Mijn geile Elly


Op 1 september, 2005 plaatste Anjo Kniest dit sexverhaal in de categorie Straight, en is inmiddels 8370 keer gelezen.

Het was alweer een maand of twee geleden dat mijn vriendin me de bons gegeven had, Niet dat ik (Jan, 23) er erg rouwig om was want ik was het gezeur van haar eigenlijk best wel zat geweest. Elke zaterdag moest ik zonodig mee de stad in om langs etalage en etalage te lopen en er ging geen week voorbij of ik moest ook wel een avond mee naar haar ouders met wie ik absoluut niet communiceren kon. Goed, nog niet toe aan huisje, boompje, beestje. Ik had een leuke studio gevonden na een week of drie en was uit de gezamelijke flat getrokken zodat zij er weer in kon en niet meer bij haar ouders hoefde te logeren. Ik was nog bezig met inruimen toen de bel ging. Nieuwsgierig van wie dat nu wel kon zijn opende ik de deur en daar stond Elly, een collega van mijn ex-vriendin. ‘Hoi, ik hoorde dat je verhuisd was en heb via je werk je adres weten te krijgen’, hoorde ik. Ze keek over mijn schouders. ‘Druk met inruimen zie ik’ en even later stond ze binnen zonder dat ik daarom gevraagd had. Ik had Elly niet zo vaak gezien maar de enkele keren dat ik haar had ontmoet was me opgevallen dat ze inderdaad nogal rap was. Niet alleen met de mond, beleefde ik nu, maar ook in haar optreden. Ik had een keer een flirtende opmerking naar haar gemaakt, maar zonder enige bedoelingen. Ze had er toen quasi boos op gereageerd. ‘Heb je een kop koffie voor me?’ Ik knikte stomverbaasd en leegde het restje uit de pot in een beker die ik vlug omspoelde. Ze ging op een nog volle doos zitten en keek rond terwijl ze aan de koffie slurpte. Moest niet te drinken zijn geweest die koffie, want ie stond al zeker 4 uur te pruttelen. Ze zei echter niets en ik zat eigenlijk stom verbaasd naar haar te kijken. Wat een tieten had die griet. Dat kon je zo zien onder het truitje dat ze droeg en die jeans zat wel heel erg strak om dat kontje. Ze was klein van stuk, niet groter dan anderhalve meter schatte ik, maar een goed figuur! ‘Kan ik je ergens mee helpen’, was haar volgende vraag. Ik kwam tot me zelf en wimpelde dat af met een ‘niet nodig hoor’. Dan blijf ik wel effe kijken en hu je wat gezelschap, was het ad rem antwoord, mij gelukkig ook de gelegenheid gevend om weer aan het werk te gaan en de kleren uit een doos te pakken en in de juist opzette kamerkast te hangen. Intusen ging het door mijn hoofd wat die Elly nu wel eigenlijk van me wilde.Was ze gestuurd door mijn ex?? Nou nee, kan niet. Ze had dus gehoord dat we uit elkaar waren. Niet dat zij en mijn ex vriendin zo close waren, maar ik weet dat praatjes vlug gaan. Ik hoorde haar stem achter me. ‘Wat heb je de verwarming hoog staan zeg, bloed heet hier’. ‘Heb je wat anders te drinken’, kwam het even later. Nee, dat had ik dus niet, maar dat was geen nood want ze bood aan een paar biertjes te halen in de supermarkt om de hoek. Dat was geen slecht idee, en toen ze terug kwam was het twee keer ‘plof’ van een bierblikje dat open ging en zaten we tegenover elkaar op de grond. ‘Ik hoorde het van jullie van Marian (mijn ex) en heb wel een beetje met je te doen’, zei ze. ‘Ach ja’, hoorde ik mezelf zeggen, ‘zo gaat dat nu eenmaal’. Ik was me er niet van bewust dat ik op de een of andere manier treurig had gekeken of zo overkwam, maar opeens schoof ze naar me toe en legde haar arm om me heen alsof ik troost nodig had. Ik voelde haar borsten tegen me aan. Lekker zacht gevoel. Ik keek haar aan, en zuchtte. Dat moet als een uitnodiging geklonken hebben want haar armen gingen om mijn hals en ze trok zichzelf naar me toe. Ik voelde die lekkere tieten steeds duidelijker in mijn borst priemen. Vast geen bh aan, ging het door me heen. Toen voelde ik haar lippen op de mijne en voordat ik het goed en wel wist drukte ze haar tong tegen mijn tanden aan. Woah, zo vlug had ik nog nooit iemand kunnen versieren en ik voelde ergens in mijn broek een sluimerende reaktie. Ik beantwoordde haar kus en nauwelijks had ik mijn mond open of ze schoot naar binnen. Heerlijk, en er scheen geen eind te komen aan het dartelende tongetje terwijl haar tieten zich steeds meer tegen me opdrongen. Of was dat verbeelding? Langzaam trok ze zich terug en nam een slok uit het bijna lege blikje. Ik keek haar aan, een beetje verlekkerd, en vroeg me af hoe dat verder zou aflopen. Om wat te zeggen vroeg ik haar hoe ze het appartement vond. ‘Wel aardig. Lekker centraal gelegen ook’. ‘Ik woon op kamers, twee straten verder op’, ging ze door, ‘daarom ben ik maar eens komen kijken, Bijna buren, weet je’. Oh fijn, zei ik, zonder daar enige bedoeling bij te hebben, maar Elly had dat toch iets anders opgevat en weer hing ze om mijn hals. ‘Als je iets nodig hebt, help ik je wel,’ fluisterde ze me in mijn oor en weer flitste dat tongetje door mijn mond. Ik legde mijn arm om haar middel heen terwijl mijn broek langzaam te klein werd. Hopelijk ziet ze het niet, dacht ik, maar mijn arm op haar heup moet voor haar een aanmoediging geweest zijn die ze toch op de een of andere manier nodig had. Ze drukte zich stevig tegen me aan en was het voorbeelding dat ik door haar truitje zelfs haar nippels voelde?. Mijn hand gleed verder om haar middel en langzaam naar boven. Lekker warm was haar blote huid en op het moment dat ze mijn hand voelde veranderde de omhelzing in een soort wurggreep. Nou, die scheen wel te willen en aangemoedigd kroop ik verder over haar rug waarbij het truitje lekker mee schoof. Ze had inderdaad geen bh aan. Ze leunde even terug om op adem te komen en keek me aan, en ik maakte van de gelegenheid gebruik om mijn hand als per toeval langs de zijkant van haar rug naar voren te laten schuiven. Juist niet ver genoeg om te voelen wat voor lekkers ze daar had, maar even afwachten wat de reaktie zou zijn. Ik had het kunnen weten, want ze boog verder naar achter en draaide haarzelf dusdanig dat mijn hand maar een kant op kon. Jemene, lekker zacht die tieten. Mijn hand schoof erlangs en op dat moment kreunde ze even en weer voelde ik haar lippen op de mijne. Als een rijpe vrucht lag haar borst nu in mijn hand. Lekker zacht maar stevig, Mijn handen konden ze juist omvatten. Ik streelde zachtjes en voelde aan haar tepel. Die reageerde meteen en ik voelde hem harder worden onder mijn vingers. Die meid was geil, dat was duidelijk, maar ik intussen niet minder, vertelde de inhoud van mijn broek me. Ik trok het truitje over haar hoofd en onwillekeurig floot ik tussen mijn tanden. ‘Vind je ze mooi?’ Vroeg ze, en zonder mijn antwoord af te wachten hief ze haar borsten op en bood ze me aan. Mijn tong sloot zich om haar nippels en zachtjes zoog ik en voelde de tepel verder verstijven. Haar hand gleed naar mijn kruis en ze grinnikte toen ze de bobbel voelde. Behendig maakte ze de knoop van mijn jeans los en glipte naar binnen om de benarde positie van mijn mannelijkheid wat te verlichten. Ik ging achterover liggen en trok haar met me mee naar de vloer. Mijn handen gingen naar haar jeans en gewillig hielp ze mee die van haar strakke kontje te trekken. Een miniscuul slipje verborg alleen maar het hoognodige kon ik in een oogopslag zien, maar verdere tijd was me niet gegund want haar rappe handen trokken mijn jeans met ondergoed in een ruk naar beneden. Haar ‘wauh’ verraadde dat ze tevreden leek met wat ze zag en mezelf kennende zou ze niet teleurgesteld worden door de aktie die op handen was. Haar lippen vonden de tip van mijn eikel en haar zachte tong likte langzaam van de tip tot de schacht. Toen sloot haar mond zich om mijn eikel en ik volede hoe ze met strak gesloten lippen de voorhuid naar achterdrukte. Haar tong was intussen geen moment stil. Ze pijpte me een paar slagen en keek toen op alsof ze naar het resultaat wilde kijken. Mijn hand gleed onder haar slipje en kwam direct tussen haar lipjes terecht. Kaal geschoren, flitste het door me hoofd. Ik geilde hier altijd geweldig op en mijn pik waardeerde het feit ok want ik voelde mijn hartslag daar even versnellen. Kletsnat was ze, want toen ik de lipjes van elkaar trok gleed mijn vinger door het slijm meteen verder. Ik krabbelde weer iets omhoog en toen ik haar knopje raakte was dat van een verbazendwekkende omvang. En hard! Toen ik weer naar beneden gleed hoorde ik mijn vingers soppen in het geil. Ik trok haar slipje naar beneden en ze hielp me daarbij door het direct over haar knieen te trekken en van zich af te gooien. Ik richtte me op, zoende haar hals en gleed langzaam naar beneden over die goddelijke borsten met lekkere, grote rechtopstaande tepels, over haar vlakke buik naar beneden en slurpte mezelf zo haar gleufje in tussen haar dikke, rode, gezwollen lippen. Mijn tong verkende haar klit en vond zijn weg tussen haar lippen door naar de opening van haar grotje. Dat leek nauw want ik kon er met het puntje van mijn tong nauwelijks in. Ik sabbelde wat op haar klitje terwijl mijn hand met haar borsten speelde en zij haar hand stevig om mijn pik had. Ze kreunde onophoudend en ik vond het langzaam tijd worden voor aktie. Ik ging op mijn knieen tussen haar benen zitten die gewillig van elkaar weken en plaatste mijn eikel tussen haar lippen. Langzaam bewoog ik tussen haar lippen op en neer en ik voelde hoe ik haar geil verder tusssen haar dijen spreidde en hoe mijn eikel, en eigenlijk mijn hele pik klestnat werd. Onderwijl keek ze me steeds aan en haar hand lag op haar klit en draaide rondjes.Toen ik mijn pik tegen de opening van haar grotje zette, kreunde ze en sloot ze haar ogen. Ik drukte langzaam door en voelde hoe haar extreem strakke kutje zich om mijn pik sloot. Even dacht ik met een maagd te doen te hebben, maar, hield ik mezelf voor, een maagd zou niet zo geil gereageerd hebben en ik gleed gewoon rustig door tot de wortel van mijn pik. Langzaam begon ik te pompen en met elke beweging steunde ze luider en na een poosje stootte ze terug. Wij eindigden in een wilde dans van onze onderlichamen en kwamen tegelijktijdig vrij heftig klaar. Ze opende haar ogen, glimlachte en zei, ‘lekker!. Je kunt vast nog eens ?’ Nu heb ik daar in het algemeen niet zo’n last van, maar de manier waarop het gevraagd werd en de aanblik van dat mooie lichaam onder me zou zelfs een impotente oude man tot leven hebben gebracht. Ik voelde haar kutje om mijn pik knijpen en meteen ging het bloed weer in de juiste richting. Binnen een mum van tijd was ik weer in positie en draaide Elly zich onder mij vandaan en duwde me op mijn rug. Ze ging even naast me zitten en nam mijn joingeheer in haar mond. Ik voelde haar zuigen en voelde dat een laatste restje zaad werd weg gezogen. Met mijn pik nog in haar hand ging ze op haar hurken over me heen zitten en bracht mijn eikel tegen haar kutje aan. Langzaam zakte ze door tot ze niet meer verder kon en tewijl ze met haar ene hand haar klit stimuleerde en met haar andere hand over haar bips naar mijn pik rijkte, reed ze me in een langzaam tempo klaar. Bij elke beweging voelde ik hoe mijn pik nagenoeg helemaal uit haar glipte om even later tot aan de wortel tegen haar kale kutje te stoten. Ik voelde hoe langzaam het zaad in mijn ballen tot kookpunt werd gebracht en opeens hield ik het niet meer en voelde mijn zaad krachtig naar boven schieten in haar soppige kutje. Met geraffineerde knijpbewegingen melkte Elly me verder waarbij ze zelf ook schokkend klaar kwam. Langzaam verslapte mijn pik en ik voelde mijn zaad uit haar grotje druipen. Elly keek me met verlekkerde ogen aan die geen verdere uitleg nodg hadden. Het was duidelijk dat ze had genoten. Ze kroop van me af en kwam naast me liggen, steunend op haar elleboog en met een hand op mijn natte buik. Toen boog ze voorover en likte over mijn buik en mijn pik. Die was te vermoeid om meteen te reageren en ze leunde terug maar met mijn pik nog steeds in haar hand. Ik voelde haar mond op de mijne en beantwoordde uitgeput haar kus. Zo lagen we een tijdje en praatten heel gezellig alsof we elkaar al jaren kenden. Af en toe kneep haar hand even in mijn pik als om te controleren of er nog aktie mogelijk was. Dat was na verloop van tijd natuurlijk onvermijdelijk weer het geval en op het moment dat mijn jongeheer een beetje van zijn normale postuur terug had zat Elly weer naast me en begon me vakkundig te pijpen. Haar heerlijke tong over mijn eikel, die extra geveloig was, deed mij schokkend omhoog komen en even later zat Elly weer op me, geen uitnoding afwachtend. Goh die meid wou wel, was ik niet zo gewend, maar ik vond het heerlijk. Ze legde mijn pik tegen haar gleufje aan en stimuleeerde haar knopje terwijl ze met de andere hand achter haar rug in haar gleufje wreef. Ze duwde mijn eikel tegen haar grotje aan en liet zich zakken. Ditmaal echter bleef ik maar heel kort in haar en trok ze weer volledig terug om even daarna weer helemaal verzwolgen te worden. Mijn zojuist schoon gelikte pik was intussen weer kletsnat van haar geil en mijn zaad dat vast nog uit haar kutje moest druipen. Ze keek me met een lach aan en zei ‘van vrijen geen weet als niet in mijn reet’ en voordat ik me realiseerde wat ze bedoelde voelde ik dat ze mijn pik naar haar aarsje leidde en die daar in stelling bracht. Ik had wel eens anaal geneukt met mijn vriendin die het eigenlijk maar niets gevonden had. De gedachte dat het nu gebeuren zou maakte mijn pik nog harder dan ie al was. Elly zat intussen op me en drukte langzaam door, Haar gezicht vetrok een beetje terwijl ik voelde hoe iets zich langzaam om mijn eikel sloot. Fan opeens zat ie erin, want ik voelde de spanning van mijn eikel afvloeien. Ellys gezicht klaarde op en ze drukte langzaam verder door. Ik voelde hoe ik steeds meer werd opgenomen door haar darmen en het strakke gevoel om mijn pik was overweldigend. Toen begon Elly langzaam te bewegen en het duurde niet lang of ik voelde aan het kloppen van mijn pik dat ik weer op het punt stond te spuiten. Elly kwam heel plots en met een bijna dierlijke schreeuw klaar en ik voelde hoe haar hele onderlichaam zich krampachtig samentrok. Het was een zo geile gewaarwording dat mijn zaad direct naar boven borrelde. Met een pijnlijk gevoel in mijn ballen, maar tegelijkertijd ook een heel sterk orgasme spoot in in haar darmen. Elly zakte uitgeput over me heen en rolde even later van me af, mijn intussen slappe pik verliezend. Lang hebben we zo naast elkaar gelegen toen ze naar me opkeek en zachtjes vroeg, ‘Was het fijn? Ik heb genoten, dank je’, kwam er meteen achteraan. Nu, ik had dat ook, en toen Elly een uurtje daarna naar huis ging, hadden we een afspraak voor twee dagen daarna. Ze wou met me fiesten, zei ze, en na afloop wou ze echt helpen met alles op orde te brengen in mijn kleine studio. Dat hebben we, en na een paar weken is Elly bij me in getokken. We bleken niet alleen in bed voor elkaar gemaakt te zijn, maar ook een heleboel andere dingen gemeen te hebben.

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie