De avond erna


Op 2 augustus, 2005 plaatste Anjo Kniest dit sexverhaal in de categorie Straight, en is inmiddels 3638 keer gelezen. Aantal woorden in dit verhaal: 1,270. Geschatte leestijd: 7 minuten

De avond erna. Na mijn geweldige sex ervaring met Trudy, een wat oudere dame die mij na een dansvond had meegetornd naar haar huis, zat ik (Jo) op zondagavond rustig bij een kop koffie toen de bel ging en mijn collega Ans voor de deur stond. Ans en ik zijn goede vrienden hebben een speciale relatie. Omdat we alletwee ‘alleen’ door het leven gaan, maar natuurlijk onze behoeftes hebben als begin twintigers, vrijen we vrij geregeld met elkaar zonder verdere verplichtingen. De avond tevoren waren wij samen naar die dansavond voor alleenstaanden gegaan en was ieder op zijn eigen manier thuis gekomen (zie Een ‘alleenstaanden’ dansavond en Pieter en Jan). Na een wat ondeugende vraag van Ans hoe mijn zaterdagavond was geweest zaten we bij de koffie over koetjes en kalfjes te praten. Het kon echter niet lang uitblijven, wist ik, voordat de nieuwsgierigheid van Ans de overhand zou krijgen en ze weer zou vragen hoe het mij was vergaan. En ja hoor, daar was de vraag. Treiterend antwoordde ik dat ik vast niet had meegemaakt wat zij had, niet eens wetend wat dat was, maar dat ik mijn verhaal alleen maar na het hare zou vertellen. Doodse stilte. Toen begon ze. Ik moet dronken zijn geweest alhoewel ik me precies kan herinneren wat er is gebeurd. Toen vertelde ze me in geuren en kleuren hoe eerst Pieter, daarna Jan haar hadden geneukt en dat ze daarna door beiden gesandwiched was en het nog lekker gevonden had ook. Ik voelde bij haar verhaal mijn broek kleiner worden, iets dat Ans niet ontging. Wah, was het enige dat ik uit kon brengen nadat Ans haar belevenissen had verteld, eindigend met ‘ik ben blij dat ze niet weten waar ik woon’. Hoe voelde dat, Ans, van achteren, wilde ik weten. Haarfijn vertelde Ans hoe haar aars er als het ware om gesmeekt had nadat Pieter met zijn vingers erom heen gespeeld had. Toen hij er met zijn pik tegenaan duwde was ze eerst van plan geweest nee te zeggen, maar haar nieuwsgierigheid en haar geiligheid hadden het gewonnen van haar schroom. Nadat het in het begin een beetje pijn had gedaan (alsof ik opnieuw ontmaagd werd) was zijn eikel er zo ingefloept en op het moment dat die erin zat voelde ze een orgasme komen dat afwisselend in haar kut en in haar kont werd opgebouwd. Toen ze klaar kwam was ze teleurgesteld geweest dat het al zo vlug kwam en ze kon haar vreugde nauwelijks verbergen toen Pieter er weer inkwam nadat zij op hem lag. Zijn eikel schuurde tegen haar darmwand aan en stimuleerde ook de wand van haar holletje. Toen Jan haar daarna ook van voren penetreerde werd het gevoel nog heftiger en ze rilde weer van genot bij de gedachte hoe ze gevoeld had toen die twee pikken afwisslend in en uit haar schoven. Het was een geweldige ervaring geweest, maar of ze het nog eens wilde, nee, ze dacht van niet. Toen moest mijn verhaal er natuurlijk uit, en na een korte aarzeling vertelde ik mijn ervaringen. Fijn, ja, maar ik ben niet zo gelukkig als jij want ze heeft mijn telefoonnummer. Wel, zei Ans, praktisch als ze meestal is, je kunt toch altijd nee zeggen. Onze uitwisseling van ervaringen eisten inmiddels hun tol en Ans kwam dichterbij zitten en haar mond zocht de mijne. Ik beantwoordde ontstuimig haar tongkus en mijn hand gleed onder haar t-shirt meteen naar de sluiting van haar bh. Even later kneedde ik haar lekkere borsten en voelde ik haar tepels hard worden. Ans had intussen mijn broeksknoop losgemaakt en ik voelde hoe haar hand zich om mijn pik sloot. Haar t-shirt lag inmiddels naast haar op de bank en ik zoog hard aan haar tepels, dat, als gewoonlijk, een zacht kreunen opleverde. Langzaam gleden mijn handen over haar buik naar beneden en ze hield haar adem is om het mij gemakkelijk te maken tussen haar buik en rok te schuiven. Ik kriebelde een beetje aan haar kutharen alvorens mijn hand terug te trekken en mijn doel van onderen te benaderen. Ze rilde toen ik zachtjes over haar dijen gleed en toen ik haar slipje voelde was dat kletsnat. Ze wipte haar bips omhoog en wrikte met de vrije hand die ze had haar slipje naar beneden. Even later zat ik met mijn hoofd tussen haar benen en likte het geil van haar lippen. Ze spreide haar benen steeds verder en langzaam verplaatste de aandacht van mijn tong zich naar haar knopje. Maar telkens als ik naderbij kwam stopte ik en ik voelde hoe de spanning in haar buik met de minuut toenam. Intussen had ik mijn broek uit en trok ik haar van de bank af totdat ze naast me op de vloer lag. Neem me op zijn hondjes, fluisterde ze, terwijl ze zich omdraaide en op haar knieen ging zitten. Toen ik achter haar zat speelde ik met mijn eikel tussen haar lippen en bewonderde ik haar roze aarsgaatje. Zou ik? Maar toen ik weer met mijn pik naar beneden gleed stootte ze naar achter op het moment dat ik voor haar grotje zat en werd mijn hongerige pik naar binnen gezogen. Ik voelde de spanning in haar en langzaam bewoog ik heen en weer om het maar zo lang mogelijk te laten duren. De spanning moet echter te groot zijn geweest want Ans begon met haar kontje heftig naar achteren te stoten en spoedig kwam ze klaar. Ik besloot even te wachten voordat ik verder zou gaan om mezelf een orgasme te geven, maar Ans ontnam me het initiatief, maakte zich van me los en gaf aan dat ze op me wou zitten. Gewillig ging ik op mijn rug liggen terwijl Ans langzaam op me ging zitten. Ze nam mijn pik om hem te leiden en als gewoonlijk liet ze eerst mijn eikel de buitenkant van haar spleetje verkennen, dit keer echter met lange halen van voren naar achter waarbij ze haar klitje niet oversloeg. Ik had haar zelden zo nat gevoeld en mijn pik was kliedernat van het slijm. Onderwijl kneep ze met haar andere hand in haar tepels en ik zag dat haar ogen waren een beetje verwilderd keken. Goh, wat was die meid geil. Langzaam brachte ze mijn penis naar haar gaatje. Maar op het moment dat ik dacht naar binnen te glijden voelde ik de weerstand. Op hetzelfde moment realiseerde ik me dat ze van achteren genomen wilde worden en even later voelde ik haar sluitspier om mijn eikel glijden. De avond tevoren moest haar inderdaad goed bevallen zijn, schoot het door me heen, terwijl ik in gedachte het kontje van Trudy voor me zag. Langzaam zakte Ans naar beneden totdat ik tot aan de wortel in haar zat. Toen begon ze te bewegen, eerst langzaam en met korte halen maar steeds vlugger en met lange halen. Haar ademhaling versnelde schokkend en haar ogen staarden als in een waas in het niets. Steeds sneller wipte ze op en neer en spoedig ik voelde het zaad borrelen in mijn ballen en spoot ik in haar kontje. Met iedere haal van haar voelde ik dat ik verder werd leeggezogen terwijl Ans schokkend en schreeuwend van genot klaar kwam. Nadat de laatste druppel uit me was geperst voelde ik Ans’ over me heen vallen, nat van het zweet en volkomen slap. Voorzichtig rolde ik haar van me af en keek in een paar nietszeggende, starende ogen. Die avond is Ans niet meer zoals gewoonlijk naar haar eigen appartement gegaan, uitgeteld als ze was. Ik heb nog uren wakker gelegen die avond, nagenietend van een wel erg sexy weekend.

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie