een warme zomer avond


Op 30 november, 2008 plaatste moonlight dit sexverhaal in de categorie Lesbisch, en is inmiddels 16458 keer gelezen.

Mijn vakantie (fantasie droom ) het was een warme zomer avond ergens in jullie . Ik mij voor genomen om het vanavond lekker te van nemen . Eerst even douchen en dan mijn jeans broek aan en een mooi topje met een lage uit snee van voor en achter . Ik stond onder de douche en dacht meteen even er aan dat ik mij nog moest scheren , zo gedacht zo gedaan . Ik ging voor de badkamer spiegel zitten en spoot scheerschuim op mijn kutje . En na een paar minutjes was ik klaar met scheren . Even voelen of ik alles goed had geschoren mmm ja dus alles was mooi glad en zacht en daar ik toch aan het voelen was voelde ik in eens een golf van geilheid op komen, ik kon het niet laten en glee met mijn handje over mijn kale gladde natte kutje , heerlijk en spelde met mijn clitje mmm ik begon al behoorlijk geil te worden . En ging met mijn vingertje diep in mijn kutje en met lange en diepe halen kwam ik tot een hoogte punt . Zo nu af drogen en mijn hele lichaam heerlijk in smeren met een lekker zoete geurende crème. En nu mijn kleding aan maar ik kon mijn string niet vinden en mijn bh ook niet , toch maar even in de was kijken en ja hoor daar lagen ze drijf nat tja mm dan maar zonder en ik trok mijn kleren aan. Zo nu even een bakje koffie drinken voor dat ik en heerlijke wandeling in het bos ging maken. Het was onder tussen al tegen 19:00 aan en ik trok mijn schoenen aan en begon mijn wandeling . Maar onder tussen werd ik gebeld op mijn gsm het was een vriendin van mijn ze vroeg of ik even kwam koffie drinken , ik zij tegen haar oké ik kom naar je toe lopen , ze vroeg waar ik langs zou lopen en ik vertelde haar via het bos en de beek . Ze zij toen als je die weg maar blijft lopen want dan kom ik met de koffie naar je toe en ik neem ook meteen wat lekker er bij mee dan kunnen we nog even genieten van het heerlijk weer. Het was echt een zwoele zomer avond en er hing al wat in de lucht een soort geile spanning zal ik het maar noemen . Ik liep maar verder naar een open plek in het bos waar de beek door liep een plek waar ik van weet dat er geen mens naar toe en er langs zou komen. Daar hadden we vaker gezeten en gezwommen . Ik ging op het gras zitten en trok mijn schoenen uit en stapte met mijn warme voeten het water in. Het water was niet kouder dan een graad of 25 dus lekker warm om er iegelijk in te gaan zwemmen. Na Zn 10 min kwam mijn vriendin er ook aan met een tas vol koffie en eten en ook een tent en 2 slaap zakken en wat spul om te gebruiken tijdens de overnachting . Ik vroeg haar waarom ze de tent had mee gebracht ze zij met een op gewekte stem ik dacht dat het wel leuk zou zijn om een paar nachten hier te slapen zonder dat drukke gedoe van het werk en zo. Ze zij het met een ondertoon waar je als man of vrouw meteen opgewonden van werd. We dronken wat koffie en zette de tent op en makte een diep gat voor het kampvuur . En na dat alles was gedaan keken we elkaar aan en we trokken onze kleren uit en doken in de warme beek . Zonder bij bedoelingen bekeken we elkaars lichamen en toen gebeurde het iets in mijn veranderde van gedachten en het kijken naar haar . Haar naam is cindy . Ik voelde een vreemd gevoel in mijn onderbuik en ook voelde ik mijn schaam gedeelte op zwellen en vochtig worden maar niet van het water . Mijn tepeltjes werden ook al stijf maar ik dook snel het water weer in en in de hoop dat Cindy het niet door zou hebben . Jammer voor mij want mijn gezicht sprak boek delen en dat had cindy ook in de gaten. Ze kwam naar mijn toe zwemmen en trok mij naar haar toe en begon mijn te zoenen . Eerst mijn wangen en later mijn mond . Ze begon mij te tongen mm haar lippen waren zo zacht en haar kus was zo betoverend . Maar wel een vreemde ervaring . Ze taste met haar zachte handen mijn lichaam af en streelde elke deel teder . Ze begon zachtjes mijn mooie ronde borsten te kneden en te kussen . En ze nam mijn stijve tepeltje in haar mondje en begon er aan te sabbelen . En ik voelde mijn echt super geil te voelen nog even en het water zou beginnen te koken . Ze trok mij heel strak naar haar lichaam toe zo dat haar mooie borsten de mijn aan raakte. Langzaam gleed ze met haar hand naar mijn schaamlippen toe en streelde die heel zacht . En ze spelde met mijn clitje . Ik wist niet wat ik moest doen maar liet het over mijn heen komen . En stopte 1 vinger in mijn kutje en ging er langzaam in en uit . En ze voelde ook dat ik al behoorlijk geil en nat was en dat niet alleen van het water. En ze stopte er een 2e bij en begon mij steeds iets sneller te vingeren en ook te zoenen. Ik bereikte bijna mijn hoogte punt en dat voelde ze en begon mijn dieper te vingeren en stopte er een 4e vinger bij en met haar andere vinger spelde ze met mijn clitje . En ja hoor ik kreeg een mega geile orgasme en stond te trillen op mijn benen . Toen ik een beetje bij was gekomen zij cindy tegen mij of ik het niet in de gaten had dat ze een lesbie was , nee zij ik dat wist ik niet :ik viel alleen op mannen : maar na dit wist ik niet meer of ik wel alleen op mannen viel ik was behoorlijk verward en dat maakte het nog vreemde . We stapte uit het water en gingen op de kant liggen en cindy viel al snel in slaap . Ik bekeek haar naakte lichaam van top tot teen . Haar borsten stonden mooi recht op en haar kutje was mooi glad geschoren . De druppels water gleden van haar borsten over haar zij naar de grond en ook haar kutje zat onder de water druppels en die gleden richting haar open staande schaamlippen . Haar clitje kon ik ook zien het was net een open bloem waar ik naar keek zo mooi dat had ik nog nooit gezien . En de zon liet elk deel van haar lichaam schitteren . Na een half uur makte ik haar wakker door met mijn hand over haar borsten en schaamlippen te gaan . Nog al onwennig taste ik haar lichaam af en kuste ik haar lichaam . Cindy deed net of ze nog sliep en liet mij me gang gaan . Ik begon haar borsten de kussen en likte over haar tepeltjes en over haar buik zo naar haar kutje . Ik bekeek haar kutje en begon met haar clitje te spelen en stopte mijn vinger in aar kutje . Ze begon al natter te worden en ik deed het bij haar wat ze ook bij mij deed . Ik begon haar zachtjes te vingeren en met mijn andere hand en vingers spelde ik met haar borsten en haar clitje . Haar kutje werd steeds natter en begon ook meer open te staan. Het was echt een mooie onderzoek tocht ik genoot er van om met haar kutje en clitje en borsten te spelen. Ik voelde mijn clitje al weer opzwellen en mijn kutje werd ook al nat . Ik ging met mijn vinger over haar clitje en ze schokte met haar heupen op en neer . Ze zij zachtjes dat k sneller moest gaan met mijn vinger . Dat deed ik dan ook en ze drukte mijn hoofd richting haar kutje en vroeg of ik haar wilde likken en aan haar clitje wilde zuigen . Ach ik was toch al op onderzoek uit waarom niet en ik deed het . Cindy zij dat ik mijn tong in haar natte kutje moest steken en er diep in en uit moest gaan . En ook hard aan haar clitje moest zuigen . En mmm dat deed ik met volle teugen . Ze kreunde dat ze klaar zou komen en dat ik mijn mond niet weg mocht halen van haar kutje en dan ik door moest gaan tot ze zij dat ik moest stoppen . En mmm ze kwam klaar ze kwam spuitend klaar en haar geile kutsappen spoten mijn mondje in . En ze zij dat ik haar moest kussen en het niet mocht uit spuigen of door slikken ze wilde eens proeven hoe haar kutsappen smakte . En zo gevraagd ze gedaan , ik kuste haar met haar kutsappen nog in mijn mondje . Het was een heerlijke en geil ervaring om een vrouw te likken en dat ze spuitend klaar kwam. Ik wist het nu bijna zeker ik ben bi dat kan niet anders . Ik vroeg haar of elke vrouw dat kon . Wat zij ze toen ik bedoel kan ik ook zo klaar komen ? Ja hoor zij ze . Ga maar een liggen op de handdoek en doe je benen maar heel er wijd zo dat ik er heel goed bij kan, en ik deed het ik wilde het ook ervaren hoe het aan voelde om een goed klaar te komen . Cindy ging tussen mijn benen liggen op haar buik en ze zij wat er ook gebeurd je benen niet naar elkaar trekken je moet ze wijd uit elkaar houden . Oké zij ik . Ze begon mijn eerst te vingeren en te likken maar mijn benen gingen naar elkaar toe . En dat 2 keer toe , cindy zij toen wacht maar ik zal je wel leren om ze gesprijd te houden en ze haalde een stuk touw uit de tas , ik moest op de picknick tafel gaan liggen met mijn benen over de rand en mijn billen op de rand. En ze bond mijn benen vast elk aan een tafel poot en mijn handen aan de tafel zelf . Daar lag ik dan naakt op een tafel en vast gebonden ik kon geen kant uit . Het gaf mij wel een geil gevoel dat ik nu niets meer kon doen . Dat zag cindy en ze zag ook dat mijn kutje wagenwijd open stond ze bekeek het eerst een paar tellen en ze ging voor mij zitten en begon mij naar haar harten lust te vingeren ik kreunde dat ze moest stoppen . Ze zij nee dat doe ik niet en ging door met vingeren . Ze zag hoe nat mijn kutje werd en begon mij te likken en met haar tong diep in en uit mijn kutje te gaan . Ze nam mijn clitje in haar mond en begon er aan te zuigen of het een lolly was . Ze ging met haar vinger snel over mijn clitje en drukte 4 vingers diep in mijn kutje en met diepe en snelle halen ging ze mijn vingeren . Toen ze zag dat ik bijna tot een hoogte punt kwam nam ze mijn clitje opnieuw in haar mondje en begon er met haar tongetje over heen te likken en onder tussen zoog ze er hard aan . En ik kreeg toen een mega geil gevoel van binnen en mijn lichaam schokte op en neer . Het duurde niet lang en ja hoor ik kreunde erg hard en kwam voor het eerst spuitend klaar . Cindy zoog mijn hele kutje leeg en likte mijn clitje schoon en kuste mij met mijn kutsappen in haar mondje mmm wat heelijk smakte ik lekker zoet en toch vreemd maar wel lekker . Het was onder tussen al donker geworden en we stapten na wat te hebben gedronken en gegeten de tent in . Cindy had de 2 slaapzakken aan elkaar geritst zo dat het 1 grote werd . Ik stapte in de slaapzak en zij ook we lagen nu naakt tegen elkaar aan . Maar we gingen nog lang niet slapen maar we spelde de hele nacht met elkaar tot we dood op waren en met een uit geputte en stel natte kutje in slaap vielen heerlijk tegen elkaar aan . En de volgede ochten makte ze mij ook net zo geil weer wakker . Met een heerlijke ochtend vinger partij . En na dat we klaar waren gekomen ging cindy broodjes halen en makte ik koffie . En we we hadden echt 4 heerlijke geile dagen en nachten en geen 1 die ons plekje wist te vinden in het bos . Maar na de dagen wist ik het zeker ik ben bi geworden en het beviel mij wel . En we kwamen nog vaak bij elkaar op de koffie en elke zomer gingen we naar ons plekje toe en beleefde de meest geile dagen .

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie