Verboden maar lekker 3 (final) Dubbel Dubbel x fun


Op 16 december, 2010 plaatste Ilse dit sexverhaal in de categorie Dierensex, en is inmiddels 45762 keer gelezen. Aantal woorden in dit verhaal: 1,293. Geschatte leestijd: 7 minuten

Hallo alle lezers! Wederom na alle reacties heb ik (ook al heeft een tijdje geduurd weer besloten een vervolg te maken. Ik en Charissa krijgen een verrassing, maar wat? Dat lees je straks! Na enkele weekenden veel plezier te hebben gehad met Charissa, Oscar en Sneaky besloten we allemaal een weekje vrij te nemen. Het zou een week vol met plezier worden waarin we van alles gingen doen. Charissa zat naast me toen we de laatste dingen aan het plannen waren toen ik een email kreeg. Hij was van Victor. Vic hielp ons altijd een beetje met deze verhalen. Hij was altijd een aandachtige lezer die geen geduld had op het volgende deel wat er aan kwam. Hij was inmiddels een echte volger geworden van ons en hielp ons altijd waar het kon. Ilse: Ik krijg een idee.. Ondertussen keek ik Charissa aan met een lichte ondeugende blik in mijn ogen. Charissa: Geen denken aan!! Dit is voor ons viertjes en de enigste mannen die ik erbij wil hebben zijn Oscar en Sneaky. Ilse: Ik weet het schat maar hij heeft wel een hele mooie hond.. Wist je dat nog niet? Zo’n mooie goed gebouwde rottweiler, zo’n hele felle.. Toen Charissa dat hoorde begon ze een beetje te twijfelen.. “eigenlijk zijn we hem ook wel iets verschuldigd na al zijn inzet” Zo gezegd, zo gedaan en 2 weken later zaten wij in een huisje aan een meer. De eerste avond zaten we gezellig bij de kachel, warme chocolademelk te drinken en gezellig bij te praten. We bespraken wat plannen voor de week en de volgende dag, en praatten op die manier de hele avond vol. We besloten uiteindelijk maar te gaan slapen omdat we allemaal moe waren en namen elk onze hond mee naar de slaapkamer. De volgende ochtend werden we zoals afgesproken ruw gewekt. Vic stond klaar met een zweepje en we moesten ons al snel uitkleden, en ons naar de huiskamer begeven. Nou hield ik wel van iemand met dominantie, maar ik hield er nog meer van om mijn eigen gangetje te gaan. Echter, toen ik niet luisterde moest ik dat met een rode striem op mijn billen bekopen, en zat ik ineens braaf in de woonkamer zonder kleren aan. “op je handen en knieën, jullie twee” Gehoorzaam zoals het moest luisterden we, en gingen we op die manier zitten. Vic blinddoekte ons en maakte onze handen en voeten aan elkaar vast. Ik zag niks en hoorde alleen maar de snelle ademhaling van Charissa en hoe ze lichtelijk trilde. Ineens kreunde Charissa een beetje, en toen ik een staart langs me voelde gaan wist ik dat 1 van de honden in de kamer was. Plotseling begon ze harder te kreunen en ik hoorde hoe de hond op haar tekeer ging. Aan de staart die ik daarvoor voelde en de lange haren wist ik dat Sneaky boven op haar zat, en terwijl het kreunen van haar door ging begon ik spontaan in afwachting wat er ging gebeuren ook langzaam nat te worden. Vic lachte van plezier, en plotseling voelde ik iets hards tegen mijn lippen. “mond open” zei Vic. Natuurlijk deed ik weer eens koppig maar dat leerde ik snel af toen Vic me een tik in mijn gezicht gaf, en daarna achter mijn kaken kneep. Onbedoeld gingen mijn kaken van elkaar, en stootte hij zijn penis diep achterin mijn keel. “goed zo, ik wist wel dat je ging luisteren” zei Vic. Charissa zat nog steeds hijgend, samen met de hond boven op haar naast me. Ze kreunde van pijn en genot, en na een paar minuten stopte Vic ineens om ervoor te zorgen dat de knot (de zwelling op de penis van de hond) haar niet te veel pijn deed als hij ineens weg wilde lopen. Ik hoorde alleen maar stemmen, en gehijg naast me. Langzaam kreeg ik last van mijn knieën en ging op een andere manier zitten, maar dat moest ik bekopen toen ik zonder waarschuwing weer een tik kreeg. Hij hoefde niet eens te vertellen waar het om ging, want dat wist ik heel goed. Ineens voelde ik weer de vacht van Sneaky, en voordat ik het wist zijn gewicht boven op me. Zonder ook maar enige aarzeling vond hij al snel de ingang naar mijn kutje, en stootte hem er in een keer helemaal in. Doordat alles plotseling ineens kwam, sloeg ik een gil, en begon daarna hard te kreunen terwijl Sneaky druk aan het stoten was. Ik voelde mijn eigen geil en dat van hem langs mijn benen lopen terwijl zijn lul groter en groter werd. Druk bewoog tegen Sneaky in zodat zijn stoten nog harder aankwamen, en ik liet mezelf helemaal gaan terwijl ik harder en harder kreunde. Ik kon mijn orgasme niet langer meer drukken en ik gilde het uit van genot. “hij heeft je goed te pakken Ilse!” Ik hoorde Charissa en Vic op de achtergrond maar nauwelijks lachen van plezier toen ik klaarkwam, en nog net niet flauwviel toen Sneaky maar bleef stoten. Ik zakte door mijn handen en knieën heen, maar Vic zag dat Sneaky nog lang niet klaar was, en hielp me weer omhoog. Half van de wereld bleef ik maar komen en kreunen totdat Sneaky uiteindelijk stopte. Hijgend zaten we aan elkaar vast, en zijn penis werd nu pas echt groot. Zachtjes kreunde ik een beetje na, en voelde hoe hij me vol spoot. Ik klampte Sneaky tegen me aan en gaf hem een kus “toe maar beest, spuit me maar helemaal vol” Dat was het laatste wat ik kon zeggen want daarna moest ik Vic weer pijpen.. Ik zat 5 minuten op die manier, met een penis in mijn mond, en Sneaky die tegen mijn gspot aan duwde, toen Vic stopte en me losmaakte van de hond. Met een beetje duwen kwam hij los, en een waterval van zijn sperma stroomde als een rivier uit mijn kutje. Victor pakte Charissa bij haar haren, en sleepte haar een stukje mee. “wees een goede hond en lik haar schoon” Charissa kon dit aanbod niet afslaan, en likte alles schoon en ving de laatste restjes op. “jullie zijn goed geweest, jullie verdienen nog een hond, dat willen jullie wel toch?” We knikten beiden ja, en Vic haalde Oscar op. Zo gingen we alle drie de honden langs, en aan het einde van de dag was iedereen behalve Victor klaargekomen. Wat was die rottweiler fel geweest zeg.. Charissa was in 1 beurt wel 2 keer klaargekomen. 1 keer toen ze geneukt werd, en 1 keer toen ik haar clitje streelde, toen hij nog in haar zat. Ik moest toegeven dat ik een beetje moeilijk zat want de hond van Victor had even het verkeerde gaatje uitgekozen. Later op de avond zaten we weer gezellig bij het vuur. We waren allebei op, maar de drank ging er nog goed in. Daar zaten we dan, 3 aangeschoten mensen, en 3 honden die ook op waren bij het vuur. “Een geweldig idee van je om Victor mee te nemen schat” Zei Charissa. “Ik weet het lieverd, maar ik vind het wel zielig voor hem, hij is nog niet eens gekomen” Zei ik met een knipoog. We overmeesterden onze meester voor die dag en bonden hem vast. We fluisteren allebei zachtjes in zijn oor: Victor.. Om te tonen hoe dankbaar we zijn, gaan we dat met een bepaalde handeling doen.. “welke handeling?” vroeg Victor. We gaven hem een lik in zijn hals en daalden af naar beneden, en knoopten langzaam zijn broek los. Zijn penis kwam omhoog, en onze tongen gleden er langs. Zachtjes kreunde Victor “mm.. Heel erg dankbaar merk ik al…” Langzaam doofde het licht buiten, maar het plagen van Victor ging nog heel lang door die avond. Reacties zijn altijd welkom, graag wil ik jullie manier van denken weten!!

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie