mijn nieuwe liefde(nero)


Op 4 november, 2008 plaatste tineke dit sexverhaal in de categorie Dierensex, en is inmiddels 31043 keer gelezen.

Ik ben Tineke en 66 jaar oud en 15 jaar weduwe. Sinds drie jaar heb ik een hond ,van iemand gehad. Het is een log beest , wat voor een wisten ze niet ,maar heel lief en doet kinderen niets. Hij weegt 48 kilo en een beste kerel(reu). Nu lees ikal die verhalen en word er altijd vreselijk geil van . Ik heb er al die drie jaar er over lopen nadenken hoe dat zal zijn .Maar de eerste twee jaar niets met hem gedaan , maar het laatste jaar wel . Het begon met likken ,En nu dekt hij mij twee keer in de week en goed ook. Die hond ziet geen verschil tussen oud en jong , hij ruikt en springt erop. Het is nu mijn minnaar , en een echte geile hond. Het begon nadat ik weer zo,n verhaal zat te lezen ,en mijn kut drijf nat was geworden keek ik naar mijn hond. Hij lag zo lekker te slapen , en ik vingerde mijn achter de pc klaar. Dat had hij zeker geroken en kwam naar mij toe. Ik liet hem mijn vingers ruiken en hij likte ze af. Die grote tong over mijn vingers voelden lekker ruw aan , en ik haalde ze weer door mijn snee om hem nog meer sap te laten likken .Hij slobberde het op en ik tilde mijn rok op en pakte zijn kop en duwde die tegen mijn kut aan.Ik had een brok in mijn keel ,waar was ik mee bezigHij likte een paar keer maar mijn slip zat er nog voor, even opzij en hij begon weer. In mijn buik , net boven mijn kutje jeukte het weer vreselijk. Ik zakte er een beetje onder uit zodat hij er beter bij kon. Met zijn grote tong likte hij als een gek langs mijn gleuf . Oh wat zalig , hij raakte mijn clitje en ik kon het niet laten om mijn kutje open te trekken . Zo wijd mogelijk deed ik mijn benen uit elkaar en voelde mij de hemel in gaan , oh wat lekker die ruwe tong door mijn ouwe kut . Waarom heb ik dat niet eerder gedaan .Ik zag die grote kop tussen mijn benen en werd er alleen maar geiler van . Ik spoorde hem aan en wou zijn snuit er wel induwen.Mijn eerste orgasme met de hond kwam eraan , en hoe . Mijn geil droop uit mijn kut en nero likte alsof het vitamine voor hem was. Dat ik voor de derde keer kwam , wilde ik een lul in mijn handen hebben. Even wachten jochie zei ik tegen hem , en ging even opstaan.Ik was in alle staten ,zo geil was ik. Ik keek onder zijn buik en zag een best aardig pikkie hangen . Zal ik dat durven , in die verhalen doen ze het toch ook. Ik stond te trillen op mijn benen en was super geil na al die jaren. Ik nam hem mee de keuken in en deed de gordijnen dicht en liet mijn slip op de grond zakken . Kom zei ik en stond tegen de aanrecht aan met mijn benen wijd en bracht mijn kut naar voren . Kom nero lik maar en die schat likte weer over mijn kutje heen . Mijn benen werden slap en ik hield het niet meer, wat fijn op deze leeftijd zo gelikt te worden. Ik knielde op de grond en voelde onder zijn buik ,tjoh wat een dikke lul hing daar . Even stoppen jonge , vrouwtje wil wel even bij jou voelen . Wat een mooie blauw paarse lul was dat en een raar puntje zat er aan. Het spookte door mijn hoofd dat ik er mee bezig was om die in mijn kutje te laten glijden . Ik trok er eerst flink aan en er kwam steeds meer lul te voorschijn. Jemus wat een knoepert, en er vloeide al wat druppels op de grond. Kom ,ga eens liggen en ik dwong hem om op de grond te liggen. Ik rolde hem op zijn rug en zag toen pas goed voor wat een grote lul die hond had, ik twijfelde nog even . Maar ik was nog niet verzadigd, het gonsde door mijn hoofd. Hoe moest ik dat nou aanpakken . Hij lag daar en zijn benen wijd uit elkaar en zijn pik rechtop. Als ik dat eens zo zou doen en ik sloeg een been over hem heen . Ja braaf blijven liggen ,sprak ik hem toe, vrouwtje doet niks. Ik zat met mijn kut vlak bij zijn pik , maar ik trok er nog wel even aan en voelde dan zijn punt tegen mijn kut aankomen . Nou kom op tineke ,lig niet zo te rotzooien en doe het. Eerst maar even door mijn snee wrijven en over mijn clitje. Door de spanning kreeg ik krampen in mijn kut en mijn orgasme, bruisde mijn kut uit . Ja ,jaaaaa en ik liet gelijk zijn lul in mijn kut glijden . Oh er kwam geen eind aan ,wat een knoert.Terwijl mijn orgasme eruit kwam wipte ik op en neer en zijn lul ging met gemak erin. Was ik daar nu zo bang voor geweest, het was appeltje eitje voor me. Met mijn knieen op de grond kon ik mooi mijn ritme regelen en ook hoe diep ik hem er in wilde. Mijn hele lijf stond op spanning en voelde elk dingetje van binnen . Die schat bleef maar rustig liggen en keek me zo lief aan , dat de tranen in mijn ogen kwamen . Oh lievert dit gaan we meer doen hoor, jij en ik . Zijn lul voelde ik zwellen en ik voelde zijn verdikking ook komen ,zoals ik gelezen had. Is dit nou die bobbel , moet die ook in mijn kut, dat is toch zo lekker. Wacht ,we doen het anders, ik haalde zijn lul eruit en zei , kom ga staan . Nu mag jij het bij het vrouwtje doen , rustig aan he ,en het vrouwtje niet zeer doen. Hij stond met zijn tong uit zijn bek en wist even niet wat de bedoeling was. Ik gooide mijn rok over mijn hoofd , want die had ik nog aan , en bracht nero achter me. Hij snuffelde even aan mijn snee en zonder wat te zeggen sprong hij boven op mij Met zijn grote sterke poten omklemde hij mij . Ik wachte op het moment dat ik zijn lul er in voelde schieten , maar dat lukte niet .Met zijn pik tegen mijn billen aan en het geil smeerde hij op mijn kont. Rustig nero, en ik ging nog iets hoger met mijn kont , oei dat scheelde niet veel of hij had in mijn kont gezeten . Nee jongen ,iets lager, ja ik voelde hem door mijn snee gaan ,maar hij schoot mijn gaatje voorbij en belande langs mijn clip tot zowat op mijn buikIk keek tussen mijn benen en zag die grote lul daar te voorschijn komen . Oei dacht ikm ,als dat er in gaat komt hij tot mijn navelHij werd alsmaar wilder en gliste met zijn poten over de plavuisen weg .Ik moest hem maar eens helpen , wan ik wil nu ook wel eens een lul in mijn kut hebben . Ik richte en zette de punt tussen mijn lippen en met een flinke stoot gleed hij erin . Ik dacht dat ik door de grond ging ,wat een heerlijk gevoel, En hij vulde me flink op, hij begon rustig ,maar dat duurde niet lang. Hij probeerde op mij te klimmen en perste met zijn kracht zijn dikke neukstaaf diep in mijn kut . Ik gromde van geiligheid en zei steeds maar , toe nero dieper, harder jonge. Hij beukte zo hard dat ik af en toe een stukje over de tegels gleed. Ohh ,ik als oud wijf met een hond op mijn rug en geneukt worden . Ik voelde zijn harige buik op mijn lijf en dat wond mij zo op , dat ik niet eens in de gaten had ,dat zijn bobbel al vlakbij mijn kut zat. Hij stote en stote, ik voelde dat pikkie niet eens meer ,zowijd stond mijn kut open . Zijn harige schacht schuurde tegen mijn lippen aan en in eens voelde ik iets naar binnen schieten en zijn knobbel zat in mijn kut achter mijn schaambeen.Hij bleef even zo staan ,maar dan gaf hij af en toe een harde stoot en zijn zaad spoot diep in mijn kut. Ik wou mijn benen bij elkaar knijpen om die bobbel er in te houden , wat is dat fijn. Zijn zaad vermengd met mijn sappen , het leek wel of ik dat ook voelde, maar dat kon niet . We stonden zo nog even na te genieten en hij draaide zich om en zijn knots floepte er met een plof uitTerwijl hij zijn lul schoon likte vloeide het zaad en sap van ons uit mijn kut vandaan op de tegels. De eerste vijf minuten kon ik niet overeind komen , . Ik wist niet eens meer hoeveel keren ik was klaar gekomen . Ik ben me lekker gaan douchen , maar een paar uur later heb ik me weer laten pakken, ik kreeg die dag er geen genoeg van . Nu doen we het nog twee keer in de week , soms een keertje meer . Dit gebeurt echt hoor, geen fantasie. Groetjes Tineke

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

1 gedachte over “mijn nieuwe liefde(nero)”

Plaats een reactie