bij de kapper


Op 9 december, 2007 plaatste Joepmovie dit sexverhaal in de categorie Anaal, en is inmiddels 16688 keer gelezen.

Iets verder. Ik vindt het fijn om mijn pik en ballen kaal te scheren, ook mijn vrouw vind dat lekker als het onder lekker glad is. Ik had haar al eens gevraagd mij van onderen te scheren maar dat werd onderhand een bloedbad. Dus stelde mijn vrouw voor het de bevriende kapper eens te vragen, hij was gay dus zou er weinig moeite mee hebben lachte ze. Dus toe ik er kwam voor mijn maandelijkse knipbeurt viel het op dat het heel rustig was in de zaak. Ga je mee naar boven dat is makkelijker zei hij, wat euh. Kom op niet zo bleu, je vrouw heeft het me gevraagd. Met een wat rood hoofd ging ik mee naar boven, een kamer was speciaal in gericht voor het knip en scheerwerk van schaamhaar, en aan de wand hingen foto”s van geschoren en mooi op gekipte schaamdelen. Wat onhandig deed ik mijn broek uit en ging op een bankje liggen waarop beugels zaten waarin ik mijn benen kon leggen. En lag daar open en bloot. Zorgvuldig werd ik van onder gewassen zodat het scheerproces kon beginnen. Eerst met de tondeuce en toen werd ik in gesmeerd met scheerzeep. Ook tussen mijn billen kwam de scheerkwast, en handig als een echte homo, werd rond mijn kontgaatje de kwast gevoelig rond gedraaid. Met het scheermesje werd handig de haren weg geschraapt mijn lul was halfslap, en handig hield hij hem vast zodat het mes de haren van mijn stam verwijderde. Ik moest iets verder naar onderen met mijn billen zodat hij daartussen ook de haren kon weg scheren. Langzaam begon mijn pik te groeien, hij deed net of hij het niet merkte maar mijn kontgaatje dat o zo gevoelig is raakte hij steeds aan. Zo nu is alles lekker kaal en fris, even wat lotion er op en dan is het klaar. Hij smeerde mijn lul ballen en billen in met de lotion, en een gloed schokte door mijn onder lichaam. Mijn pik stond als een paal. Wat is dat voor spul op mijn lul vroeg ik. Zijn hand masseerde mijn ballen en ik werd geiler. Hij boog zich voor over en begon me te pijpen, dit had ik nog nooit mee gemaakt. Een vinger drong mijn kontgaatje binnen en mijn lul werd nog stijver. Ruud zoog mijn eikel geheel naar binnen en een tweede vinger schoof mijn holletje in. Ik kreunde van geilheid. Hij liet van lul uit zijn mond glijden en zijn tong zakte af langs mijn stam naar mijn ballen, onder mijn ballen is een erg gevoelig plekje en dat had Ruud snel gevonden. Zijn tong zakte verder en begon mijn aarsje te beroeren, terwijl zijn hand soepel mijn lul masseerde. Met mijn ogen dicht lag ik te genieten, ik hoorde wat geritsel maar dat deerde me niet. Ruud smeerde mijn kontgaatje in met een koud goedje wat tot resultaat had dat mijn kontgaatje ging gloeien en ontspande. Het geritsel werd snel duidelijk, Ruud had zijn broek los gemaakt en een stevig lul stond in oorlogsterkte klaar. Met zijn rechterhand trok hij mijn lul af, keek me recht in de ogen en drukte zijn eikel tegen mijn jongenskutje aan. Even bood ik wat weerstand maar gaf me snel gewonnen. Zijn lul schoof mijn kontgaatje binnen dat geil en ontspanen door de gel. Terwijl mijn kont stevig geneukt werd en mijn lul door hem ook nog werd afgetrokken kwam ik tot een orgasme dat ik nog nooit in mijn leven had bereikt. Het zaad spoot over mijn buik tot op mijn gezicht. Spuit mijn kont vol hijgde ik, als een beest werd ik in mijn hol geneukt, mijn lul bleef stijf staan wat was ik geil. Ik voelde zijn eikel dikker worden en dieper in mijn kontgaatje stoten, en toen verstarde Ruud en spoot zijn lul leeg in mijn darmen een zalig gevoel deed het laatste van mijn lul weerhouden en weer spoot ik, niet zoveel maar toch tweemaal in een korte tijd. Ruud trok zij lul uit mijn kontje en ik voelde zijn zaad naar buiten komen. Hij pakte de douce en spoelde mijn onderkantje schoon. Doe je broek maar aan, en Ruud liep naar beneden.

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie