Nieuwe school en woon omgeving voor ons twee


Op 11 december, 2023 plaatste B O B O dit sexverhaal in de categorie Tieners, en is inmiddels 1727 keer gelezen.

Ben een alleen &zelfstandige Papa van net even begin dertig jaar jong met 1 kleine meid die hier zijn leven een nieuwe start doet geven na het verlies van mijn eerste echt grote liefde en was een duidelijk wel overwogen besluit om op een andere plek na het grote verlies van mijn vrouw een nieuwe woonwijk en in alle rust samen weer ons geluk proberen te her vinden samen die meid was echt alles waar ik volle vaart voor deed gaan dit was de uitgelezen plaats dicht bij mijn werk en was een prachtige kans voor mij de laatste locatie onder de rook van de randstad weer mijn leven een flinke boost te geven .

Ze was dan na de grote zomer vakantie op deze locatie zie al aardig aan het thuis voelen kwam met een mooie en fijne glimlach elke dag naar mij toe als ik haar van de B S O kwam op halen werd me haar fijn verteld dat er een eerste korte 10 minuten gesprekje wilde met mij op deze school dit was dus echt nog nooit eerder ter spraken gekomen en was daar natuurlijk wel voor te vinden moest en zou mij kleine poppetje eens willen horen hoe de zaken er voor deden staan op de nieuwe klas van deze moderne en op zeer korte afstand waar we onze plek weer prima voor mekaar hadden samen ….

Dat was dan direct maar even de agenda thuis er op na doen kijken wat bij mij deed uitkomen en wat ook voor de klas dame deed passen in haar agenda toch wilde erg graag mij open stellen en aan de weet komen wat er deed spelen in de klas van haar en hoe zij er als J U F naar deed kijken zij was de Dame C Q juf die haar in de klas deed les geven en ha drie dagen en tijds delen doen mee geven .

Dat werd dus afgelopen vrijdag middag een warm en leuk weerzien met de dame die haar het beste deed kennen en onderwijs geven en werd mij ter oren gekomen dat het anders ook wel bij mij thuis kon langs wil komen op een middag of avond wat mij mogelijk beter deed uitkomen dus dat was een prachtige uitkomst voor mij wilde dat zeer graag zelfs even in voor mij warme en zeer vertrouwde thuis locatie dat er snelle afspraak mogelijk was echt een fijn en leuke mooie interactie van die kleine meid van mij die plots weer eens met een prachtige leuke actie kwam .

J U F Sascha zoals zij hete was daar zeker wel voor in de markt was dus erg snelle alles of niks afspraakje kreeg direct een mooie glimlach van haar of het rond de klok van half vijf deed uitkomen …

Dat was prima voor mij hoor en gingen als een T V trein samen naar ons huis toe waar ik alhet nodigen had gedaan zodat ze wel eens even en juiste mooie indruk zou krijgen van mijn vaderlijke schoonmaak kunsten mag dan wel een man alleen zijn maar wil niet direct zeggen dat ik smerig en geen kluns was voor haar .

Goed had de kleine van mij even onder de lekkere grote inloopdouche in de bijkeuken doen zetten en was zo zelfstandig dat ze prima haar eigen deed uit en aankleden was echt niet zo van gisteren maar een kleine beide handen tante aan het woorden wat zij niet van een vreemde had mocht ik wel zeggen was echt een P A P A kindje zal ik maar even voor het gemak zeggen .

Was net klaar met haar school kleding en schoenen doen op ruimen toen de bel ging was net vier uur geweest en zou toch niet waar zijn maar mooi dame die daar voor de deur stond was J U F
Sascha kom erin zij ik met een mooie grote glimlach .

Ben een klein beetje te vroeg doe direct maar even door fietsen van school naar jou en die prachtige kleine wijs neus wil niet weten wat ze allemaal roept tijdens de p a u z e met mij op het plein ik aan kopje thee en zij blijft maar kletsen over jou en grote gemis van een moeder persoontje voor haar .

Ja dat was ook de reden dat ik hier heb een nieuwe woning heb doen kopen om een nieuw leven met haar op te bouwen en kijk dan wel wat er op mijn pad komt ben niet van steen en echt wel klaar voor een mooie partner wie weet ben jij dat wel denk dat we wel een Match zouden kunnen zijn ..

Sascha ziet erg prima uit en zo best wel eens een beschuitje mee willen eten in de tuin of in de lekkere grote tuin JACUZZI samen recht voor zijn raap tegen haar nou buiten zitten is wel een ding voor jou zeg ik haar direct open & bloot …

Ja dat is wel een ding wat ik erg mis sinds ik uit huis ben gaan wonen en alles zelf moet regelen en plannen met klas en op eigen been ben gaan staan werd tijd ben midden in de twintig en nog maar een groentje in de liefde maar alles moet een eerste keer zijn toch .

Klopt die klein komt zo zonder iets aan naar buiten rennen in haar kleine E V A pakje bij ons zitten .

Doe even wat aan zeg ik tegen haar en heeft het super warm van de hete warme stoom douche die ik in de bij keuken heb doen maken .

Heb die kleine wel eens meer bloot gezien en zij mij ook hoor is zelf donderdag met mij in de douche gegaan op school na sporten van G Y M les buiten op het grote veld achter de school ben daar gewoon in naar mijn klas en de kids van mii zijn allemaal hetzelfde als meiden ben alleen beetje meer van boven en tussen mijn benen daar is flink klein mooie dunne streepje spreekt zij uit prachtige mooie dikke volle bos met blond haar bij jou toch .

S A S C H A heeft het niet meer dat is dus weer duidelijk beeld voor jou P A PA Schatje van mij !!!!

Wat wil jij drinken heb neem ik aan nu weekend en kan toch wel een lekkere witte wijn toch .

Prima als ze maar daar niets over zegt tegen de klas waar ik les doe geven dat ik met jou samen aan de wijn ga maar hou er wel van om eens leuke middag en avond paar glazen wijn weg te tikken ben van het mooie fijne genieten ben daar voor in de markt om ook eens met zelf te gaan laten gaan bij die mooie PAPA van die kleine meid van mijn klasje .

Is echt heerlijk warm in jou tuin PIETER is er wat op tegen dat mijn blouse even wat meer los kan doen heb jij direct eens mooie BH maar ook eens kunnen zien en wat er voor mooie volle C dingen in hangen ben prima van vorm zoude van mij wel een maatje meer mogen zijn .

Doe even gewoon S A S C H A prachtige mooie volle daar is werkelijk niets mis met jou hoor….

Dank je wel Pieter …….
Zij weet echt wel hoe alles er bij mij uitziet zonder iets aan is twee keer met mij onder de douche geweest sinds dat zij met mij is na het opruimen klasse doen mee helpen met opruimen …

S a s c ha heb jij al eet plannen voor deze avond ….

Nee vrijdag is altijd een brood avond bij mij thuis heb niet zo veel met eten koken bij mij op de f l a t…

Dan zou het fijn zijn als jij zou willen blijven mee eten mooie erg lekker stukje vlees gekocht heden middag bij de Groene slager hier in het dorp en zal ik eens lekker voor jou gaan koken deze avond en zien we wel hoe laat je weer naar huis gaat ….

M M M jij kook heerlijk hoor Pieter mag erg graag nog eens hapje mee prikken bij jou !!!

Nou wie weet is wel een leuke eerste avond samen eens een I D E E als die kleine strak naar bed gaat samen eens die onder de wol dekbedje te doen stoppen zou dat erg leuk lijken hoor …

Niets mis mee toch lijkt mijn , Nee klopt bent echt vele malen leuker dan op school hoor kan mij nog veel leren tussen de lakens denk ik maar zo echt slecht wat ik nu roep …..

Nou een leuke avond wie weet wat er allemaal kan gebeuren deze avond en nacht voor mij is drie jaar droog staan ook geen feestje kan ik wel zeggen en ben niet een man die zich zelf daar doet laten klaar komen ….

Nou weet echt hoe het voelt eens een lekkere Pik in mij pruim te voelen klaar komen is wel een grote wens eens keer fijn intiem te zijn met een van mooiste P A P A van mijn K I D S.

Kom jullie me naar bed brengen P A P A mag ook wel mee hoor s a s .

Kleurt er van dat ze haar JUF S A S noemt prima ben echt wel een open boek voor die klein donder steen van jou en zou er weinig op tegen hebben om deze avond hier met jou de nacht door te brengen denk dat er meer plaats vind dan niks die pruim mag jij wel eens lekker gaan laten voelen wat voor mooie knul jij wel niet bent .

hoe dit verder afloopt lees jij mogelijk in deel 2

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

1 gedachte over “Nieuwe school en woon omgeving voor ons twee”

Plaats een reactie