uit de kleren in het bos


Op 30 juli, 2008 plaatste martin bernards dit sexverhaal in de categorie Vakantie, en is inmiddels 30928 keer gelezen.

Ja en dan begin ik maar weer op nieuw met mijn verhaal omdat de computer grillig is en zo maar een stuk van mijn verhaal opeet. Ik was uit wandelen geweest die morgen een ruste uit op een open plek in het bos van Drenthe waar wij een caravan hebben staan. Ik zat daar dus op een bankje toen een groot gezelschap bij me kwam zitten. Het waren een moeder en 5 kids in de leeftijd van 10 tot 20 jaar. Drie al wat oudere meiden en twee jongetjes die niet ouder dan tien waren. Wij komen hier om te eten en spelen in de open lucht. Mijn man komt over een uur met de mand. Wel zeg ik u dat wij dat altijd naakt doen. O ja? Nou dat vind ik prima zei ik. Toen ik de vrouw eens goed bekeek zag ik hoe mooi ze was. Van zuid eurpeese afkomst met lang donker haar. De meisjes zagen er ook zo uit, mar de jongens waren duidelijk roodharig. Als mijn man eris zul je wel zien waarom. De vrouw was gekleed in een zwarte korte broek en een witte bloese. Zo dan gaan we maar zei e vrouw tot de meisjes, en knoopte haar bloese open, waaronder een zwarte bh zichtbaar werd, die ze ook met een voorsluiting opende en een paar prachtige borsten aan mij liet zien. Mag ik vragen wat uw cup maat is? Jazeker die is 80c. En de meiden? 75b en de jongste 70a. Toen stapte ze uit haar korte broek met daar onder een heel klein zwart slipje. Kom meiden opschieten zei ze en de meiden trokken ook hun bloese uit. Alle drie hadden een bloemetjes bh,en aan sluiting op de rug. Het jonste meisje kwam naar mij toe en vroeg even te helpen met de sluiting wat ik graag deed. Ik kon haar nu goed bekijken en draaide haar om en pakte voorzichtig een borst in mijn hand. Prachtige bruine tepels op iedere borst, maar wel kleiner dan die van haar zussen. De oudere meiden hadden zichtbaar grotere borsten. Toen gingen de broeken uit enbleef een giga klein slipje over. Ondertussen hadden ook de jongetjes zich uitgekleed ze hadden zelfs hun slip al uit. Hun piemeltjes waren dui- delijk nog onvolgroeid. Zo meiden nu de rest ook zei ik. Jullie willen toch naakt eten. Jazeker zei de vrouw en om het goede voorbeeld te geven stroopte ze haar slip naar onderen en stapte eruit. Ik zag een beeldschone vrouw met een prachtig lichaam. Haar schaamlippen en kut hadden een flinke bos zwart schaamhaar en ook de twee oudste meisjes waren vanonderen ravenzwart. Het jongste meisje had wat problemen haar slip uit te trekken omdat ik er bij was maar moeder zei, niet zo preuts. Ze had ook duidelijk minder haar tussen de benen. Toen verscheen er een man verdrop en de meisjes liepen hollend naar hem toe, zodat hun borsten vrolijk op en neer gingen. Toen hij 5 minuten later met zijn dochters bij ons kwam kon ik hem eens goed opmenen. Groot van postuur en roodharig met zeer kort geknipt haar. Al kennis gemaakt met mijn familie zie ik, en hij zette een grote mand op de grond. Mee-eten vroeg hij. Nee dank je, maar als je toch wat wilt voor me kleed je dan uit. O zeker zei de man, en enkele ogenblikken later stond hij in zijn slip bij zijn vrouw en kinderen. He pa, zei het oudste meisje, je slip moet ook uit dan kan iedereen zien dat de jongens er ook bij horen. Ja zei de vrouw en knielde voor de man neer en trok zijn slip naar beneden. Kijk hier doe ik het voor, en toonde een gagigrote pik. Kijk eens wat een bos rood haar. En inderdaad er was een groot bos maar een nog grotere pik. De vrouw nam hem in de hand en begin hem ruw af te trekken, en de man liep rood aan toen ook de dochters erbij gingen staan en toekeken hoe moeder vader met harde hand aftrok. Dat is je loon voor het ontbijt klaar maken. Maar de melk is hij vergeten dus moet hij gemolken worden. Met een kreun kwam de man klaar en spoot een geweldige hoeveelheid zaad over zijn vrouw heen. De meisjes mochten nu een voor een hun vader pijpen, en ook zei kregen de volle lading. Met een voldaan gevoel ging ik even later naar de camping terug, nadat ik de meiden gedag gezoend had en moeder even spontaan tussen haar benen gevoeld had. Haar lippen stonden open en waren door en door nat. Halverwege dat ik op de camping was heb ik eerst mijn blaas geleegd en me zelf toe afgetrokken. Het zou een mooie dag worden. Zeker weten

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie