mijn sexvriendin deel 2


Op 2 december, 2012 plaatste Zorro dit sexverhaal in de categorie Anaal, en is inmiddels 9914 keer gelezen.

deel 2 We hadden allebei een ontzettend goed en geil gevoel over de eerste ontmoeting. Het ging heel naturel en Mathilde was zelfs verbaasd dat ze geen enkele moeite had met het pijpen en het zelfs ontzettende geil vond. In de voorgaande mails hadden we het al eens gehad over het gebruik van speeltjes en ze vertelde dat ze vroeger een tarzan had gehad maar omdat de batterijen verrot waren was het apparaat niet meer te gebruiken. Zelf heb ik wel enkele dildo’s die ik gebruik om mezelf in geile tijden te verwennen. Ik vind het ontzettend geil om zelf ook af en toe zo’n plug of dildo in mijn kontje te schuiven en mijn prostaat eens lekker te prikkelen wat het extra geil maakt als je ik dan klaarkom. De grootte varieerde van het beginnerstype naar een behoorlijk maat waar je toch even mee moest oefenen voordat je die lekker naar binnen kon schuiven, of beter gezegd voordat je je erop kon laten zakken. Ik ben zeker niet van de mannen maar zon machtige dildo in je kont is toch wel een geweldig geil gevoel. Ik stelde voor om mijn verzameling bij de volgende ontmoeting mee te nemen en die dan eens lekker bij elkaar uit te proberen. Mathilde reageerde enthousiast dat het haar erg geil leek om bij mij zo’n dildo in mijn kontje te schuiven en ook wel eens wilde zien hoe ruim ik daar was. In de week die verstreek geilden we elkaar op met diverse filmpjes met wat we bij elkaar zouden willen doen en af en toe deed ik weer een filmpje met plassex er tussen door. Ik werd zelf altijd ontzettend geil van dat soort filmpjes en het leek me geweldig om eens over een vrouw te piesen en dan zeker in haar mondje. In een aantal filmpjes slikten de dames het zonder aarzeling door , dat hoefde dan niet direct,maar het leek me wel geil om in zon lekker bekkie te piesen. Omgekeerd ook trouwens, ik had mijn eigen pies wel eens geproefd en als maar genoeg gedronken had, was dat prima te doen. Het leek me dan ook supergeil om aan de plassende kut van Mathilde te lurken. Ik had haar geleerd hoe ze naar bepaalde onderwerpen op het internet moest zoeken en al gauw stuurde ze me links terug van filmpjes die zij geil vond. Ik merkte dat ze steeds verder ging in haar keuzes en op een gegeven moment zelfs zei, dat het zien van een plassende vrouw op haar lover, haar toch wel geil maakte.Niet dat ze het direct zelf wilde doen maar ik wist dat het idee dus niet helemaal onmogelijk was. Het was een kwestie langzaam opbouwen totdat de tijd er rijp voor was. De volgende zaterdag hadden we vroeg in de avond afgesproken zodat we genoeg tijd hadden om alle speeltjes te proberen. Ze nam me mee naar boven en ik stalde de diverse buttplugs en dildos uit op een handdoekje. We begonnen te zoenen en al gauw zat ze heerlijk te sabbelen aan mijn stijve paal. Langzaam liet ze haar mondje over mijn jongeheer zakken en dan heerlijk weer terug om dan lekker mijn eikel te verwennen. Steeds dieper gleed mijn pik in haar mond en dat voelde zo hemels in dat warme bekkie dat het niet lang duurde of ik voelde het borrelen in mijn onderbuik. Het zou niet lang meer duren of ik kwam klaar dus zei ik tegen Mathilde dat ze even moest stoppen zodat ik stoom kon afblazen, want ik wilde nu nog niet komen. Ik draaide me om zodat we in een 69 positie uitkwamen en pakte de buttplug met een middenmaatje en smeerde die in met vaseline. Ik smeerde wat vaseline in het kontje van Mathilde en drukte met mijn ellebogen tegen de de knieho;tes van haar benen zodat haar bekken zover kantelde dat haar kontje recht omhoog keek en zetten de top van de buttplug op haar sterretje.Langzaam zag ik die zwarte plug haar kontje inschuiven en hoefde ik nauwelijks enige druk te gebruiken. Als vanzelf gleed de buttplug in zijn geheel haar anus in.” Jeee Peter dat voelt geil,heerlijk die spanning in mijn kontje” zei Mathilde ,”kom zuig me eens lekker leeg geile beer van me”. Mijn onervaren Mathilde was veranderd in een sexbeest met heerlijke geile wensen ik liet mijn tong tussen haar lippen glijden waar haar geile sap rijkelijk vloeide en likte haar clitje met alle overgave die ik in me had. Ze kreunde en hijgde en drukte haar kutje tegen mijn mond terwijl de buttplug nog steeds in haar geile kont zat en kwam al snel kreunend klaar. “Ohhh Peter dit is heerlijk geil zo”. Het was een heerlijk geil gezicht zo, de glinsterende lippen en de buttplug in haar kontje. Toen nam ze mijn pik weer in haar mond en begon me heerlijk te pijpen. Plotseling voelde ik haar vinger in mijn kontje gaan en smeerde daar de vaseline lekker diep in. Ik had niet gezien dat ze een lik uit de vaseline pot had genomen. Mijn jonge heer werd nog harder dan hij al was, dit zou de eerste keer zijn dat iemand anders dan ikzelf mij in mijn kontje ging verwennen. Het volgende moment voelde ik een forse druk van de top, van het leek wel de grootste dildo tegen mijn anus aan drukken en voelde de top langzaam in mijn kontje verdwijnen. Ik keek even op en zag Mathilde met twee handen de forse paal in mijn kontje drukken. Terwijl ze voorzichtig doordrukte nam ze mijn pik weer in haar mond en ging zonder haar handen te gebruiken door met pijpen. Het duurde dan ook niet lang of ik kwam klaar en spoot zonder waarschuwing haar mondje vol waarna ze zich hoestend losmaakte van mijn jongeheer. “dat had je wel even mogen zeggen geile beer, maar het smaakt helemaal niet slecht eigenlijk” waarna ze dildo langzaam uit mijn kont trok en ik me omdraaide en naast haar kwam liggen. “Nou schat van me, jij kan ook wel wat hebben in die geile kont van je, hij ging er zeker voor de helft in” zei Mathilde lachend. “was wel een heel geil gezicht hoor”. Ik zei tegen haar, dat haar buttplug nog steeds in haar kontje, zat en draaide me weer om en trok langzaam de zwarte plug weer uit haar anus. “Wil jij die grote jongen die je bij mij gebruikt heb ook eens voelen, geile snoes van me”. Gezien die paal circa 30cm lang was leek het me wel geil als ze er boven ging hangen en dan haar lekkere kont over de top liet zakken. “Hmmmm dat lijkt me wel geil Peter maar denk je niet dat hij te groot voor me is ??” Ik nam de zware dildo tussen mijn benen en zette hem tegen de basis van mijn ballen rechtop en zij kwam schrijlings over me heen zitten en zette haar kontje tegen de top van deze dikke jongen aan en langzaam liet ze zich zakken. Terwijl ik haar grote borsten kneedde en haar tepels tussen mijn vingers rolde, zag ik de zwarte dildo moeiteloos in haar kontje verdwijnen. Langzaam neukte ze zichzelf met die zwarte staaf en vingerde ondertussen haar clitje. Dit kon nooit de eerste keer zijn dat ze haar kontje zo verwende, zo makkelijk ging het. Ze kwam kreunend klaar en liet zich even later voorover glijden en zocht mijn mond om me heerlijk te tongen “hmmmmm dat was heerlijk schat van me”. Het was inderdaad een geweldig geil gezicht om te zien hoe die zwarte paal in en uit haar kont gleed. Ze kwam naast me liggen.”weet je zeker dat je dit nooit eerder gedaan hebt ?” vroeg ik , “je kontje wordt niet zomaar zo ruim”. Ze biechtte op dat ze zichzelf wel eens met en komkommer verwende als ze erg geil was. Ze was met een dunne begonnen en zocht in de loop van de tijd steeds dikkere uit. Na een tijdje nagenietend naast elkaar gelegen te hebben stond ze op en zei “kom we gaan in bad”en nam mijn hand en leidde me naar de badkamer. Ik moest ondertussen eigenlijk enorm piesen en terwijl Mathilde het bad liet vollopen vroeg ik “zeg geile snoes van me, lijkt het je geil als ik eens lekker over je heen plas ?”. wordt vervolgd

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie