Zwanger van me broer


Op 15 juli, 2011 plaatste Anoniem dit sexverhaal in de categorie Incest, en is inmiddels 51297 keer gelezen.

Ik ben Ilse, ben een meid van bijna 17 en ben 7 maandjes zwanger van me broer, hij is 18. We hebben samen heel veel seks. Het begon toen onze ouders op vakantie waren. We hadden ons zusje vroeg naar bed gestuurd omdat ze vervelend was. Thomas ging ff naar z’n kamer, ik ging douchen… Toen ik terug kwam uit de douche zag ik Thomas zijn deur openstaan, hij lag op bed te rukken. Ik was in me blootje. En keek hoe dat lekkere ding aan het rukken was, me kutje gaf ook een reactie. Maar als ik geil wordt begin ik geluidjes te maken, dus hij had in de gaten dat ik keek. Ging bij ‘m zitten. Had net me tepelpiercings, wat ie erg gaaf vind. Hij pakte een tepeltje en ging er mee spelen. Zullen we het samen doen, jij me pik, ik je kutje, zei me broer. Ik vroeg of ik hem mocht pijpen… Jaaaa!!!! Eindelijk een pik die ik al een tijdje wilde hebben!! MMMMM wat een heerlijke smaak, zoals ik me wel had voorgesteld. Lekker diep in me mondje. Mijn kutje inmiddels vol op zijn mond…. “Dit is het lekkerste kutje wat ik ooit gebeft heb, zei Thomas…. Toen legde hij me neer op de rug, en kwam over me heen, pik diep in me kutje… Hij neukte net keihard…. toen kwam ons zusje binnen…. JEEZZZZ!!!! maar ze sliep gelukkig half…. Helemaal nat…. Ze had in bed geplast. Ik zei dat ik er aan kwam, snel een shirt van me broer aangedaan, voor ze zou merken wat we deden. heb d’r een schone pyjama aangedaan, matras omgekeerd… en terug bij Thomas zijn halters voor de deur gelegd zodat ze niet weer binnen kon komen. Zijn pik ging weer tot de zak toe me kutje in. Hij neukte me in alle standjes, op z’n hondjes en voorlangs ving ik toch wel de lekkerste. Hij spuugde me kontje nat en daar ging de pik ook al makkelijk in. Was al 3 uur voor we een keer gingen slapen. Werd lekker wakker tegen een lekker ding…. Ons zusje ging die zaterdag de hele dag weg en bleef slapen bij een vriendinnetje. Hadden we echt het hele huis voor ons samen…. Had ons zusje uitgezwaaid, en Thomas deed net of ie nog sliep. Toen ging ik me me neukgaatjes op zijn mond zitten. Hij gooide me voorover en neukte om en om me gaatjes. Lekker samen naar beneden. Zijn de hele zaterdag bloot geweest. En hadden steeds seks. Tja, en toen moest ik ongesteld worden. Maar werd het niet. Eerst denken dat het misschien iets later is. Maar werd het niet… Geen verder klachten, niet misselijk, of zo. Waren samen op zijn kamer…. En toen heb ik hem verteld dat ik dacht zwanger te zijn. We lagen wat te tongen en hij befte me, ik pijpte hem… “Meen je dat echt?” Jaaaa! We zijn met de bus naar de stad gegaan, om zo anoniem mogelijk een zwangerschapstest te kopen. En hebben het op zijn kamer gedaan…. POSITIEF!!!!! Ben naar de huisarts geweest die het bevestigde. Inmiddels weten onze ouders het ook… Ook van wie het is…. ERRUG kwaad, zacht uitgedrukt…. Maar nu het is bekoeld, en we samen de zwangerschap doen…. is het wel “geaccepteerd”. Wij hebben inmiddels de bovenste etage in gebruik, eigen kamer, kamer voor ons kindje. En seksen? Doen het nog steeds….. Toen het warm weer was gingen we naar het naaktstrand…. lekker vrij plekje…. daar heeft hij zijn zwangere meisje goed en heerlijk verwent. Hij kan heeeeel lang kutje likken, krijgt ie noooit genoeg van. En ik krijg er nooit genoeg van om zijn pik in me kontje te voelen. En met hem tongen is super!!!! MMMMM Nu spelen zijn handen met me tepels, en hang ik lekker tegen hem aan…. XXX Ilse

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie