Ons pijnlijk sm avontuur


Op 30 juli, 2008 plaatste Klein Sabotje dit sexverhaal in de categorie Bondage, en is inmiddels 23040 keer gelezen.

Wij bevonden ons midden in een grote zaal, vastgeketend aan twee grote stalen ringen, van ongeveer drie meter doormeter, en die gemondeteers waren op een horizontale as. Onze armen en benen waren weid gespreid. en hinden daar net boven de grond. Wij waren afgekomen op uitnodiging van een vriend, die al jaren sm sex deed, en wij wilden dat ook in groep wel eens meemaken. Toen wij daat aankwamen werden wij meteen vastgegrepen, uitgekleed en naar deze zaal gebracht. Toen zij ons vastgemaakt hadden verdween iedereen, en hingen wij hier al een klein uurtje. Wij vroegen ons voortdurend af wat zou komen. Plots ging er ergens een deur open, en er verschenen enkele mannen, enkel gekledd in in te kleine string. Bij sommige mannen hingen de ballen uit hun broekje. Zij liepen op ons af, en één van die gasten had scheergrief bij. eerst liep hijop mijn vrouw af, en begon verwoed haar kut in te zepen, en weldra moest haar weelderige haardos er aan geloven. Protesteren hielp niet, die man ging gewoon door tot zij helemaal glad was. Daarna was ik aan de breurt. Mijn slappe lul werd ruw vastgenomen en naar beneden getrokken, terwijl een andere mijn schaamhaar inzeepte en wegschoor. Weldra was ik ook spiegelglad. Iemand anders kwam daarna met een soort beugel, en bracht die aan rond mijn zak en spande deze op. Mijn ballen hingen nu onder deze beugel en spanden zich op. Nu werden er gewichten aan deze beugel gehangen, zodat mijn zak naar beneden werd getrokken. Ik voelde een lichte, naar niet onaangename pijn. Mijn lul begon er langzaam van op de stijven. Meer gewichten werd aangebracht, en de pijn werd ook heviger. Nu deed iemand de gewichten schommelen, zodat mijn ballen van voor naar achter zwaaiden. Mijn vrouw onderging onderussen hetzelfde lot, maar dan met haar grote borsten. Rond beide tetten werd spannende beugels aangesnoerd, en werdra liepen haar borsten rood aan. Nu kwamer er ook vrouwen in de zaal, allemaal poedelnaakt, en allemaal met gladgeschoren kutjes. 2én v an drie vrouwen liep op mij af en begon hevig in mijn lul te knijpen, die zo mogelijk nog harder werd. Plots stak zij hem in haar mond, en begond hevig te zuigen en te likken. de gewichten slingerden no g steeds heen en weer, zodazt mijn penis ook de bewegingen volgende, naar voor en achter. Ik hield het niet meer, en spoot mijn volle lading in de mond van de vrouw. Zij hield het warme zacte vocht in en mond en liep op mijn vrouw af. Zij plaatste haar mond op haar mond, en via aan opengewrikte lippen liet zij mijn zaad in haar mond lopen.Hier heb je het zaad van je man zei ze. De beugels werd nu naar voor gekanteld, zodat wij met onze gezachten naar bedenden hingen, onderveer een meter boven de grond. Enkele mannen ginnen nu achter mijn vrouw staan, zij hadden inmiddels hun string uitgegaan, en hun pinnen staken stijf vooruit. Kijk riep de eerste, wij gaan je vrouw een lekker beurt geven. De eerste ramde in één keer zijn dikke lul diep in de kale kut van mijn vrouw. Zij gaf hierbij een gilletje van de pijn. Hij begon te rammen, in en uit,en kwam hijgend klaar. toen hij zich terugtrok liep het zijn zaad in straaltjes uit haar hete lippen. De tweese man knielde nu, en begon het zaad verwoed op te likken. Mijn vrouw begon te kreune van genot. Toen zij helemaal schoon was,kwam de derde man dichterbij, bracht zijn rode eikel naar haar kontgaatje,duwde steeds harder, zodat deze verdween in de roze rosas, en duwde daan verderdoor, tot zijn ballen bijna haar billen raakte. mijn vrouw gilden het nu uit van de pijn. Ook hij begon nu in en uit te bewegen, steeds harder en harder, om tenslotte ook zijn hete vocht diep in mijn vrouw haar darmen te spuiten. Ik kon niet anders dan lijdzaam toezien, hoe mijn vrouw werd gebruikt en vernederd. Zij werd terug rechtgehangen, en de beugels ook haar borsten verwijders, die ondertussen al heel blauw waren geworden. De vrouwen kwamen nu op mij af, met een duivelse lachje op hun gezicht. Ik hing nog steeds plat, en de beugel rond mijn zak werd nu ook verwijderd. Deze was al behoorlijk uitgerokken door het gewicht. Nu gaan wij eens lachen hoorde ik iemand zeggen, en gingen achter mij staan. Als ik mijn hoofd naar beneden hing, kon ik nog juist een paar benen achter mijn zien staan. Ik wachtte bang af wat er ging komen. Plots zag ik een voet naar achter zwaaien, en een seconde later keihard neerkomen tegen mijn ballen. Ik schreeuwde het uit van de pijn. Een pijnscheut tot in mijn onderbuik. Een tweede vrouw nam plaats, en gaf eveneens een trap tegen mijn ballen. Ik verloor hierbij hierbij bijna het bewustzijn. Hou op hoorde ik mijn vrouw roepen, maar een drede stond reeds klaar en gaf nogmaals en ferme trap tegen mijn al zo pijnlijke kloten. Nu werd alles even zwart voor mijn ogen. Toen ik werd bij mijn positieven kwam hing ik weer rechtop. Mijn ballen voelde pijnlijk aan en mijn lul was diep weggekropen tussen mijn benen. Als beloning voor jullie pijn krijgen jullie beiden een mooi juweeltje hoorde ik iemand zggen. Vragend keken wij elkaar aan, en vroegen ons af wat dat kon betekenen. Wij zouden het spoedig weten. Er kwam iemand met een fijn tangetje op mijn vrouw af, en nam hiermaar haar linkertepel vast. Met zijn andere hand ramde hij zonder waarschuwing plots een speld door haar tepel. Een moois sierspeld met aan de ene kant een mooi zilver bloempje, en aan de ander kant een vlijmscherp punt Deze punt werd nu afgebroken en een slothe op de spel bevestigd. Bij de stoot gilde mijn vrouw het uit, en er liep een fijn straatje bloed van haar borst.Bij het zien van dit tafereel sloeg de schrik mij al om het hart, en wachtte bang mijn beurt af. Dezelfde vrouw kwam nu op mij af, maar bij mij werd de speld door mijn navel geramd. Dit was eigenlijk niet zo heel pijnlijk, maar ja, ik had mijn part al gehad. Tot slot verliet iedereen de kamer, en lieten zij ons gewoon hangen. na enige tijd versceen iedereen weer op het toneel, en werden wij weer gekandeld, ditmaal met onze gezichten naar boven. Iedereen ging nu rond ons staan, en de mannen begonnen zich af te rukken. Eén na één schoten zij hun lading op ons, onze buik, borsten, gezicht, en in onze ogen. Nadien kwamen de dames, en begonnen op ons te plassen. Sommigen mikkten hun straal op onze gezichten, terwijl zij boosaardige lachten.Wij konden niet anders dan af te toe doorslikken van de warme pis. Tot slot werden wij weer rechtgezet, en losgemaakt. Maar ons avontuur was nog niet en einde. Wij mochten de kamer pas verlaten, als ik of de vloer mijn eigen vrouw had geneukt. Enkele dames grepen mij vast, en begonnen mijn lul te lasseren en te streele, zodat hij spoedig weer keihard werd. Ondertussen speelde de mannen met de borsten van mijn vrouw en werd hevig gevingerd, zodat zij ook opgewonden werd. De neukpartij die daarop volgde werd door iedereen aangemoedig,en ik gaf dan ook alles wat ik nog in mij had. Wij kwamen allebij hijden klaar, onder luid applaus van de omstaanders. Tijd voor een goed badje na. Nadien hebben wij nog meermaals deze club bezocht.

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie