliciteerde haar met de behaalde overwinning. Op het podium kreeg ze de gaouden medaille omgehangen en tevens een grote fles champagne in haar handen gedrukt. Ze opende hem, spoot een groot deel van de inhoud over het aanwezige publiek en nam een paar flinke slokken. Ik zag voor mijn ogen gebeuren waar ik al bang voor was: de combinatie van vermoeidheid met alcohol bleek zijn uitwerking niette missen. Ze was helemaal uitgelaten toen ze op me af kwam lopen en trots haar medaille aan me toonde. Onder het lopen nam ze nog een slok uit de fles en toen ze vlak voor me stond kon ik goed zien dat ze nog niet erg aan alcohol gewend was. We stapten in de auto na alle spullen zo goed mogelijk schoon te hebben gemaakt en reden naar huis. Onderweg stopten we nog even bij McDonald’s voor een snelle vette hap. Op het laatste stuk sloot ze haar ogen van alle belevenissen en ik keek regelmatig opzij om te zien hoe haar borsten deinden op het ritme van de weg. Thuis aangekomen zette ik de auto van haar ouders voor de deur en tilde haar spullen uit de auto. Femke liep snel naar boven om haar moeder trots haar gewonnen medaille te laten zien. Haar moeder, ziek van de migraine, had haar echter afgewimpeld en gezegd dat ze nu even niet wilde kijken of praten. Sip kwam ze me verslag doen. Ik stelde voor dat ze mee naar mij ging en dat ik toch geen verdere afspraken had voor die dag. Schoorvoetend nam ze de uitnodiging aan en het was duidelijk: dit meisje moest opgevrolijkt worden. Ik rolde de tuinslang uit en spoot haar fiets schoon. De aangekoekte modder verwijderde Femke met een borstel. Uiteraard richtte ik de straal te vroeg op de derailleur waardoor ze zeiknat naar adem stond te happen. “Gemenerik!”, riep ze. “Kun je wel tegen kleine meisjes! Het is trouwens ijskoud!”. Ik proestte het uit van het lachen. Haar tricot shirtje was doorweekt en ik zag haar tepeltjes priemen door de strakke stof. Ik dacht: hoezo “klein meisje”? Haar tepeltjes deden vermoeden dat het lichaam althans aardig ontwikkeld begon te raken. Bibberend stond ze op de oprit. Ik zei haar snel onder de douche te springen terwijl ik het hier allemaal wel zou opruimen. Sputterend liep ze naar binnen. Ik stelde me voor hoe ze de natte kleding van haar lijf stond te trekken in mijn badkamer en hoe ze haar naakte lichaam in mijn douche bloot stelde aan het kletterende water. Ik liep naar binnen en ging direct naar boven. Ik riep vanaf de overloop of ze nog iets nodig had. Ik hoorde niets en opende de deur op een kier en keek voorzichtig naar binnen. De ruimte was gevuld met damp en ik zag echt geen hand voor ogen. Het verbaasde me dat ze de deur niet op slot had gedaan. Ze schrok en zei dat het fijn zou zijn als ik een handdoek voor haar klaar wilde leggen. Ik deed wat ze vroeg, zei haar dat ik er twee op de wastafel had gelegd en draaide me om. Tien minuten later kwam ze de trap af met haar lange haren in een handdoek gerold die ze bovenop haar hoofd droeg. Ze had natuurlijk geen andere kleding bij zich en had dus mijn badjas aangedaan. Ze zag er adembenemend uit toen ze bij me binnenstapte. Ze rook lekker en zag er heerlijk naturel uit. Ze keek een beetje rozig door de hitte van het water en plofte naast me op de bank neer. Pffffffffff, zuchtte ze en leunde tegen me aan. “Wat een dag”, zei ze. Ik zei dat ik het erg leuk had gevonden om eens van dichtbij te zien hoe zo’n wedstrijd in zijn werk ging. “Ja, en een beetje genieten van kleine meisjes in strakke wielerkleding”, voegde ze er brutaal aan toe. Normaal zou ze zoiets nooit durven zeggen maar de alcohol had duidelijk de grenzen doen vervagen. Ze streek met haar hand over haar gladde gebruinde benen. “Ik heb nog wel een beetje kramp in mijn kuiten”, zei ze met een pijnlijk gezicht. Ik bood aan haar te masseren. “Zou je dat echt willen doen? De massage vóór de wedstrijd was heerlijk dus als je het zou willen doen, dan…… Graag!”. Ik zei haar dat ze misschien het lekkerst lag als we boven naar de slaapkamer zouden gaan. Ik heb zo’n verstelbaar bed en ze zou dan lekker achterover kunnen gaan zitten. Ze stemde hiermee in en liep voor me uit de trap op. Ik spiekte af en toe onder de wapperende badjas om een glimp op te vangen van haar maagdelijke lijfje, maar kon niets zien. Op mijn slaapkamer aangekomen, plofte ze op mijn bed. Ik pakte de massageolie uit mijn nachtkastje en verwarmde het in mijn handpalmen. Ze lag op haar buik en ik begon zachtjes haar kuiten te masseren. Ik paste ervoor op om niet te hardhandig te doen omdat kramp en stevig masseren niet lekker combineren. Hoger en hoger ging ik met mijn handen onder de badjas en in mijn broek voelde ik een zekere krapte ontstaan. Femke genoot en zei dat ze het heerlijk vond. Ik streek langzaam over haar bovenbeen, op zoek naar de aanzet van haar billen. Ze ademde steeds zwaarder dus ik dacht dat ze er geen moeite mee had dat ik steeds hoger ging. Ze zei dat ze het heel lekker vond maar dat ik wel de badjas moest laten zitten omdat ze er niets onder aan had. Ik zei dat ik dat zou doen omdat ik niets tegen haar zin wilde doen. Ze lachte en sloot haar ogen weer. Plotseling draaide ze zich om en ging op haar rug liggen. “Wil je ook de voorkant doen?”, vroeg ze lief. Ik zei haar dat ik dat best wilde doen. Ik streek over haar scheenbenen en pakte wat nieuwe massageolie. Ik streek voorzichtig over haar knieën en ging traag naar boven met mijn handen onder de badjas. Ze keek me aan en ik voelde een zekere spanning tussen ons ontstaan. Ze keek snel naar mijn broek en constateerde dat haar heerlijk strakke tienerlijfje de uitwerking op mij niet miste. Ondertussen spraken we over koetjes en kalfjes. Ze vertelde dat de jongens in haar klas het gek vonden dat ze zo fanatiek fietste. Ze vonden het niets voor een meisje om in het bos te crossen. “Ze zeggen vaak dat ik geen echt meisje ben maar een halve vent”, zei ze met een beteuterd gezicht. Ik zei haar dat ik dat onzin vond. “Je hebt toch ook echte meisjesrondingen?”, probeerde ik voorzichtig. Ze lachte verlegen en haalde haar schouders op. “Kweenie”, zei ze, zich duidelijk nog niet helemaal bewust van haar zich ontwikkelende lichaam. Ze trok haar knieën op en vroeg me haar kuiten net zo te masseren als achterin de auto. Ik moest even slikken want de badjas viel een beetje open en ik zag een kaal sneetje tevoorschijn piepen. Met een rood hoofd sloeg ze snel de stof terug. “Sorry hoor”, zei ze beschaamd. “Dat was niet de bedoeling”. Ik zei haar dat ik haar mooi vond en dat het goed was dat ze zich op haar gemak voelde. Ze lachte schaapachtig om haar verlegenheid te verbergen. Ik zette haar linkervoet klem tussen mijn benen en keek onder de badjas. Haar kale spleetje was nu duidelijk zichtbaar maar Femke had het niet door. De lipjes zagen er enigszins gezwollen en goed doorbloed uit. Dat komt vast door de wedstrijd, bedacht ik me. Ik stelde me voor hoe haar schaamlipjes bij iedere pedaalslag langs elkaar gleden en dat haar kutje goed gesmeerd moest zijn om geen schrale plekken te krijgen. Ik zag in gedachte hoe het vocht uit haar kutje de boel nat hield en beschadiging van dit maagdelijke vlees voorkwam. Femke sloot haar ogen en liet haar hoofd op het kussen vallen. Ze schoof een beetje onderuit waardoor de stof van de badjas weer iets openviel. Ze had het niet in de gaten. Maar ik des te meer. Ik kon nu ook bovenlangs haar prachtige lipjes bewonderen. Ik kon me nog net inhouden om niet bewonderend te fluiten naar al die schoonheid. De badjas viel ook aan de bovenzijde een beetje uiteen. Hij was duidelijk te groot voor haar lekkere lijfje en ik kon goed zien hoe haar borstjes in de badstof hingen te bungelen. Ik genoot van het uitzicht. Het mocht van mij eeuwig duren zo. Ik masseerde nog steeds haar kuiten maar was nu meer aan het strelen dan aan het masseren. Femke gaf echter geen blijk van ongenoegen maar zuchtte alleen maar. “Hmmm, heerlijk”, ontsnapte er uit haar keeltje. Met mijn handen bewoog ik naar haar bovenbenen. De stof van de badjas viel links en rechts naast haar benen en ik streelde zacht haar bovenbenen. Uit angst verstevigde ik mijn greep iets om ervoor te zorgen dat ze niet doorkreeg dat ik haar streelde maar dat ze ervan overtuigd was dat ik haar masseerde. Ze ontspande haar benen en vanzelf vielen zij iets uiteen. Haar lipjes weken licht uiteen en ik kon een glimp opvangen van het rozige vlees dat de ingang vormde naar haar heerlijkheid. Ik maakte mijn lippen nat als iemand die al dagen niet had gegeten en nu zijn lievelingsmaal kreeg voorgeschoteld. Ik streelde, nee masseerde, steeds iets hoger en raakte af en toe licht haar poesje aan. Ik voelde een geringe vochtigheid terwijl mijn hand erlangs streek. Femke had niets in de gaten, of deed of ze niets in de gaten had. Ik kon me niet voorstellen dat ze de aanraking niet gevoeld had. Het kon ook zijn dat ze dacht dat ik het per ongeluk deed en bang was dat ik zou stoppen als ze er iets van zei. Het kon ook zijn dat ze genoot van de aanraking en dat ze niets zei in de hoop op méér. Ik besloot te onderzoeken welke van de ideeën de juiste was en raakte nogmaals haar jonge tienerspleetje aan. Een rilling ging door haar slanke lichaam, maar ze hield haar ogen gesloten. Oké, dacht ik. Optie1 (Femke had niets in de gaten) viel al af. De lichamelijke reactie die mijn aanraking had uitgelokt sloot uit dat ze niets had gevoeld. De volgende optie kon ik alleen maar onderzoeken door haar spleetje nogmaals voorzichtig aan te raken. Tja, het was een rotklus maar iemand moest het doen…… Ik bewoog mijn hand nu met meer kracht richting haar poesje maar besloot hem niet aan te raken. Ik verstevigde de druk als ik dichter bij haar poesje geraakte en dat miste zijn uitwerking niet: ik zag hoe haar poesje vochtig werd. Ze kreunde “lekker……” maar hield haar ogen gesloten. Oké, dacht ik, optie 2 is ook van de baan. Nu was het vooral belangrijk niet te snel te willen gaan en te hopen dat ik door mocht gaan. Zonder dat ik de vraag had gesteld, spreidde Femke haar benen ten teken dat ik op de goede weg was. Ik besloot mijn remmingen overboord te gooien en wreef nu zonder terughoudendheid over haar poesje. “Hmmmmmmm, lekker…”, was al;les wat ze zei. Met gesloten ogen zei ze dat ze daar nog nooit door iemand anders was aangeraakt. Mijn idee van het maagdelijke lijfje bleek dus inderdaad te kloppen! Ik nam me voor haar vandaag nog van haar maagdelijkheid te beroven, als ik de kans zou krijgen. Ik streelde nogmaals door haar spleetje en mijn vingers werden nat. Ik zocht met mijn vingertopje naar haar gaatje maar kon déze streek de opening nog niet vinden. Ze zakte nog iets meer onderuit om mij meer ruimte te geven. Ik streelde nog eens door haar spleetje en voelde nu hoe mijn vinger voor een klein stukje in haar liefdesgrotje verdween. Ze wipte iets op toen ze voelde dat mijn vinger haar penetreerde, maar zakte ontspannen weer terug toen ze voelde dat ik hem weer terugtrok. Bij de volgende streek stak ik mijn dieper iets dieper in haar nu kletsnatte kutje. Ze kreunde slechts en wipte niet meer omhoog. Ze wilde duidelijk dat ik mijn vinger in haar stak. Ik besloot mijn natte vinger naar mijn mond te brengen om haar vocht te kunnen proeven. Het rook heerlijk en ik likte mijn vinger af. Femke opende haar ogen omdat de door haar gewenste aanraking even uitbleef. “Is dat lekker?”, vroeg ze me. “Heerlijk”, antwoordde ik in alle eerlijkheid. Ik stak mijn vinger in haar zeiknatte doosje en bracht hem naar haar mond. Ze opende haar lippen en zoog zachtjes aan mijn vinger. “Hmmm, lekker maar wel gek om jezelf te proeven”, zei ze. “Dat klopt”, zei ik tegen haar. “Het is ook veel lekkerder om iemand anders te proeven”. Ik hield haar gezicht nauwlettend in de gaten voor een reactie. Ze zei dat ze daar geen ervaring mee had. Ik zocht met mijn vinger naar haar klitje en vond hem na enig speurwerk. Ik hoefde eigenlijk amper te zoeken want ze pakte mijn hand beet en leidde hem naar haar genotknobbeltje. Ik streek er zachtjes over nádat ik mijn vinger nat had gemaakt door hem kort in haar kutje te steken. Ze rilde bij de aanraking van haar klitje maar genoot zichtbaar. Ik masseerde haar klitje. Femke zei dat ik lekker kon masseren. Ze lachte erbij toen ze het zei. Aan de toon kon ik opmaken dat ze het dubbelzinnig bedoelde maar dat had ik al wel verwacht. Ik draaide mijn hand met de handpalm naar boven en stak mijn wijsvinger diep in haar kutje, op zoek naar haar G-plek. Ik voelde het zachte vlees diep in haar en masseerde het zachtjes. Femke zakte verder onderuit e genoot van mijn masserende vinger. Ik bewoog voorover om haar kutje rechtstreeks te kunnen proeven. Toen ik mijn tong over haar klitje liet gaan, keek ze geschrokken op. “Gekkie”, zei ze. “Gekkie, maar wel lekker….”, voegde ze eraan toe. Aangemoedigd door het laatste woord ging ik verder en befte haar traag en uitdagend. Ze schoof nu volledig onderuit en knoopte de badjas los. Ze spreidde de stof uit en vroeg me of ik haar mooi vond. “Mooi én lekker”, antwoordde ik direct. Ik kroop omhoog naar haar mond en kuste haar teder. “Ik hen nog nooit gezoend”, zei Femke “maar ik wil het wel graag leren”, voegde ze er haastig aan toe. Ik zei haar mijn voorbeeld te volgen. Ik stak mijn tong uit en Femke volgde mijn voorbeeld. Ik streek met mijn tong langs de haren en voelde hoe ons slijm zich met elkaar vermengde. Lekker glibberig gleden onze tongen langs elkaar. Femke kreeg de smaak te pakken en opende haar mond. Ik drukte mijn lippen op haar geopende mond en we zetten het zoenen nu in onze monden voort. Femke genoot en ik ook. Dit lekkere geile wezentje dat nog NIETS gewend was zou ik alles leren wat ik wist, nam ik me voor. We zoenden verder en Femke spreidde haar benen om me ertussen te laten. Ik duwde mijn nog ingepakte erectie tegen haar kutje aan en was haar lekker aan het droogneuken. Nou viel dat droog nog wel mee want ze was zo nat dat ik het vocht door mijn kleding heen voelde. Ze bewoog met haar heupen om de druk toe en af te laten nemen. “Hmmmmm, lekker”, zei ze weer. Ik zoende haar in haar hals en streek over haar prille borstjes. Ik zakte af en nam haar tepels beurtelings in mijn mond. Femke sloot haar ogen en kroelde door mijn haren. Lager en lager begaf ik me over dit heerlijke lichaam. Terwijl ik naar beneden zakte, pakte Femke mijn T-shirt vast en ontblootte zo automatisch mijn bovenlijf. Ze trok me weer naar boven en kroelde met haar vingers door mijn borsthaar. “Hmmmmmm, een echte man……..”, zei ze. “Hmmmmmmmmm, een echte vrouw”, antwoordde ik. Ze lachte en duwde me naar beneden om mij nogmaals tot beffen aan te zetten. Ik wilde haar niet teleur stellen en likte haar snel tot een orgasme. “Ohhhhhhh……….Ohja…………..Oh………..”, sprak ze. “Dit was lekkerder dan wanneer ik het bij mezelf doe”, voegde ze eraan toe. “Dat is het altijd als een ander het met zijn mond doet”, zei ik haar. “Is da voor jou dan ook zo”, vroeg ze me. Ik antwoordde dat dat inderdaad het geval was. “Ik weet helemaal niet of ik dat wel durf”, zei ze. Ik zei haar dat ze geen dingen moest doen die ze niet wilde doen. “Ik zeg ook niet dat ik het niet wíl doen”, zei ze beslist. “Ik weet alleen niet of ik het wel dúrf”, zei ze met de klemtoon op het laatste woord. Ik vroeg haar of ze wel eens een stijve pik had gezien. “Alleen op TV’, antwoordde ze spontaan. “Zou je er eens een in het echt willen zien?”, vroeg ik haar. “Graag”, zei ze. Ik zei haar dat ze hem er dan zelf uit moest halen. Ik ging op mijn rug liggen en Femke ging op haar knieën naast me zitten. Haar borstjes bungelden op en neer terwijl ze mijn riem losmaakte. “Spannend hoor”, zei ze. Ze opende de knoop en ritste mijn rits naar beneden. Mijn stijve pik was dankbaar voor de toegenomen ruimte en bolde door de rits. “Hij wil er graag uit, geloof ik”, zei ze spontaan. “Hij wil je graag ontmoeten denk ik”, zei ik tegen haar. “Het is niet te hopen dat ik hem dan teleurstel dus moet jij me maar zeggen wat hij lekker vindt’, zei ze. Ze pakte de rand van mijn boxer en trok hem naar zich toe. Mijn pik stak met de eikel boven de band uit en een druppeltje voorvocht glom op mijn pik. “Wat is dat?”, vroeg Femke. “Dat is voorvocht”, zei ik tegen haar. Ze vroeg me waar dat voor diende en ik zei haar dat dat ervoor zorgde dat als een man zijn pik in een vrouw stopt, het soepel verloopt. “Net als met olie en mijn fiets dus”, zei ze beslist. “Ja, daar kun je het wel mee vergelijken alleen voelt dit niet vettig aan maar eerder glibberig”. Benieuwd naar dit laatste feit streelde ze met haar duim over de druppel. Ze veegde hem uit over de glimmende eikel en ik genoot van haar onderzoekende handjes. Ze stak haar duim in haar mond om het voorvocht te proeven maar het was te weinig om iets te kunnen proeven. “Ik proef niks”, zei ze. “Dat kan ook niet”, zei ik tegen haar. “Er is maar een heel klein beetje voorvocht nodig om de boel te smeren. Het sperma dat eruit komt als ik klaarkom, kun je wél proeven want dat is veel meer”. Ze wilde graag weten hoe ze ervoor kon zorgen dat er sperma uit kwam want ze wilde het wel eens proberen. Ik zei haar dat dat kon door af te trekken, te pijpen of te neuken. Ze schrok van deze woorden maar pakte mijn pik vast en trok de voorhuid met trage bewegingen op en neer over mijn eikel. “Doe ik het zo goed?”, vroeg ze me. “Je doet het prima”, antwoordde ik naar waarheid en genoot van haar kleine handjes om mijn stijve pik. “Wanneer komt het sperma nu?”, vroeg ze ongeduldig. Ik zei haar dat ze daarvoor nog langer door moest gaan en dat het geen kraantje was wat je open kon zetten. “Ik heb die woorden die je net gebruikte wel eens gehoord”, zei ze, “maar ik heb het nog nooit gedaan. Is het niet eng?”Ik zei haar dat er niets engs aan was maar dat het juist heel fijn en heel lekker was. Voorzichtig boog ze voorover en gaf een likje over mijn eikel.”Ik proef niks”, zei ze weer. Ik zei haar dat hem helemaal in haar mond moest nemen, zachtjes moest zuigen en dat ze met haar hoofd op en neer moest gaan. Ze deed wat ik vroeg en ik voelde de sperma in mijn ballen borrelen. Ik waarschuwde haar dat ik bijna klaarkwam. Ze haalde mijn pik uit haar mond om te kunnen zien hoe het sperma eruit kwam. Na de eerste twee stralen had ze het wel gezien en nam mijn pik weer in haar mond. Ze zoog de laatset druppels eruit en liet de sperma door haar mond gaan om de smaak te kunnen proeven. “Een beetje weeïg maar wel lekker”, zei ze geil. “Ik vond het waanzinnig geil om te zien hoe de sperma eruit komt”, zei ze. “Ik weet ook niet wat me bezielde toen ik je weer verder pijpte toen dat spul uit je pik kwam”, zei ze beschaamd. “Ben ik nu een sletje?”, vroeg ze met een pruillipje. Ik zei haar dat ze geen sletje was maar een hele lieve meid die mij ontzettend blij had gemaakt. “En wat moet ik nu met dat sperma doen?””, vroeg ze. Ik realiseerde me nu pas dat ze het nog steeds in haar mond had. “Je mag het uitspugen als je wil”. “Kan het kwaad als ik het doorslik?”, vroeg ze me. Ik antwoordde haar dat dat geen kwaad kon en dat de meeste mannen het waanzinnig geil vinden als een vrouw het doorslikt. “Ben ik dan een vrouw geworden?”, vroeg ze. Ik zei haar dat mensen zeggen dat je pa een vrouw bent als je hebt geneukt. Niet na het doorslikken van sperma, zei ik er snel achteraan. “Ik….Ik…..”, stotterde ze: “Ik…. Zou best eens willen neuken”, en ze draaide haar hoofd verlegen weg. “Weet je het zeker?”, vroeg ik haar. “Je maagdelijkheid kun je maar één keer in je leven verliezen!”. Ze dacht even na en antwoordde beslist dat ze wilde dat ik haar zou ontmaagden. Ik prees me gelukkig en draaide haar weer op haar rug. Mijn pik richtte zich direct op in de wetenschap dat hij zodirect een strak maagdelijk kutje mocht penetreren en een maagdenvliesje mocht doorboren. We zoenden en genoten van elkaars warmte. Femke spreidde haar benen en trok me dichterbij door haar handen op mijn billen te leggen en deze naar boven te trekken. Toen ze mijn pik tegen haar schaamlipjes aanvoelde, keek ze me diep in mijn ogen en vroeg op kinderlijke toon:” Doe je wel voorzichtig met me?”. Ik smolt helemaal van dit kindmeisje en werd reuzegeil. Ik plaatste mijn eikel voor haar gaatje en Femke stuurde hem met haar hand naar haar nauwe schede. Ik drukte mijn eikel in haar en ze voelde hoe ik in haar kwam. “Oh, dat voelt lek-ker!”, zei ze. Haar handen op mijn billen dwongen me dieper in haar te gaan. Ik voelde hoe mijn eikel tegen haar vliesje kwam. “Weet je het zeker?”, vroeg ik haar. Dat was blijkbaar ten overvloede want ze schoof onder mij een stukje naar beneden waardoor ze feitelijk zichzelf ontmaagde. Ik bewoog mijn pik langzaam op en neer en zag hoe haar gezicht zich ontspande. “Het loopt inderdaad gesmeerd”, zei ze met een lach. “Het lijkt wel of we voor elkaar zijn gemaakt”. Ik hoopte dat ze dat zou zeggen want ik voelde hetzelfde. Sneller en dieper neukte ik haar totdat ik klaarkwam. Ook Femke kwam op dat moment klaar en zei dat ze voelde hoe mijn sperma in haar kutje spoot. “Oh, wat is dat lekker”, zei ze. “Kan ik niet af en toe bij je langskomen om nog meer te leren over sex?”, vroeg ze. Ik zei haar dat ze altijd welkom was en dat ik graag haar leraar wilde zijn. Ze omhelsde me en bedankte me voor de fantastische ontmaagding. “Het was reuze fijn en ik wil het graag nog vaak met je doen”. Ik keek haar diep in haar ogen en besloot dat ik van haar hield: Haar heerlijke lijfje met die strakke tietjes, haar nauwe poesje en getalenteerde mond en handjes. Hier zou ik nog vaak plezier van kunnen hebben……. Mijn sportieve buurmeisje deel 2 Twee weken gingen voorbij waarin ik mijn buurmeisje bijna niet zag. Ik zeg expres bijna niet zag want ik stond, als een verliefde puber, iedere ochtend uit het raam te kijken als zij op de fiets naar school stapte. Ze had het door want ze zwaaide iedere dag als ze langs kwam rijden. Op haar trainingsavonden hield ik de straat ook nauwlettend in het oog in de hoop een glimp op te vangen van dit heerlijke lichaam, gestoken in het strakke fietstenue. Ze zwaaide altijd vrolijk als ze me zag, maar liet niet doorschemeren dat ze nog wel eens dacht aan onze geile ervaring van zondag twee weken geleden. Op een avond kwam ze, wederom héérlijk gestoken in haar strakke fietspakje, naar me toe. Ze vroeg of ik het niet leuk vond om ook eens met haar mee te fietsen als ze weer eens ging trainen. “Je hebt toch ook een mountainbike?”, vroeg ze me. Ik zei haar dat ik inderdaad een mooie fiets had maar dat mijn conditie erg te leiden had onder het gebrek aan tijd dat ik had om te gaan sporten. “Daar heb ik anders niets van gemerkt”, zei ze met een glimlach om mij uit mijn tent te lokken. Ik beloofde haar dat ik wel een keertje met haar mee zou gaan, maar net vandaag. Ze keek me aan en zei dat ze rekening met me zou houden en me niet alleen in het donkere bos achter zou laten. Ze tilde veelzeggend haar wenkbrauwen op terwijl ze deze laatste zin uitsprak. Ik stemde toe en zei haar op mij te wachten terwijl ik mij omkleedde. Ik liep naar boven en zocht mijn fietskleding. Door mijn gebrek aan lichaamsbeweging was de fietsbroek wat strakker komen te zitten dan mij lief was maar ik kon nu niet meer terug. Ik had Femke beloofd dat ik vanavond met haar zou gaan fietsen. Natuurlijk had ik ook andere kleding waarin ik kon gaan fietsen, maar die waren niet geschikt voor het smalle zadeltje dat ik op mijn fiets had gemonteerd. Toen ik weer beneden kwam, had Femke mijn fiets al buiten gezet en was juist bezig mijn banden op te pompen. Door het lange stilstaan hadden die een deel van hun spanning verloren. Ik bedankte haar, vulde mijn bidon met water en stapte op mijn fiets. “Je fietsbroek zit strak”, zei ze. “Ik kan alles zo zien zitten!”. Ik zei haar dat er voor haar niet veel geheimen meer waren. Ze kreeg een rood hoofd en besloot er verder niets meer over te zeggen. We reden naar het bos dat zo’n 5 kilometer van onze huizen verwijderd was. Bij het bos aangekomen vroeg Femke me wat voor route ik wilde. Ik stelde voor om eerst wat over de bospaden te fietsen en later de moeilijker stukken te proberen. Ze haalde haar schouders op, zei “Oké!”, en reed voor me uit. Ik zag hoe haar kontje op het zadeltje heen en weer bewoog en ik kon mijn ogen er niet vanaf houden. Of het nu kwam door het fantastische uitzicht of mijn slechte conditie weet ik niet, maar ik raakte al snel in ademnood. Ik vroeg Femke even te stoppen om iets te drinken. We stopten bij een bankje nabij een picknickplaats, stapten af en gingen even zitten. We keken naar het verlaten bos. Het begon inmiddels al een beetje te schemeren en de meeste mensen keerden huiswaarts. Een bos, verstild en verlaten, is als het schemert een enge plaats zei Femke en spoorde me aan weer op te stappen. “Je hoeft niet bang te zijn hoor, ik ben toch bij je?”, zei ik tegen haar. “Dat maakt het alleen maar enger en gevaarlijker”, antwoordde ze lacherig en zat al op haar fiets. Met een gespeelde tegenzin stapte ik weer op mijn fiets en zag hoe Femke haar kontje in de lucht stak toen ze op haar pedalen ging staan om even flink aan te zetten. “Wat is het toch een lekker wijf!”, bedacht ik me. We reden na zo’n 100 meter een bospad op met mul zand en schoten achter elkaar over een aantal hobbels en bobbels. Ik begon met weer een jongetje te voelen dat aan het crossen was met zijn zelfgemaakte crossfiets. Femke keek zo nu en dan om ter controle of ik haar nog wel bij kon houden. Ik wilde me niet laten kennen en deed mijn best achter haar aan te blijven fietsen. Daar kwam nog bij dat haar kontje verleidelijk op en neer wipte op het zadeltje en ik dat het liefst van zo dichtbij mogelijk wilde zien. Gefixeerd op haar strakke tienerbilletjes had ik te laat in de gaten dat ze vol in de remmen ging en klapte hard achterop haar fiets. We kwamen beiden ten val en Femke zei:”Lomperd! Dat krijg je er nou van als je alleen maar naar mijn kont zit te stare

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

1 gedachte over “Mijn geile buurmeisje (dl 1 t/m 7)”

Plaats een reactie