Mijn vriendin Saskia.


Op 13 september, 2005 plaatste Anjo Kniest dit sexverhaal in de categorie Lesbisch, en is inmiddels 14460 keer gelezen.

Het was een lang weekend. Mijn vriend Jo met wie ik (Anjo, 23) zo’n jaar of twee samenwoonde, was het weekend naar zijn ouders wat wel vaker gebeurde de laatste tijd. Normaal had ik er geen bezwaar tegen omdat ik meestal op zaterdag moest werken en pas in de namiddag thuis kwam. Maar dit weekend was anders. Ik was in een supergeile bui, wat misschien ook wel kwam omdat onze intieme relatie de laatste tijd wat minder scheen. Jo was erg druk en menig avond kwam hij ook pas na negenen thuis en was te moe voor sex. Ik had echter dit hele weekend vrij gehad, maar omdat Jo al met zijn ouders had afgesproken was hij toch maar gegaan. Ik had wel mee kunnen gaan, maar vanauit Maastricht helemaal naar Groningen op en neer was niet mijn idee van een weekend. Bovendien was de relatie tussen zijn moeder en mij niet al te best. Toen Jo dus op zaterdagochtend was vertrokken, was ik rustig de stad ingegaan en was, na heel lang aarzelen, uiteindelijk de sexshop ingestapt. Met een vuurrode kop had ik ik de winkel naar de collectie dildos staan kijken en toen de verkoper uiteindelijk vroeg wat ik wilde hebben, had ik bijna met mijn ogen dicht een keuze gemaakt. Gewoon, een witte staaf, niet zo’n voorgevormde penis met allerlei uitsteeksels waarvan ik me wel kon voorstellen waar het voor was. De batterijen zitter erbij, had de verkoper me nog toevertrouwd. Ik kon niet vlug genoeg naar huis om het uit te proberen, en had een groot deel van de zaterdagmiddag en voor het slapen gaan, en ook op de zondagmorgen met mezelf liggen spelen. Ik was wel twintig keer klaar gekomen, maar nog steeds was ik geil. Kwam die nu maar thuis! Zou ik het hem meteen vertellen, of maar effe wachten? Ik besloot de dildo in mijn nachtkastje op te bergen. Eindelijk hoorde ik de sleutel in de voordeur. Vlug liep ik de gang in om hem te begroeten, maar meer dan een vluchtig ‘hallo’ kon er niet af. ‘Ik ga douchen’, waren zijn eerste woorden. Teleurgesteld liep ik weer de kamer in. Even later kwam Jo uit de douche, liep naar de keuken om een biertje en liet zich op de bank vallen met een ‘barstende hoofdpijn heb ik’. Mijn meelevende kus op zijn voorhoofd weerde hij af. Ik stond maar op om zijn spullen in de wasmachine te doen en besloot hem met rust te laten. Jammer voor mijn natte kutje. Toen ik zijn spullen uit zijn tas haalde, rook ik het. Duidelijk, zijn ondergoed rook naar geil, en niet zo’n beetje ook. Een beetje verward stopte ik het in de wasmachine en maakte zijn toilettas leeg. Wat? Condooms? Sinds wanneer dat? Ik gebruik al jaren de pil. Plots scheen een legpuzzel in elkaar te vallen en ik duizelde. Met de condooms in mijn hand liep ik de kamer in. ‘Hoe was het bij je ouders?’ Vroeg ik, nog poeslief. ‘Oh, goed wel’, bromde Jo. Ik hield de condooms voor zijn neus. ‘Heb je die thuis nodig?’ Hij werd vuurrood en trok daarna wit weg. ‘Sinds wanneer zit jij in mijn spullen?’, snauwde hij. ‘Sinds wanneer wil jij de eigen spullen opruimen’. was mijn weerwoord, ‘nog nooit heb je een tas leeggeruimd of je eigen stinkende ondergoed in de wasmachine gedaan’. ‘Een vriendin dus. Nou, bekijk het dan maar. Nu weet ik waarom je altijd te moe bent als ik behoefte heb. Ik vertrek’. Een kwartiertje daarna had ik mijn spullen gepakt en was huilend op weg naar mijn vriendin Saskia die me, nadat ik haar gebeld had en een en ander had verteld, meteen onderdak had aangeboden. Die maandag had ik vrij genomen en had in de middag al mijn spullen uit de flat gehaald. Dat was twee weken geleden en de ergste pijn was nu wel over. Afgelopen weekend waren Saskia en ik gaan shoppen en op zondag gaan fietsen en het was een gezellig weekend geweest. Dit weekend was ze er niet tot maadagavond, en ik had me, na mijn werk op zaterdag, lekker knus geinstalleerd achter de tv en had op zondag maar mijn hele kenniskring via email op de hoogte gesteld. Fijn dat ik Saskia’s computer kon gebruiken. Na het emailen had ik nog wat op het web gesurfd en had uit pure nieuwsgierigheid een van haar favorieten, ‘Natasja’s verhalen’, aangeklikt. Uiteindelijk was ik in de chatbox terecht gekomen en had daar met rode oortjes tot in de vroege uurtjes gechat. Mijn klitje was helemaal beurs geweest van het vingeren en ik denk dat de batterijen van de dildo wel zo ongeveer leeg zouden zijn nu. Op maandagochtend had ik weer achter de computer gezeten voordat ik uiteindelijk om 12 uur naar mijn werk moest, en had weer een heerlijke ervaring achter de rug. Met een andere vrouw nog wel, en het was heerlijk geil geweest. Dat bracht herinneringen terug aan een kampeervakantie met een vriendin, jaren geleden. Het was een nacht zo warm en broeierig geweest dat we alleen in slipje in de tent waren gaan slapen, wat uitgelopen was op een heftige vrijpartij in de ochtend. Dat was tot nu toe mijn enige ervaring met een andere vrouw geweest. Ik had er goede herinneringen aan, alhoewel ik duidelijk meer op mannen val. Geil als ik was besloot ik mijn geluk bij Saskia te wagen. Zij was een sportieve meid, bij de tijd, en had wel vaker een vriend gehad, maar stond nu ook al een tijdje droog voor zover ik wist. Ik besloot het min of meer aan het toeval over te laten door de computer aan te laten staan op de chatbox . Zij zou dan zien dat ik erop geweest was en zou ook weten dat ik het via haar favorieten had gevonden. Het was maandag, 6 uur nu, en Saskia zou zo thuis komen. Ik had beloofd voor eten te zorgen en alles was min of meer klaar. Een vluchtige kus toen ze binnen kwam en we hadden heel wat te vertellen over het weekend. Ik vertelde dat ik druk geweest was met emailen, maar liet de chatbox maar even weg. Ik bood aan de afwas te doen zodat Saskia haar spullen kon opruimen. Even later hoorde ik haar vanuit haar slaapkamer, ‘heb je lekker gechat Anjo?’. Dit was mijn kans!. Ik liep naar haar slaapkamer ging achter haar staan en legde mijn handen op haar schouders. ‘Ja Sas, ik was op die site en heb lekker geil gechat’. Ze keek omhoog en glimlachte: ‘niet altijd gemakkelijk he, droog staan’. Mijn handen gleden over haar schouders naar beneden en lagen nu op haar borsten. Ik boog me voorover en kuste haar op haar voorhoofd en zuchtte. Ze draaide de stoel om, stond op en sloeg haar armen om mijn hals. Mijn mond vond de hare en met een plostelinge emotie tongden we elkaar heftig. Haar handen gleden onder mijn shirt en vonden de sluiting van mijn bh. Even later tilde ze mijn shirt over mijn hoofd en boog voorover. Haar mond omsloot mijn tepel en terwijl ze de tepel zachtjes met haar lippen masseerde voelde ik ze harder worden. Ik kreunde zachtjes van genot en liet ook mijn handen onder haar bloes glijden over haar rug, terwijl Saskia haar bloes openknoopte. Even later stonden we hevig zoenend met onze blote borsten tegen elkaar en ik moet zeggen dat ik me bijzonder geil voelde. Onze tepels waren hard en de mijne staken fier en stevig vooruit. Sakia’s tepeltjes waren wel heel hard maar klein. Haar borsten waren groot en vol en heel zacht. Het was heerlijk om er langs te likken en om aan haar tepeltjes te zuigen. ‘Laten we eerst koffie drinken Anjo’, fluisterde Saskia, ‘en dan vrijen we lekker, goed?’ Bij de koffie, nog altijd met blote borsten, vertrouwde Saskia me toe dat ze, alhoewel ze niet echt lesbisch was, toch wel op sommige vrouwen viel, en dat ze me altijd heel sexy had gevonden. Nu mag ik er wel zijn, al zeg ik het zelf. Misschien een beetje mollig met mijn 65 kg, maar daarvoor ook een stel lekkere borsten en nog steeds een strakke buik. Sakia was, vertelde ze, bij periodes heel erg geil, en het was in zo’n periode dat ze uit pure geiligheid de website gevonden had. Ze had eens overwogen om een webcam te kopen en dan via MSN te chatten, maar het idee dat een pure vreemden haar zouden zien, had haar toch weerhouden. De koffie was op en ik voelde haar handen over mijn buik naar mijn borsten glijden. Ik liet me achterover op de bank zakken en Saskia ging op haar knieen naast de bank zitten. Ze maakte de knoop van mijn jeans los en even later gleed haar hand naar beneden. Ik tilde mijn bips op en hielp de jean over mijn heupen trekken. Haar handen zaten nu onder mijn slipje en van de weeromstuit spreidde ik mijn benen en legde even daarna een been over de rugleuning, het andere hing van de bank af. Ik voelde dat mijn kutsappen tussen mijn lippen door sijpelden. Met mijn ogen gesloten genoot ik van Saskia’s vingers die nu langzaam door mijn gleufje streelden en even daarna werd mijn slipje naar beneden getrokken. Saskia’s tong gleed van mijn borsten over mijn buik naar beneden langs de binnenkant van mijn dijen en toen weer langzaam omhoog door mijn gleufje, maar hij hangen bleef. Ik voelde nu hoe Saskia haar mond diep in mijn kale kutje drukte terwijl haar lippen zich om mijn knopje sloten en er heftig op zogen. Ik schokte van genot. Terwijl haar mond stevig op mijn kutje bleef gedrukt voelde ik haar tong door mijn gleufje glijden en tegen de ingang van mijn holletje drukken. Met een hand streelde ze mijn borsten en kneep zachtjes in mijn tepels, en haar andere hand ging nu onder mijn bips en haar vingers streelden mij waar haar lippen niet bijkonden. Ik werd met de minuut geiler. Haar tong had nu de opening van mijn holleje gevonden en speelde daar driftig terwijl haar vingers het geil uit mijn spleetje naar mijn sterretje brachten. Nu had ik juist een paar uur tevoren in de chatbox, geil als ik was, voor de eerste keer mijn vingers en daarna de dildo in mijn aarsje gehad, waarvan ik heel erg genoten had. Het voelen van Saskia’s vingers rondom mijn sterretje in combinatie met haar tong in mijn holletje maakte me steeds geiler. Ik voelde het bloed naar mijn klitje trekken en mijn handen ging onwillekerig naar beneden om me te vingeren. Even daarna kwam ik heftig schokkend klaar. Saskia bleef echter doorzuigen en drukte haar vinger langzaam in mijn aarsje. Het gevoel van de naar binnen schuivende vinger deed me weer klaar komen, en het was alsof er geen einde kwam aan de golven van genot die door mijn lichaam spoelden. En Saskia bleef maar zuigen en haar vinger in mijn aarsje schoof nu langzaam op en neer en kromde in mijn darmen. Weer kwam ik klaar en dat scheen voor Saskia het teken om me rust te gunnen. Haar hoofd kwam naar boven en met haar kletsnatte lippen drukte ze een kus op mijn mond en begon lekker te tongen. Ik proefde mijn geil en genoot. Langzaam kwam ik bij en terwijl Saskia naast me op de bank kwam zitten vroeg ze, ‘lekker voorspel?’ ‘Voorspel?’ Als dat voorspel was, wat moest er dan nog niet meer komen. Saskia moet mijn vragende blik gezien hebben en begon te lachen. Kom, we gaan maar eens naar bed, is wat gemakkelijker en dan kun je mij ook lekker verwennen. Even later lagen we lekker naast elkaar op Saskia’s grote bed. Alhoewel ik in eerste instantie het gevoel had verzadigd te zijn, kikte ik zo op Saskia’s naakte lichaam dat ik mijn kutsappen weer voelde stromen. Ik boog voorover naar haar en kuste haar vlakke buik terwijl ik langzaam naar haar behaarde kutje afdaalde. Saskia’s benen gingen steeds verder uit elkaar en met mijn tong gleed ik direct langs haar klitje, waaarbij haar bekken ophoog schoot. Ik ging lekker over haar liggen in 69 en meteen voelde ik ook haar tong in mijn gleufje. We speelden met elkaar en het was gedwoon heerlijk om haar kutsappen te proeven. Plots voelde ik een dildo in mijn geufje glijden en toen de trillende staaf naar binnen werd gedrukt kwam ik meteen klaar. Saskia bleef hem echter onverbiddelijk in en uit mijn kutje schuiven, en elke keer als zij hem eruit trok, raakte ze mijn klitje. Ik had het niet meer en weer liep de spanning in mijn buik op. Ik hoorde me zelf hijgen, steeds luider en langzaam ging het over in een heesch schreeuwen elke keer als ze mijn g spot of mijn klitje raakte. Ik voelde nu ook Saskia’s vinger op mijn klit en even daarna schokte een orgasme door me heen als ik nog nooit had gevoeld. Op dat moment drukte Saskia de staaf helemaal naar binnen en voelde ik de trillende kop tegen mijn baarmoeder aan. Genotsgolf na genotsgolf schoot door me heen en pas toen de dildo langzaam uit me werd getrokken werd dat minder en ging uiteindelijk over in een spastisch samentrekken van mijn bekken. Ik voelde tranen in mijn ogen. Saskia liet me bij komen en draaide zich toen naar me om. ‘Lekker meid’, hoorde ik, slaap nu maar, morgen gaan we verder. De ochtend erna werd ik vroeg wakker en het duurde even voordat ik me realiseerde dat ik in Saskia’s bed lag. Ik draaide me voorzichtig om, om haar niet wakker te maken. Ze opende haar ogen echter en met een knipoog werd ik goede ochtend gewenst. Die avond hebben we het nog maar eens netjes over gedaan en is ook Saskia aan haar trekken gekomen. We zijn alletwee niet echt lesbisch en hebben graag een pik in ons holletje, maar bij gebrek aan beter is dat wat we nu hebben ons heel wat waard.

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie