Sex uit een onverwachte hoek


Op 4 mei, 2012 plaatste Roos V dit sexverhaal in de categorie Anaal, en is inmiddels 14311 keer gelezen.

Mijn naam is Roos. Ik ben 26jaar en ik studeer aan de Universiteit, op een plek die in niet ga noemen:P. Ik ben een spontane meid met veel pit, door de drukte in me leven kom ik niet aan date toe. Ik heb vaak genoeg een vriend gehad, maar na de laatste(3jaar geleden) had ik er geen zin meer in. Ik stond een jaar droog en ik concentreerde me alleen op school, vriendinnen en maar heel soms zat ik achter mijn sexdating profiel. Wist ik veel dat daar plotseling verandering in zou komen. Op een zondagavond(de laatste vakantie dag)zaten ik en 2 vriendinnen in de bar(waar we heel vaak komen). Ik zat al aan me 4de cocktail, dus ik was al behoorlijk op dreef, toen er opeens een onwijs lekkerding binnenkwam. Hij was ongeveer mij leeftijd, misschien paar jaartjes jonger. Blond haar, blauwe ogen en ongeveer 1.80. Hij ging met nog een vriend aan de bar zitten en bestelde een biertje, zag ik later. Me vriendinnen waren alweer aan ut klieren van ga der naar toe, een jaar droog is lang genoeg(Je weet wel hoe het gaat!). Ik had helaas niet de ballen om naar hem toe te gaan, maar de rest van de avond staarde we elkaar aan. Toen ik wegging ving in een knipoog en een luchtkus. De eerste echte schooldag is bij ons niet leuk, alleen maar knallen en snel alles maken. Ik was in de klas in gedachten nog steeds bij de onbekende jongen van gisteren in de bar. Hij was zo sexy en gespierd. In de eerste pauze zag ik hem staan bij een snoepautomaat. Mijn hart maakte een sprongetje en ik stond hem daar maar aan te staren vol verbazing. Hij draaide zich om en liep rechtstreeks op me af. Ik stond aan de grond genageld toen hij zei: ” He, jou zag ik gisteren, wat een toeval”. Ik denk dat hij zag aan mijn nog steeds starende en verbazende blik, dat ik wel geïnteresseerd was. Ik wist nog net ‘hoi’ te zeggen toen hij me verleidelijk net naast me mond een kut gaf. Op dat moment ging de bel. In de klas zat ik maar te denken aan deze heerlijke gozer. Voordat ik geen zin meer had in mannen was ik beste sexueel ervaren, als je een vraag had moest je bij Roos zijn hoor:p. Ik kreeg een enorm warm gevoel over me heen. Ik zat te fantaseren over hoe hij me zou nemen. Het laatste uur zag ik hem op de gang lopen. Ik zei dat ik gebruik moest maken van het toilet en ik ging er achteraan. Opdat moment ging er niks redelijks door me hoofd heen. Het enige wat ik wou is zijn warme lul in me poes voelen, lekker gevuld. Ik liep langs en gaf hem een arm. Ik trok hem neem helemaal naar boven, waar het rond die tijd altijd er rustig was. Ik duwde hem de dames wc in, vervolgens zoende hij me vol op me mond en maakte ik zijn gulp los. Hij tilde me op de wasbak en befde me nog natter dan ik al was, terwijl ik aan zijn pik voelde, die onwijs hard en stijf was van de opwinding. Ik begon er lekker aan de trekken, vervolgens duwde ik hem naar achter en nam zijn pik in me mond terwijl ik op me knieen zat. Ze pik was groot en dik en even was ik bang dat het misschien niet zou passen. Angst voor niks! Nadat ik steeds sneller bewoog met me hoofd tilde hij me naar boven en draaide me om, met me kont tegen ze lul aan. Hij sloeg paar keer lekker tegen me kont aan die nog na trilde van de klap. Hij maakt me kont een beetje nat met me tong en ging naar binnen met zijn vinger. Twee in me kont en twee in me poes. Ik leunde met me handen op de grond en kreunde het uit van genot toen ik hem naar binnen voelde gaan. Eerst rustig en daarna stootte hij er oplos. Ik kreunde ut uit door zijn lange dik lul en de snelheid van zijn tempo. Hij beukte er lekker op los terwijl hij 2vingers in me kont hield. Ik kwam heerlijk klaar(ik stond al zolang droog). En hij vervolgens ook. Toen ik me aankleden voelde in me behoorlijk raar. Niemand had ons gehoord, wat ik opzich al vreemd vond! Dit is mij laatste jaar op de Universiteit en ik zie hem nog dagelijks lopen. We hebben nooit meer wat gezegt, het enige wat we doen als we elkaar zien is glimlachen van oor tot oor. Door deze ervaring ben ik weer de persoon die ik was. Weer een echte sex liefhebber en nu heb ik vaker sex. Niet met mensen die ik ken, maar via mijn sexdating profiel, lekker veilig, vertouwd en geen fakers!! Ik ben blij dat ik dit nu doe. Ik heb nog steeds geen tijd voor relaties, maar voor sex moet je wel tijd maken. Word je relaxer van:P

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie