Op vakantie bij mijn schoonmoeder


Op 6 juli, 2007 plaatste Anoniem dit sexverhaal in de categorie Vakantie, en is inmiddels 44164 keer gelezen.

Allo mijn is serge en 49 jaar mijn vrouw is 43 jaar en mijn schoonmoeder is 68 jaar. Alles 15 jaar ge leden mijn vrouw en ik ging op vakantie bij haar,op en stond ik op om 6uur smorgen en ging naar de badkamer ik doe de deur open en zach mijn schoonmoeder in haar bloot met een been op de stoel ze was haar kut aan scheer. Ik doe de deur toe maar ze zeg kom maar binne ik ging naar haar toe en zeg moet ik je scheer ze zeg ja doe maar, ik pak de scheermes en begon haar te scheer tot ze kaal waz. Dan vroeg ze tot hoe laten slaap ze ik zeg tot 10uur dat is goed dan mijn schoonmoeder vraag heb je zin om mijn te neuk ik zeg ja dan zeg ze kleed je maar ens uit, ik kleed mei uit voor haar ze kijk naar mijn penis en zeg je ben besende ik zeg al 10 jaar . Mijn schoonmoeder pak mijn in haar hand en begon op en neer te gaan mijn penis begon stijf te word in haar hand, ze zeg wat en dik en lang penis heb je ik zeg die is 16 cm lang . Na goed 20 minuten zeg ik tegen haar ik ga klaar komen ze laat mijn penis los en zeg kom neuk mei ens , zei ging op grond lig ze doe haar benen open en zeg kom duw je penis in mijn kut ,ik ging op haar lig zei pak mijn penis vast en ik duw die lang zamer in haar kut en begon haar te neuk. Ik neuk te haar zo goed dat ik voor de erste keer mijn sperma in haar kut ,ze zeg ik had nooi ge dacht dat met mijn schoonzoon zo neuk,na goed driekawrtier zeg mijn schoonmoeder kom wij gaan naar de keuken wij ging naar de keuken zei ging op de tafel lig ze doe haar benen op ik ging op en stoel zit tussen haar benen en begon haar te lik ,ik duw mijn tong tussen haar schaamlippen op zoek naar haar klit. Na goed 20 minuten kwan ze klaar dan ben ik op ge staan duuw mijn penis in haar kut en neuk te voor de twee de keer ,dat ik naar goed 15 minuten trocht mijn penis uit haar kut en spoot mijn sperma op haar buig dan hebben wij ons badjas aan gedaan. Om 10uur is mijn vrouw is op ge staan en zacht dat ze haar badjas ook aan ik pak haar vast en zeg ga op de tafel lig zei ging op de tafel lig ik doe haar benen open en duuw mijn penis in haar geschoren kut . Dan zeg mijn vrouw je neuk mei alls mijn moeder bij is ik zeg ja maar ze ga je penis zin , ik zeg ze mag mijn besende penis zin dat ik na goed 20 minuten mijn sperma in haar kut spoot. Die dag hebben wijn met ons drie de gaan ze vakantie ge neuk,nuw zijn wij 15 jaar later en doe nog altijd zamen. Ik zal in de volgen de verhalen hoe verde is ge gaan met ons seksleven . Groetje serge Groetje

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie