Op bezoek bij mijn tante


Op 28 november, 2011 plaatste Matthijs dit sexverhaal in de categorie Incest, en is inmiddels 26865 keer gelezen.

Op bezoek bij mijn tante in Scheveningen. Ze is mijn lievelingstante en heb  ik een hechte band met haar. Ik kan over bijna alles met haar praten. Maar echt alleen bij haar langs gaan was er nog nooit van gekomen. Tot vandaag. Mijn tante heeft nooit de ware gevonden. Ze heeft wel vriendjes gehad, maar is inmiddels alweer een tijdje vrijgezel. Net zoals ik.  Na een lange reis die al vroeg begon uit Arnhem, belde ik om 12.05 uur bij haar appartement aan. Ze deed open en kuste me gedag zoals gebruikelijk en liet me verder na binnen. Binnen zag ik dat ze al de tafel voor ons 2-en had gedekt. ‘Je zult wel trek hebben, dus we kunnen gelijk beginnen als je wilt’. Tijdens de lunch praatte we goed bij. Het was duidelijk dat we elkaar een tijd niet hadden gesproken. 2 uur hadden we over de lunch gedaan. Na de lunch zei ze dat ik lekker op de bank even mocht zitten lezen en zij ondertussen de boel ging opruimen en afwassen. In plaats daarvan zei ik dat ik eerst heel nodig naar de wc moest. ‘Dan moet je naar de badkamer, want de normale wc spoelt niet meer goed door’. In de badkamer aangekomen deed ik de deur in een automatisme op slot. Tijdens het plassen keek ik om me heen en wenkte de wasmand mijn aandacht.  ‘Zou daar een vies ondergoed van m’n tante in zitten?’ Ik had weleens slipjes geroken, maar van m’n tante? Toch won de nieuwsgierigheid het. Ik liep er naartoe en opende de wasmand. Al graaiend kwam ik dan toch een slip tegen. Een witte waarin je duidelijk vieze plekken zag en ook wat zwarte schaamhaartjes.  Ik stond ermee in m’n hadden en het wond me toch wel. Ondanks dat deze van m’n tante was. Ik besloot nog een stapje verder te gaan en begon eraan de ruiken.  God! Wat was dit geil  zo alles bij elkaar. M’n stijve voelde ik nog meer groeien en kon  ik niet langer ontwijken. Ik opende m’n gulp weer en haalde m’n stijve uit m’n broek. Al ruikende en rukkende genoot ik van dit moment. Ik rook haar kut, plas, zweet, kont, alles door elkaar en zo geil! Ik trok m’n voorhuid naar achter en plaatste m’n blote eikel op de plek waar haar kutje normaal zou zitten en begon hierover heen te schuren. M’n voorvocht kwam in haar slip terecht.  ‘Matthijs, ik ben klaar, jij ook?’ Ik was weer even in de realiteit en antwoordde dat ik bijna klaar was. Wat ook echt het geval was. Ik kon nu ook niet lang meer wegblijven, anders zou ik opvallen. Met haar witte slip in de hand liep ik naar de wc. Ik drukte deze weer in m’n gezicht en inhaleerde de heerlijke lucht weer diep. Met m’n andere hand trok ik me ondertussen af. Toen begon ik de vieze plekken bij haar kut en kont te likken en kwam ik spuitend in de wc klaar. Ik bleef maar schokken, wat kwam er toch veel sperma uit! ‘Zullen we even lekker gaan uitwaaien op het strand?’ Na mijn hete avontuur in de badkamer kon ik wel wat afkoeling gebruiken. Op het strand hadden we diepzinnigere gesprekken als bij de lunch. We spraken over de liefde, onze exen, wat we zoeken in een relatie en of er nog een leuke metgezel op ons pad was. Bij ons beide was het niet het geval. Even single zijn is nu wel lekker, was de conclusie. Het was fijn om weer eens zo’n openhartig gesprek met m’n tante te hebben te hebben. Na een lange tijd langs de kustlijn te hebben gewandeld liepen we telkens meer richting de duinen. Ik vroeg me af waarom, omdat ik geen etenstentjes in de buurt zag. ‘Nu moet ik heel nodig plassen, Matthijs!’ We liepen de duinen in en op een gegeven moment vroeg m’n tante of ik wilde kijken of er niemand aan kwam zodat zij rustig kon plassen. Ik bleef staan op de uitkijk en m’n tante liep een stukje verder. Ze keek ook om haar heen, zag mij met haar rug naar haar toe staan, draaide zich om, knoopte haar knoopjesgulp los, trok haar haar zwarte string en spijkerbroek in één naar beneden en ging op haar hurken zitten.  Nog een beetje geil van het voorval in de badkamer vroeg ik me af.  ‘Zal ze al aan het plassen zijn?’ Met m’n hoofd draaide ik me om en zag m’n tante op haar hurken zitten. Ik had prima zicht op haar billen en zo te zien moest ze nog beginnen met plassen, getuige het droge zand onder haar. Ik zag haar links en rechts kijken, maar niet achterom. Ze vertrouwde me!  Wat had ze trouwens heerlijke billen voor haar leeftijd. Je kon goed zien dat ze op zonvakantie was geweest, want haar billen waren wit en de rest niet,  je kon precies zien waar haar bikinislip had gezeten. Dit aanblik wond me op en bezorgde me weer een stijve, helemaal toen ze begon met plassen. Hier had ik wel over gedroomd, maar nog nooit in het echt gezien! En al helemaal niet bij mijn tante. Met mijn hand wreef ik over mijn broek en streelde zo mijn stijve. Ondertussen fantaseerde ik hoe het zou zijn om onder mijn tante te liggen en met mijn mond de plas van mijn tante op te vangen in haar huidige positie. Wat was ik toch geil. Waar kwam mijn geilheid toch vandaan?!  Ik wilde weer klaarkomen, maar zag even geen kans, daar m’n tante klaar leek te zien. ‘Kom we gaan lekker naar huis! Dan ga ik een heerlijke maal voor je klaarmaken’. Het klopte wat ze zei, het was heerlijk. Zo waren ook de geile ervaringen met mijn tante vandaag, zonder dat ze daar enig benul van had. Na de avondmaal deden we samen de afwas. Hierna had mijn tante zin in een douche omdat ze zich vies voelde van onze wandeling. ‘Dan ga ik lekker even lezen!’ Ik nam plaats op de bank en ging ook echt tijdschriften lezen, totdat ik hoorde dat de douche aan ging. Ik werd weer getrokken door mijn nieuwsgierigheid en liep zachtjes richting de badkamer. De deur stond nog op een klein kiertje. Ik keek erdoor naar binnen en zag mijn tante onder de douche staan. Wat een lekker lichaam voor haar leeftijd. En wat een heerlijke behaarde kut.  Normaal ben ik daar niet zo van. Maar dit bezorgde me weer een enorme stijve. Ik deed m’n gulp openen en begon mezelf weer af te trekken. Ze moest eens weten! Door de spanning van vanmiddag in de duinen kwam ik al snel spuitend klaar. Snel ruimde ik dit op en nam weer plaats op de bank. ‘Komt er nog wat leuks op tv?’ Samen keken we The Voice en gingen daarna naar bed.  De volgende ochtend liep ik naar de slaapkamer van m’n tante. Zo te zien was ze er al uit. In de woonkamer was ze ook niet. Waar is ze dan wel? Toen zag ik op de eettafel een briefje liggen waarin stond dat ze naar de stad was om haar wekelijkse boodschappen te doen en dat ze mij daar niet mee wilt belasten. Bovenaan het briefje stond een tijdstip waaruit ik kon opmaken dat ze pas net weg is. ‘Prima!’ Ik ging weer terug naar haar slaapkamer en vroeg me af wat er nou zoal in de kasten lag. Ik had nu ten slotte het rijk alleen en de tijd. Ik kon niets spannends ontdekken, totdat ik haar nachtkastje opende. Wat ik daar zag verbaasde me. Een grote dildo, levensecht van vorm, kleur, zelfs met een dikke, roze eikel en aan de onderkant een zuignap. Die tante verwend zichzelf goed.   Ik pakte de dildo op en reikte het naar mijn neus. Wat een geile lucht! Hoe zou het smaken? Misschien een rare kronkel, maar ik besloot de dildo af te likken. Ik proefde m’n tante d’r kutje en kreeg een behoorlijke stijve. Ik trok mijn boxershort uit. Ze kon aardig wat aan als ze deze dildo in haar kutje kreeg.  ‘Waar zou ze deze normaal plaatsen?’ Op de grote spiegel aan de muur zag ik een plek wat op een afdruk van een zuignap leek. Ja, hoor, bingo! Blijkbaar hield mijn tante ervan om het op z’n hondjes te doen en als het even kon om naar zichzelf te kijken. Ik plaatse de dildo op de plek in de spiegel en begon mezelf hierop rukken in de spiegel. Wat leerde ik mijn tante toch van en andere kant kennen. ‘Zou ze nog meer hebben?’ Ik liep naar het nachtkastje aan de andere kant van het bed. Een gouden, glanzende vibrator zag ik daar liggen. Ik pakte deze eruit en begon er ook aan te ruiken. Daar kon ik duidelijk aan ruiken dat die in haar kont had gezeten. Hij glansde ook niet helemaal meer. Het idee dat mijn tante zo geil is wond me enorm op. Blijkbaar kon m ’n pik nog harder groeien. Ook de vibrator likte ik af. Ik ging op bed liggen en fantaseerde ondertussen hoe het zou zijn om de kont van mijn tante te likken en trok me af. Spuitend op mijn buik kwam ik klaar!

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie