op de pik van buurman, deel 2


Op 24 oktober, 2011 plaatste Anoniem dit sexverhaal in de categorie Tieners, en is inmiddels 14017 keer gelezen.

Ben een geil sletje van 16, en heb verkering met een volwassen man. Hij is onze buurman. Ben nu zijn zwangere meisje. Me ouders weten het nu ook. Wel verwacht, was wel duidelijk dat Henk en ik samen “iets” hebben. Zijn zoon en dochter weten het ook. Vinden het allebei wel gaaf. En ik weet nu wel beter dat zij niet zo preuts is als me vriend denkt. Ze heeft een heerlijk kutje, lekker nat. Maar het gaat niet over me heerlijke bi vriendinnetje, maar over me vriend. Hij heeft een dikke pik. En het was mijn wens om door twee dikke pikken geneukt te worden. Was nog niet zwanger. We gingen samen op zoek op internet en hadden al snel iemand gevonden. Ik mocht de keuze maken. We vroegen wat ie leuk zou vinden hoe ik me had aangekleed. Als een stout schoolmeisje met staartjes, vond ie wel leuk. Had me korste rokje zonder slipje aan, stout shirtje, staartjes. Had me net aangekleed, toen wilde Henk me al pakken…. Nee, ff wachte… Hij kwam, heet trouwens Koos. Voldeed helemaal aan zijn wensen. Henk stond zijn meisje af voor de keuring. Koos keurde me lijfje, hij had lef want me shirtje ging al uit en me rokje op me buikje. Nou, jullie hebben geen woord te veel over jou gezegd… zei Koos. OOOhhh wat een kutje en wat een kontje…. Zijn vingers gleden om en om in me gaatjes. Henk zei dat hij me zijn pik maar uit de broek moest laten halen. Ik maakte zijn broek los en YES!!! Hij had niets te veel over zijn pik gezegd!! Ik nam de pik gelijk in me mond. MMMM Zijn pik ging achter in me mondje. Wat ik al iets beter kon dan voor de eerste keer met Henk. Ik wilde de pik al snel in me gaatjes voelen. Koos deed een condoom om. En ik ging met me kutje op zijn pik. Henk zijn pik ging diep in me mondje. Maar ik wilde zijn pik al snel in me gaatjes. Ik ging met me kutje op Henk zijn pik, want wilde met hem tongen. Ging met me kontje omhoog zodat Koos zijn pik in me kontje kon. Jemig heeeee!!!! Toen voelde ik me pas echt FLINK genomen!!! Me vriend nam me kontje over, Koos me kutje. Toen ik een uur lang flink was geneukt ging de condoom af. Ik ging Koos verder pijpen. En toen hij klaarkwam kreeg ik zijn zaad in me gezicht, me haar, me oog (wat prikte) en mond. Want ik in me mond had slikte ik door. Had wel zin in een biertje, Koos en Henk ook wel. Koos pakte me nog een keer lekker vast. En hij zei tegen Henk dat ie zuinig op zo’n lekker jong meisje moest zijn. Nou, dat is Henk wel toevetrouwd hoe die om z’n meisje denkt… Henk had zin in me natte gaatjes…. MMMM Hij liet ook met een spiegeltje me ver openstaande kontje zien… Wouw!!!! En toen ben ik weer op de pik gaan zitten. Het was in me vruchtbare periode. En het gave resultaat zit nu in me buikje!!! Volgende keer weer meer. XXX

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie