Ik ben niet lesbisch, maar zeker…


Op 5 mei, 2005 plaatste Arend dit sexverhaal in de categorie Lesbisch, en is inmiddels 16209 keer gelezen.

Hoi ik ben Ina en 29 jaar oud. Ik ben getrouwd met Ben. Ons huwelijk zit in een dipje, zoals dat overal wel eens voorkomt. Afgelopen week had ik ouderavond op de school waar ik les geef. Omdat mijn lessen om 14.30 uur klaar waren en ik geen zin had om naar huis te rijden ging ik koffie drinken in de aula van de school. Daar kwam ik mijn collega Doris tegen. Niet even naar huis, vroeg hij? Geen zin zei ik. Je kunt ook naar mijn huis gaan Bea (zijn vrouw) is thuis. Doris en Bea zijn een leuk stel die er aantrekkelijk uitzien. We kenden elkaar reeds van feestavondjes van school. Het idee leek me wel wat. Dronk mijn koffie op en vertrok.Bij Bea aangekomen belde ik aan. Bea deed open en liet me binnen. Ze gaf me een kus op beide wangen. Het viel me op dat Bea er “lekker” uitzag. Strakke legging en en strak truitje. Bea en Doris zijn allebei net 40 jaar. We gingen de kamer in en begonnen wat te kletsen over van alles. Ook natuurlijk hoe het met Ben ging. Op dit moment niet best zei ik waarheidsgetrouw en moest een beetje slikken toen ik dat zei. Bea zag het en legde haar arm om me heen om me te troosten. Ze streelde over mijn hoofd en trok mij tegen haar aan. Dit alles liet mij niet onberoerd en ik legde mijn hoofd op haar flinke tieten. Ik denk toch wel ruim 90 C. Bea ging steeds verder met strelen en raakte nu soms ook mijn tieten.Per ongeluk of expres? Ik wist het niet. Op een gegeven moment begon ik haar ook te strelen over benen. Ze opende ze iets zodat ik ook aan de binnenkant kon komen. We werden steeds vrijer met elkaar. Bea deed op een gegeven moment mijn knoopjes van blouse los en keek verheerlijkt naar mijn tieten. Niet zo groot als die van haar, maar wel mooi verpakt in mijn BH. Kwart cup waarin mijn tepels mooi naar voren staan. Nu zijn mijn tieten van zichzelf nog stevig en vol, dus..Ik kon niet achterblijven en begon het truitje van Bea uit te doen. De tieten van Bea waren verpakt in een mooie zwarte push-up BH. Ik genoot van het zicht. Hoe vind je ze vroeg Bea? en deed zelf haar BH los. Ik zag de mooiste tieten die ik ooit gezien had. Wat een stevige “memmen” he zei ze. Ik kon niet anders dan haar gelijk geven. Door dit alles voelde ik mijn poesje nat worden. Ik boog me naar haar tieten en begon er heerlijk aan te zuigen. Zullen we wat makkelijker gaan zitten of liggen zei Bea na een poosje.Goed idee! Wij naar boven terwijl Bea achter mij de trap op liep naar boven stak ze haar hand onder mijn rokje en stak een paar vinger onder de elastiek bij mijn lipjes. Ik kreunde van genot en moest me vast houden aan de trap. Ik wilde door naar boven want ik wilde ook wel wat pakken. Ik kroop naar boven met de vingers van Bea dus in mijn poes. Boven stuurde Bea mij naar de slaapkamer door te zeggen waar ik heen moest. Daar aangekomen werden eerst de kleren van elkaar verder verwijderd. Bea had een prachtig bijpassend zwart slipje aan. Toen ik dat uitdeed zag ik een prachtig gladgeschoren kutje. Ikzelf had een tangslipje aan waardoor mijn billen bloot zijn.Bea gaf op beide billen een kus. Ze stroopte mijn slip af en daar stonden we als twee Eva’s. We vielen op het bed en begonnen elkaar hevig te tongzoenen. Na een tijdje begon ik mijn kut te voelen.Nat en hongerig. Ik begon Bea te kussen van boven naar onder, van haar tieten naar haar kut. Daar aangekomen heb ik haar heerlijk gelikt. Ze duwde mijn hoofd steeds tegen haar klitje. Ze rook heerlijk, werd steeds natter en kwam ineens hevig schokkend klaar. Nu was het mijn beurt om verwend te worden zei ze. Ze begon mij te kussen en te strelen. Ze schoof haar nachtkastje open en pakte een flinke dildo. “Mijn vriend voor als ik alleen ben. Wil je hem leren kennen? De uitdaging, het verlangen en mijn geilheid zeiden spontaan JA. Ze verwende me echt heerlijk met haar vriend. Mijn kutje begon te druipen van de sappen.Wat later ging ze op me zitten. Haar kutje boven mijn gezicht. Ze boog voorover, zodat haar heerlijke tieten zalig boven me hingen en begon te rijden over mijn uitgestoken tong. Ze vond dit zalig liet ze me merken door haar gekreun en de woordjes die ze uitstootte. Opeens ging ze van me af. Ze ging voor me zitten, benen gespreid en schoof zo naar me toe. Onze kutjes raakten elkaar en ze begon te bewegen. Mijn klitje raakte het hare en we gingen door tot we allebei wild klaarkwamen. Van vermoeidheid bleven we nog even nagenieten door elkaar te kussen en te strelen. Na een poosje merkte ik dat de plicht weer riep en zei tegen Bea: Even douchen en dannaar de ouders die wachten. We gingen samen onder de douche waar we nog niet van elkaar konden afblijven. Tijdens het afdrogen gaf Bea mij twee “speelballetjes”om in mijn kut te doen. Niemand ziet het en je denkt de hele avond fijn aan ons liefdesspel. Tegenstribbelen hielp niet dus de balletjes ingedaan. Even wennen en na verloop van tijd zelfs prettig bleek later. Ik nam afscheid van Bea door haar nog eens een flinke tongzoen te geven en vertrok naar de ouderavond. De volgende dag, Doris was op school, belde ik Bea op om haar te bedanken voor het fijne speeltje. Je bent altijd welkom zei ze. Dat advies heb ik opgevolgd en ik zie Bea nu meestal een keer per week. Het spel bevalt ons prima. We hebben allebei nog onze man, maar we kijken toch ook weer uit naar onze samenzijn. We gaan wel steeds verder in onze liefde voor elkaar. We kleden ons op de dag van onze afspraakjes vaak wel uitdagender. Vooral onze lingerie. Hoe het verder loopt laat ik jullie nog wel eens weten. Ik kan wel zeggen dat dit mijn eerste ervaring was met een ander vrouw. Ik ben niet lesbisch maar wel zeker bi-sexueel.

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie