Backstage bij meidengroep


Op 25 maart, 2009 plaatste bodybuilding dit sexverhaal in de categorie Tieners, en is inmiddels 7382 keer gelezen.

Het was augustus in de hete zomer van 2003! Ik kon het niet geloven. Ik was eindelijk backstage bij een optreden van Chelina Manuhutu met de popgroep “Dare”. Ik kon haar op de podium zien van heel dichtbij. Haar lichaam vochtig van het zweet, bewoog zich met de muziek alsof zij de muziek was. Ik wist dat zij een bekendheid zou worden. Niet alleen is ze een zangeres maar ook nog een model. Even komt ze van de podium af voor een kostuumverandering. Komop, zei ze tegen me terwijl ze mijn arm grijpt en me mee sleept. Waar gaan we heen? „Vroeg ik verbazend. De verandering van het kostuum. U gaat met me mee! Hey Chelina, je hoeft geen U te zeggen! Heel verlegen kijkt ze me aan, gaat u daar maar zitten. Zij knoopte haar overhemd los. Ik draaide mijn rug naar haar toe. Wat doe je nu? „Vroeg ik. Heb je nog nooit een naakte vrouw gezien? zei ze plagend. Maar jij ben nog maar net 18 jaartjes! Zij ging achter me staan en greep mijn armen en draaide me rond. „Hier, help me uit deze bustier te krijgen. Ennuh, wees toch een vent. „Ik knoopte het voor haar los, en zij gleed het langzaam op de grond vallen. Ik kon niet ophouden denkend over de hitte die uit haar lichaam komt toen ik haar bustier losknoopte, de vochtigheid op haar rug vloeide langs haar ribben naar beneden. Dan zag ik in de spiegel mijn mannelijke reaktie. Shit! ik hield mijn hand ervoor. Wat doet u? vroeg zij. Zij kijkt in de spiegel, en begon verlegen te lachen, en zij had een prachtige lach. Ze draaide zich heel dicht naar me toe “tis al goed” zegt ze fluisterend tegen mijn lippen aan. Ik heb nog nooit zulke warme, volle lippen gevoeld. Om niet naar haar borsten kijken probeerde ik me te beheersen, je weet het nooit met al die mensen daar buiten. Teder kijkend in mijn ogen nam ze een diepe zucht. Zij was uitgeput van al het dansen. Ik bewoog mijn hand tot haar gezicht. „Je kijkt uitgeput. „Vertelde ik haar zacht. Mijn hand ging neer van haar gezicht naar haar schouder, en toen langzaam onderaan haar armen naar haar hand die ik zacht drukte. Zij glimlachte en keek omhoog. Wow, die glimlach. „Ik voel me fijn. Toe dan. Zij drukte mijn hand en trok me dicht naar haar toe. Ze ruikt zo ontzettend lekker. Ik voelde haar borsten tegen mijn lichaam en ik keek ernaar, heel mooi bruin getint en groot! Het is notabene Chelina Manuhutu, nu of nooit! En heel voorzichtig kuste ik haar zachtjes maar heel lang op de mond. Het waren betoverende lippen, ik kon er maar niet vanaf blijven. Ik kuste haar hals, haar schouder en langzaam naar haar borsten dat ooh zoo zacht is. Ik kuste en likte, kuste en likte. Alles aan haar is zacht! En zo ging ik maar door.. Chelina wist niet wat haar overkwam, ze heeft nooit geweten hoe groot mijn lust al die tijd naar haar was. Ze deed niet veel terug. Ze liet zich helemaal gaan van het gekus en gelik. Dit heeft ze nog nooit meegemaakt. Ik al wetende dat ze nog geen vriendjes mag hebben van haar pa. ik vroeg: ben je geschrokken? nee zei ze stoer. Ben je preuts? ze glimlachte geheimzinnig en vroeg: vind je dit lekker? en heel langzaam wrijf ze zachtjes aan mijn pik en ballen! En we begonnen te zoenen en tongen. Zij knoopte ondertussen mijn broek los. Ook ik knoopte haar broek los, haar broek gleed naar beneden en ik knielde neer en kuste haar buik, haar maag en navel. Haar string begon een beetje vochtig te worden. Tot slot kuste ik haar waar zij gekust wilde worden. Ik likte met mijn tong van boven naar beneden tussen haar string door. Een genot om te likken omdat het helemaal onbehaard is. En ik spreide voorzichtig haar vagina open. Met mijn wijsvinger en tong speelde ik met haar clit, soms snel masserend. Haar adem had een verschillende snelheid, en haar gekreun groeide luider. Ik zoog zacht op haar clit. Ze werd gek van het overgenot en liet haar zelf op de grond vallen. Vlug trok ik haar danslaarzen en sokken en ging meteen weer door met het treiteren van haar 18 jarige vagina, haar string scheurde ik halverwege kapot. Chelina was helemaal naakt! daar lag ze dan… Ze werd zo nat dat ik het moest uitsmeren tot naar de binnenkant van haar dijbenen en haar buik. Ik wist dat zij wilde komen, maar ik liet dat niet gebeuren. Ik hield op met het masseren van haar clit, nu zij ligt met haar rug op de grond. Ik spreidde haar benen rond mijn taille uit, en doordrong langzaam en haar vagina. „Te laat om nu terug te keren, „vertelde ik haar. „Het is o.k. zei ze glimlachend! Zo neukte ik haar. Langzaam eerst, maar aangezien zij goed nat is geworden en steeds natter werd, des te sneller bewoog ik me, en met meer kracht. Zij jammerde luid, en haar ademhaling werd snel. Eindelijk kwam zij klaar, maar ik hield niet op. Ik hield dichtslaand mijn Penis in haar vagina, en zij kwam meerdere keren. Tot slot vertraagde ik, stopte haalde snel mijn penis eruit en ik kwam klaar spuitend haar borsten en hals. Aldus Chelina’s eerste keer!

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie