in de Duinen


Op 11 februari, 2007 plaatste somebody dit sexverhaal in de categorie Straight, en is inmiddels 6593 keer gelezen.

Hoi, mijn naam is Johan en ben 23 jaar, Ik woon in de buurt van het strand en ben er dus heel vaak te vinden. Het liefst lig in in een duinpan in mijn blootje te zonnen. Zo ook deze heerlijke zomerdag. Ik trok mijn kleren uit en ging in bijn nakie liggen zonnen, nadat ik me goed had ingesmeerd. Ik had wat liggen doezelen toen ik wakker schrok van een meisjes stem dien aan het bellen was. Ik keek op zij en zag een paar meter van mij vandaan een frisse jongemeid van ik shat een jaar of 18-19 Ze was net als ik geheel naakt en zat met een mobieltje aan haar oor. Toen ze uitgebeld was keek ze mijn richting in en zwaaide even, verder leten we elkaar met rust. Ik doezelde weer een beetje weg toen ik in eens merkte dat ze in mijn zonnebaan stond ik keek op en zag dat ze vlak voor me stond. Het zag er trouwens goed uit. Mooie stevige borsten en een bijna kaal spleetje. Ik merkte dat mijn lul begon op te spelen dus richtte ik mij wat op maar het kwaad was al geschied. Ze grinnikte en zei het bevalt je we wel geloof ik he. Ik kreeg eerst een boei van heb ik jou daar maar ze zei dat dat haar niet kon schlen jij ziet er ook niet slecht uit hoor.. Wil jij mijn rug insmeren aub ? Een domme vraag natuurlijk. Ze legde haar handdoek naast mij in het duinzand en ging op haar buik liggen. Langzaam begon ik haar in te smeren. ik masseerde har haar schouders mmmm dat is lekker zeg zuchte ze. Ik gleed over haar rug naar haar stevige billen en haar benen. eerst de de bovenkant en toen voorzichtig de binnenkant. Zonder dat ik het vroeg spreide ze haar benen iets en ik kon overal nog beter bij. Doe de voorkan ook maar zei ze en draaide zich meteen om. Ik wreef haar schouders en haar nek ging langs haar mooie borsten naar haar buikje. Ho Ho je vergeet iets zei ze en pakte mijn handen en legde die resoluut op haar tieten, die horen er ook bij. Ik wreef haar borsdten in de creme. Haar tepels werden hard van mijn bewegingen. Ze begon zachtjes te zuchten. Ik wreef over haar buikje naar beneden en masseerde haar benen lekker in de creme. Weer spreide ze haar benen en ik had een goed uitzicht op een heerlijkbijna kaal kutje. Dat hoort er ook bij hoor zei ze. ik deed wat creme op mijn hand en wreef over haar lipjes, ze waren al best nat. Geile donder dacht ik. Ik wreef wat harder over haar kutje en raakte haar klit ze kreunde zachtje ooojjjaahhhh toemaar. Ik wil klaar komen aub ik heb al in geen weken sex gehad. Dat was het dus ze wilde gewoon zex meer niet nou dat kon hoor. Ik deed haar benen wijd en kroop er tussen. Ik pakte haar tieten vast en begon te kneden zonder waarschuwing zette ik mijn tong op haar klitje en begon haar te beffen. Zew werd helemaal wild Haar kutje dreef nu van het geil en ik lebberde alles weg. Het duur de niet lang of ze kwam heftig schokken met haarlichaam en luid kreunend klaar. Oooohh dat was heerlijk zeg hoe kan ik je daar voor danken. Dat was niet moeilijk. Ik gaf haar een tongzoen ze proefde haar eigen geil. Ik weet wel wat hoor en kroop over haar heen en zette mijn keiharde lul tegen haar mond. Ze hapte onmiddellijk toe. Ze likte over mijn eikel en zoog mijn hele paal naar binnen. Jezus wat kon die teef pijpen zeg. Ze zoog als een baby aan een speen en ik voelde dat mijn zaad begon te komen. Ik waarschuwde haar dat ik ging spuiten maar ze bleef gewoon door pijpen en even later spoot ik mijn hele zak in haar keeltje. Ze slikte alles door en likte daarna mijn nog steeds stijve lul helemaal schoon. Kom neuk me aub zuchte ze ik wil je lul in mijn kut voelen ik wil dat je mijn kut helemaal volspuit. Ik let het niet twee keer zeggen natuurlijk en venlater lag ik haar hard en diep te naaien. Toe maar jaahhh harder kreunde ze ik wil je zaad in mijn kut kierde ze. Oja riep ik nou dat kan hoor geile sloeri hijgde ik en pompte hard door het meisje lag te schudden met haar hoofd van links naar recht en riep steeds geile tal naar mij en ik deed het terug hier geile slet riep en stoote hard en diep in haar soppende kut. Ze kreunde van geil genot en krierde dat ze klaar ging komen haar lichaccm schote en ze kwam met een luide schreeuw heftig klaar ik was nog niet zo ver dus ik pomte stevig door. Na enige tijd kreunde ze dat ze weer klaar kwam dat was voor mij te veel ik hield het niet meer en we kwanen gelijkertijd klaar ik spoot de ene straat na de andere in haar drijfnatte kutje. Toen leeg was gleed ik uit haar kutje en zij haalde met haar vinger het lekkende sperma uit haar doosje en likte het van de vingers. Een maal uit gehijd zeis zo dat was lekker lieverd ik heet trouwen Maaike en jij? Ik ben johan aangenaam. We hebben nog een heerlijke geile middag gehad in de duinen. Dat doen we nu regelmatig want ze is een week later bij me komen woenen en dat is al weer een jaar geleden.

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie