Het vriendje van een vriendin


Op 11 juli, 2011 plaatste Rick dit sexverhaal in de categorie Homo, en is inmiddels 16254 keer gelezen.

Hoi, Ik ben Rick ben 16 jaar oud, licht getint, blond haar blauwe ogen.. Licht gespierd en 1,75 Ik heb een hele goede vriendin Sandy, Ik twitter vaak met haar, soms wel tot diep in de nacht. En toen, vorig jaar zomer hoorde ik dat ze een jongen, genaamd Maarten in de tent samen het liggen. Ze kende hem niet, Pas sinds die dag, en hij was ook 16. Ze liet een foto zien, en ik dacht bij mijzelf.. Zoo die ziet er goed uit! Ik werd er al een beetje geil van. Om ong. half twee s’nachts zat hij op haar ipod en zij op haar bb. Op haar BB deed MSN het niet, en Maarten wist dat. Hij zij via Sandy’s twitteraccount; “Rick, kom eens op MSN?” Ik tweette terug: “Okee!” Even later werd zat ik met hem op MSN te chatten, en ik had het onderwerp “piemel grootes” aangesneden. Ik zij, ik heb een normale denk ik? Ong. 16 CM als hij stijf is. ( Ik was toen 14 ) Hij, de mijne is 20 CM. Ik werd er helemaal warm van en chatte terug, dat geloof ik niet! Tot mijn grote genoegen zei hij: wacht ik post wel een foto. En even later, kreeg ik een geile foto te zien van een heerlijke blanke geile lul. Mijn lul begon in een keer te groeien, en hij werd stijf. Ik chatte terug; Nice man! Hij: Ach.. Ik weet. Na een tijdje zij ik, weetje, jij vind Sandy leuk toch? Ga d’r zoenen! Hij zij, jaa? ZOu ik het doen? Wacht geef me je telefoonnummer, dan bel ik of het gelukt is. Na een half uurtje belde hij terug en vertelde mij een heel geil verhaal over dat ze geneukt en gezoend hadden. Ik trok mezelf zachtjes af. Ik weet niet of ie het had gehoord, maar hij vroeg of ik mijn adres wou vertellen. Tuurlijk zij ik, en ik voegde er aan toe dat ik op dinsdagen alleen thuis was. En je raad het al! Die dinsdag klopte hij aan, en ik deed open. ¨Hee Maarten. Hoe gaat het?¨ ¨Goed hoor, mag ik binnenkomen” “Tuurlijk! Zei ik, Kom maar binnen!” Hij ging op de bank zitten, en ik ging ook dicht tegen hem aan zitten. Ik: Je bent best knap weet je dat! Hij: Dankje! Jij ook hoor! We keken elkaar aan, en ik legde mijn hand op zijn been. Hij schrok een beetje, maar ik keek hem rustig aan. Hee, zei ik. Wil je wat te..? Voordat ik mijn zin kon afmaken tilde hij me op, duwde hij me op de bank, en begon zijn kleren uit te doen. Ik kon het werkelijk niet geloven, en ik kreeg al een stijve toen hij zijn lekkere geile lichaam aan me showde. “Zo Jongessletje van me!” Draai je om!” iK kreunde van genoegen en draaide me om, deed me broek en onderbroek uit, en sloeg uitdagend op me billen. ¨Geil hoor Sletje van me” Riep hij. Hij sprong op me, en deed in een keer zijn al stijf geworde piemel in me kontje. Ik kreunde van genot, en steeds harder pomte hij in me kontje. JAAAA, Kreunde hij na een tijdje. IK KOOM. En al zijn heerlijke mannenzaad kwam in me kontje. Ik kreunde van genot! We doen nog vaak aan lekkere harde sex, en meestal ben ik dan zijn slaafje. Als ik een keer jou slaafje mag zijn, mail dan naar mijn mail. Ik ben nu al geil

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie