mijn wraak is zoet


Op 4 februari, 2007 plaatste sealect dit sexverhaal in de categorie Groepsex, en is inmiddels 11474 keer gelezen.

Dit jaar zou ik oudejaarsavond verzorgen bij ons thuis, jaren lange traditie was dat vrienden en vriendinnen over de vloer kwamen en er gezellig gegeten en gedronken werd. Dit jaar wilde ik echter compleet iets anders. Al jaren droomde ik van een feest met al mijn voetbal vrienden en mijn vriendin al middel punt, en dat zou gaan gebeuren, zeker nu ik het oudejaarsfeest moest organiseren. De hele dag was ik in de weer geweest zonder dat mijn vriendin ook maar iets in de gaten had. Thuis deed ik alsof ik de gevulde eieren en kaasblokjes stond voor te bereiden terwijl als ik even de deur uit moest ik naar een seksshop ging om daar de nodige attributen bij elkaar te verzamelen. Eindelijk was het dan zover, ik had mijn 11 tal ingelicht wat mijn bedoeling was en stuk voor stuk zagen ze het helemaal zitten. Klokslag 20.00 uur ging dan ook de deurbel in als een goed gastheer betaamt deed ik open en mijn vriendin stond met een plateau champagne klaar in de kamer. Wat een genot was het om haar gezicht te zien toen ze zag wie er allemaal binnen kwamen. Ze kende de jongens wel maar ook niet meer dan dat. Verontwaardigd keek ze mijn kant op terwijl ze de jongens vriendelijk gedag groeten. Eenmaal de champagne op zette ik een krat bier in de kamer en terwijl ik even in de keuken stond kwam mijn vriendin mij op uitleg vragen. Dat zie je zo wel reken er maar op dat je deze avond niet snel vergeet Mijn vriendin gaat weer naar de kamer en terwijl ik de laatste dingen klaarzet wordt er vrolijk gekletst in de kamer. Als laatste breng ik een grote doos de kamer in en doe de kamer deur achter me dicht. Ik vraag kath op de stoel plaats te nemen welke ik haar toeschuif, dit doet ze en voor ze het weet heb ik haar ook al vast gemaakt aan deze stoel. Terwijl ik dit doe spreek ik mijn voetbal vrienden toe. Jongens, jullie kennen allemaal kath, mijn lieftallige vriendin, keurig wordt dit allemaal beaamt door de jongens. Nu zien jullie ook dat ze er vanavond ook weer erg goed uitziet, ook dit wordt beaamt, maar zeg ik, zo lief als ze zich voordoet is ze helemaal niet, ik ben er namelijk achter gekomen dat ze mij heeft bedrogen en niet met 1 jongen, maar zelf met 2 jongens tegelijk. Dus jongens wat is mijn vriendin? EEN GEILE SLET roepen ze in koor. Inderdaad, een geile slet, en wat verdient deze geile slet? STRAF roepen ze zoals afgesproken in koor. En die straf gaat ze nu krijgen besluit ik mijn verhaal. Ondertussen staan bij kath bijna de tranen in haar ogen. Ondertussen ruim ik de tafel een beetje aankant en stal daar een heel aantal attributen gekocht bij de sekshop. Als laatste neem ik een bingo apparaat uit de doos en zet deze op tafel en deel de jongens een bingo kaart uit. Oke zeg ik de spelregels. Ik geef aan voor welke prijs we spelen en voor welke rij van de bingo kaart, die wie als eerste de rij vol heeft krijgt van mij de prijs en heeft 5 minuten de tijd om of kath er mee aan te kleden of te verwennen. De laatste 8 prijzen zijn prijzen welke kath moet uitvoeren. We beginnen. Als eerste prijs pak ik een lakrokje en een ultra strak topje. Vanuit me ooghoek zie ik kath nog witter wegtrekken dan dat ze al was. We beginnen te spelen en na enkele draaien roept Erik dat hij een volle lijn heeft, voor de sier check ik nog even en overhandig hem het rokje en topje, met de opdracht trek haar lange rok en nette blouse uit en trek haar dit aan. Kath heeft het niet meer en durft niemand meer aan te kijken. We maken haar los van haar stoel en alsof ze in de gaten had dat wegrennen toch geen zin had bleef ze rustig staan. Erik opende haar blouse en trok deze uit, daar stond mijn vriendin in haar kanten goed gevulde bh met een rood hooft van schaamte. Erik trok haar het strakke topje aan en zoals ik al verwachte scheen deze mooi door en zag je haar bh goed erdoorheen schijnen, maar dat was van latere zorg. Nu begon Erik haar rok los te maken en liet deze op haar enkels vallen, haar heerlijke billen gehuld in een sexy string kon ze nu voor niemand meer verborgen houden. Op de bank hoorde in de jongens zich langzaam verroeren en zag ik alleen maar glimlachende gezichten. Met moeite kon Erik het strakke latex rokje over haar billen krijgen en ik moet zeggen, ik had de perfecte maat uitgezocht, heerlijk strak zat het rond haar billen, dat je haar string erdoorheen zag was ook weer van latere zorg. Kath leek nog steeds van haar stuk gebracht en dat is wat de bedoeling was. We begonnen aan de 2e ronde, ditmaal was de prijs een stel zelf ophoudende kousen en overknee laarzen. Ditmaal was het Roy die het geluk had om kath in de laarzen en kousen te helpen. Daar stond ze uiteindelijk op 12 cm hoge haken met een ultra kort rokje en een super strak topje. De volgende ronde werd een tussenronde om de blinddoek, wie mocht haar die voordoen. Terwijl we hierom speelde en eigenlijk niemand deze prijs wou was er ook mooi de gelegenheid een beetje met de jongens te ouwehoeren en een pilsje te pakken en kath aan haar lot over te laten daar op de stoel, ze kon geen kant op en wist zich geen raad met de situatie en wat er mogelijk nog ging gebeuren. Dat Pieter uitendelijk de ronde won was dus ook bijzaak. Maar vanaf nu moest kath dus maar raden wat er ging gebeuren en kon ze alleen nog maar op het geluid afgaan. Vanaf nu ga ik de prijzen op een papiertje schrijven deelde ik de heren meede, kath hoeft niet te weten wat er gaat gebeuren. Dus schreef ik op een papiertje de volgende prijs, trek de bh van kath uit zonder topje uit te doen. Ineens hoe gek ook, waren alle heren weer bij de les. En wederom was Erik de gelukvogel. Met een beetje gepruts volgens mij heel bewust kreeg hij het voor elkaar. Maar hij trok niet gelijk zijn handen terug, eerst liet hij zijn vingers even over haar van nature al grote tepels gaan, dit had direct effect en ondanks dat ze zich niet safe voelde reageerde haar tepels heftig op de vingers van Erik. Snel maakte ik er een eind aan en gingen we voor de volgende ronde. Haar string moest uit en dat mocht deze ronde Adriaan doen ook hij bleef net even te lang met zijn handen onder haar super strakke en korte latex rokje. Maar Kath hield haar benen strak tegen elkaar dus kon hij niet heel veel beginnen. Maar dat was voor mij wel het teken om met het betere werk te beginnen. De volgende prijs waren handboeien. En ditmaal was ikzelf de gelukkige, en bond haar met behulp van 2 jongens aan een speciaal gemaakte wand vast, met haar benen en armen wijd. Daar stond ze met harde tepels in een strak topje een kort rokje dat door haar tegen stribbelen alleen nog maar verder opgeschort was met haar benen gespreid tegen de wand. Met 12 kerels voor haar alleen zonder dat ze hen kon zien. De volgende prijs was een vibrator, met de mededeling dat je haar er 5 min. Mee mocht bewerken. Jan was de gelukkige en hij maakte er een geile vertoning van voor ons. En nu kwam pas de geile Kath naar voren, al na een kleine minute stond ze te kreunen tegen de wand en was er van tegen spartellen al bijna geen sprake meer. langzaam liet Jan de vibrator over haar gepiercde klit glijden en drong langzaam bij haar binnen. Hoe geil ze was bleek nu wel want toen de 5 minuten om waren en Jan de vibrator uit haar glad geschoren kutje haalde was de nat van haar genotsappen. De volgende ronde werd gewonnen door Ivar, hij was de eerste gelukkig die zijn broek mocht uittrekken en zijn paal de vrijheid mocht geven. Hij kreeg een sleutel van de handboeien en maakte 1 hand los, de opdracht voor kath was nu om Ivar gedurende 5 minuten af te trekken zonder dat hij klaarkwam. Uit vrije wil deed kath echter nog niets en een corrigerende klap in haar gezicht deed haar vertwijfeld een op en neer gaande beweging maken met haar hand. Ivar pakte haar arm vast een begon zelf maar haar arm op en neer te bewegen, zijn paal was zo hard als een beton paal en zoals ik al hoopte hield hij het geen 5 minuten uit. De hand van kath stevig vasthouden en op en neerbewegend deed hem spuiten over de hand van kath. Tegelijk begon ik kath bestraffend toe te spreken dat we hadden afgesproken dat Ivar niet mocht klaarkomen, voor straf leggen we je nu op tafel en moet je topje uit. En zonder te wachten op enige reactie scheurde ik haar topje van haar lijf. Daar stond ze hulpeloos in d’r blote tieten voor 12 geile beren zonder dat ze zich kon verweren. We pakten haar op en leggen haar met plaat waaraan ze vast zat en al op de salon tafel. Ze werd met de minuut hulpelozer. De volgende winnaar was Jeroen, voor hem had ik een stel tepelklemmen met zilveren kettinkjes eraan. Kath was uiterst gevoelig als het om haar tepels gaat, en ik vermoede dat dit wel een s de doorslag zou kunnen geven over hoe de avond af zou lopen. Jeroen maakte de klemmen was aan haar tepels en nog voor de 1e goed en wel vast zat schreeuwde kath het uit van pijn en genot. Jeroen was even terughouden de woorden die vuile slet heeft het verdiend deden hem echter overtuigen en de 2e klem plaatsen. Kath gilde het uit en het zou mij niet verbazen dat ze gelijk zelf een orgasme kreeg. Ik nam zelf de kettinkjes in handen en trok er zo om de paar minuten even aan het geen telkens weer een gilletje van kath veroorzaakte. Ik gaf nu de stille opdracht aan de jongens zich te ontdoen van kleding alvorens we verder gaan. Dat het hele schouwspel de nodige opwinding had veroorzaakt bleek al snel, alle 12 stonden daar met een paal in vol ornaat, geen enkeling uitgezonderd. Nu waren ook gelijk alle remmen los en gaf ik iedereen toestemming te doen met mijn vriendin wat ze wilde, als ze er zelf maar plezier aan beleefde, wat kath er van vond was niet belangrijk. Nog voor ik uitgesproken was had Jeroen zijn stijve paal al voor kath d’r mond en voor zij er erg in had duwde hij bruut door, schreeuwen had geen zin meer. Jeroen duwde door om kath gelijk maar aan zijn 19 cm te laten wennen. Tranen liepen weer over haar wangen terwijl de andere jongens nog even toe stonden te kijken al vorens toe te slaan. We maakte kath los zodat we van alle kanten haar konden misbruiken, want dat is wat we wilden. Terwijl Jan zich over de tepels ontfermde en hierin begon te bijten nam erik kath d’r glad geschoren kutje onder handen en het duurde niet lang of hij lag zijn gigantische paal in het heerlijk strakke kutje van kath te pompen. Ondertussen werd het langzaam aan 24.00 uur, tijd voor het grote vuurwerk en dat zou kath weten ook. We maakte haar tijdelijk even weer vast aan het bord en deden haar blinddoek af. Even moest ze wenen aan het licht toen ze weer normaal kon zien zag ze met schaamrood op haar kaken dat er 12 stijve palen op haar gericht waren, allemaal stonden ze zich op te geilen op haar lichaam, ik begon me slot speech voor de avond. Heren op deze laatste avond van 2006 heb ik eindelijk die geile slet van mij weten te straffen voor de keren dat ze vreemd is gegaan. Ik wil jullie hartelijk danken voor jullie medewerking, het is nu een halve minuut voor 24.00 uur en dan spuiten we deze geile slet helemaal onder. En met dat ik uitgesproken was was het Erik die als eerste zijn geil over de heerlijke tieten van kath spoot gevolgd door Jeroen die voor de gelegenheid zijn paal weer in d’r mond geduwd had en dus ook gelijk haar heerlijke bekkie volspoot. Wat een geil gezicht was dit, mijn vriendin weerloos ondergespoten zien worden door 12 kerels. Al snel had ik het ook niet meer, ik knielde tussen haar benen en spoot mijn lading over haar glimmende kut. Toen de jongens allemaal waren vertrokken heb ik kath losgemaakt van het bord. Ze wist niet of ze boos moest zijn of niet, want dat wat ze was zo was ze ook behandeld, als een geile slet. De volgende de dag hebben we de hele avond nog eens nagekeken op video, want wat de jongens niet wisten was dat ik 2 camera’s in de kamer had geïnstalleerd en de hele avond heb opgenomen. Een video avond zou dus binnen kort gehouden worden.

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie