bij de paarden


Op 12 maart, 2012 plaatste Hanneke dit sexverhaal in de categorie Anaal, en is inmiddels 17929 keer gelezen.

Het was eindelijk weer mooi weer afgelopen weekend. Ik had zin om een lekkere buitenrit te maken met mijn paard. Ik reed naar d***ne waar mijn paardje staat bij de ouders van mijn vriendin. Daar aangekomen haalde ik hem van stal. De vader van mijn vriendin kwam kijken en samen begonnen we aan een stevige borstelbeurt. De haren van mijn paard vlogen in het rond. Ik had het warm en al snel deed ik mijn jas uit zodat ik alleen nog maar een strak topje aanhad. De vader van mijn vriendin zei dat het leek of ik borsthaar had met al die paarden haren tussen mijn borsten. En hij keek me heel geil aan. Ik voelde dat ik ook geil werd en voelde het kruisje van mijn slipje onder mijn strakke rijbroek nat worden. ik vroeg of hij de paardeharen tussen mijn borsten wilde wegpoetsen! Hij kwam dichterbij en bukte naar mijn grote tieten. Eerst begon hij zachtjes te blazen om de haartjes weg te blazen. Ik kreeg kippevel van genot en mijn tepels zwelden op zodat ze duidelijk door de stof van mijn BH en topje te zien waren. Hij ging met zijn mond naar mijn rechter tepel en begon deze door de stof heen te kussen. Mijn grote tieten barstten bijna uit mijn behaatje. Ik drukte mijn borst tegen zijn mond en hij begon me zachtjes te bijten. Toen pakte hij me stevig vast en begon mijn dikke tieten te kneden. Ik voelde het geil uit mij kutje lopen en wilde dat hij doorging. Hij nam me mee naar de stal en trok mijn strakke topje omhoog. Tegelijk maakte hij mijn behaatje los en gaf mijn grote borsten de vrijheid. Hij kneedde ze stevig en sabbelde lekker stevig op mijn harde tepels. Ik kwam bijna klaar van genot. Nog nooit ben ik klaargekomen van alleen maar spelen met mijn dikke tieten!! Die man was goed bezig. Mijn eigen vriendje zou nog veel bij moeten leren! Toen voelde ik zijn handen tussen mijn benen en hij merkte dat het kruis van mijn rijbroek al redelijk nat was. hij maakte mijn strakke rijbroek los en trok hem samen met mijn slipje naar beneden. Intussen zakte hij door zijn knieën en begon door mijn schaamhaar mijn kutje te likken Ik ging met mijn bene n wat verder uit elkaar staan en al snel voelde ik hem sabbelen aan mijn natte lipjes. Ik voelde zijn tong speels likken aan mijn klitje en voelde de golven van genot door mijn lijf stromen.Toen hij ook nog een vinger in mijn natte strakke kutje stopte hield ik het niet meer en kwam gillend klaar!! Hij wist van geen ophouden en zette mij op een pak hooi met mijn benen wijd. Hij begon weer te likken aan mijn net klaar gekomen kutje en niet lang daarna kwam ik weer klaar. Hij vroeg me of ik regelmatig neukte met mijn vriendje en of ik dan ook zo klaar kwam. Maar dat had ik nog nooit meegemaakt. Hij maakte zijn broek los en hield zijn dikke lul voor mijn gezicht. Ik stopte hem direkt in mijn mondje en begon hem lekker af te zuigen zoals ik ook wel eens met mijn vriendje deed. Maar deze paal was veel dikker en harder. Ik had mijn mond vol. En ik hoopte dat hij het lekker vond. Hij trok zijn paal uit mijn mondje en duwde mijn benen omhoog. Ik dacht dat hij zijn lul in mijn strakke kutje zou proppen en hoopte dat dat zou passen. Hij zette zijn dikke lul tegen mijn natte kutje en liet hem langzaam naar binnen glijden. Wow dat voelde heerlijk. mijn hele kutje zat vol. Toen begon hij stevig op en neer te bewegen en ik voelde zijn eikel tegen mijn baarmoeder stoten. Dat had ik nog nooit gevoeld en ik kwam bijna alweer klaar. Opeens trok hij zijn lul terug en ik voelde dat hij tegen mijn strerreje aan duwde. Ik ben wel eens vaker door hem in mijn strakke kontje geneukt. En dat ging hij nu ook weer doen. Ik voelde zijn dikke lul langzaam in mijn kontje glijden. Toen begon hij te stoten mijn dikke tieten schokten op en neer. ik voelde zij lul steeds dieper in mijn kontje glijden en zijn ballen sloegen bij iedere stoot tegen mijn billen. Ik gilde van genot. Het was pas de tweede keer dat ik een lul in mijn kontje had (de eerste keer was het ook deze lul. Mijn vriendje wil er niet aan en wil alleen maar even in mijn kutje) maar wat is dat lekker. Ik hoorde hem kreunen en hij trok zijn lul terug uit mijn kontje. Hij kwam klaar en spoot dikke klodders warm geil zaad over mijn schaamhaar, buikje en tieten. Wat een lading!! het geil droop van mijn buik en ik wreef het met mijn handen uit over mijn dikke tieten. Heerlijk. Ik ben nog nooit zo lekker geneukt. Jammer dat mijn vriendje dat zo niet kan. En zijn lul is ook niet zo groot als die van de vader van mijn vriendin. Ik heb mijn rijbroek weer aangetrokken en mijn topje en Behaatje. Mijn slipje was nog nat van mijn geil. Toen heb ik mijn paard gezadeld en ben gaan rijden. Mijn topje plakte hier en daar aan mijn buik en tijdens het lichtrijden in draf zag ik dat ik een natte plek op mijn zadel had. al met al een HEERLIJKE ZONDAG!! XX Hanneke

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie