De gevolgen van een hockeyfeest


Op 8 juli, 2011 plaatste Derek Jan dit sexverhaal in de categorie Tieners, en is inmiddels 14882 keer gelezen.

De Gevolgen van Een Hockeyfeest Ik had een hockeyfeest en besloot mijn zusje Anne Floor mee te nemen. Zij wilde wel mee alleen als ze een vriendin mocht meenemen. Dus ze besloot Marjolein mee te nemen. Een zeer appetijtelijke schone waar ik vaak over fantaseerde. Het feest was geweldig. Zo te zien hadden de 2 meiden goed naar hun zin en ze genoten duidelijk van de aandacht die ze beide kregen. Aangezien dit feest in een dorp was besloot ik maar met de auto te gaan Het enige nadeel was dat ik niet kon drinken. Maar daar hadden Marjolein en Anne Floor geen boodschap aan. Toen ik naar huis wilde waren de meiden straal bezopen en Marjolein kon niet meer op haar benen staan en ik heb haar letterlijk in de auto gedragen. Toen we thuis kwamen had ik Anne Floor eerst de badkamer op gestuurd om zich slaapklaar te maken en beloofde haar om voor Marjolein te zorgen. Ik had ondertussen de tijd op de bank met Marjolein. Ze was helemaal buiten positieven. Daardoor kon ik haar flinke borsten eens bekijken. Ik knoopte haar blouse los en haalde de borsten uit de cups. Ik begon er in te kneden en met haar tepels te spelen. Wat had ze toch lekkere tieten. Ik deed de tepels in mijn mond. De tepels waren super hard. Maar ze reageerde er niet op. Ik knoopte nu haar knopen van haar broek los. Ik ging met mijn hand onder haar string. Het verwonderde me dat ze helemaal kaal was onder. Ik bewerkte haar klitje en stopte mijn middelvinger in haar kut . Maar stopte al snel omdat mijn zusje Anne Floor beneden verwachte. Ik knoopte snel haar blouse en broek dicht. En vrijwel meteen stond Anne Floor beneden. Ze vroeg meteen waar Marjolein komt te slapen. Ik zei: ‘Ik ga wel in Paps en mams bed liggen dan komt ze wel in mijn bed.”Vind je het erg dat ik naar boven ga omkleden? Ik wil mijn bed in.’ Zei Anne floor.Ik vond dat niet erg en ik tilde Marjolein naar boven. Haar benen steunend op mijn armen, haar armen om mijn schouders en met haar borsten duwde ik expres in mijn gezicht. Ik liep met haar de badkamer op legde haar op de droger en wasmachine die naast elkaar lagen. Ik pakte een tandenborstel en tandpasta en poetste haar tanden. Daarna pakte ik een wattenschijfje en een of ander make-up remover voor het gezicht en deed haar gezicht af want ik wilde niet dat er make-up vlekken in mijn lakens zouden komen. Nu kwam ik bij het leukste gedeelte. Ik begon met haar platte instappertjes uit te trekken. Ik knoopte haar spijkerbroek weer open. Ik werd meteen weer supergeil. Ik trok haar Diesel voorzichtig van haar lichaam en vouwde hem op. Daarna kwam ik bij haar blouse. Ik knoopte haar Ralph Lauren open en deed hem voorzichtig uit en hing haar blouse op een klerenhanger. Toen ik terug kwam zag ik een super mooi meisje met een super lichaam en een stel stevige borsten liggen. Ik werd er echt op gewonden van. Ik deed haar BH uit en kon het weer niet laten om met haar tieten te spelen. Daarna deed ik haar string uit. Ik was zo geil geworden dat ik haar begon te vingeren. Ik begon haar meteen te likken en ondertussen was ik met haar tieten aan t spelen. Ik kon het niet meer houden maar met moeite hield ik me in. Want volgens mij was ze nog maagd. Dus besloot verder geen actie te ondernemen. Ik pakte een boxershort en een T-shirt van mij. Deed ze bij haar aan en maakte haar haar los. En deed haar prachtige bruine krullen op een staart. Ik tilde haar naar mijn kamer en legde haar op mijn 2-persoonsbed. Legde haar onder de lakens en gaf haar een kus op haar voorhoofd en op de wang en op haar mond. Ik liep naar Anne’s kamer en wekte haar. ‘Anne vind je het erg om in mijn bed naast Marjolein te liggen? Dan kan ik in jou bed.’ Vroeg ik haar.Ze keek me verbaasd aan en zei: ‘Tuurlijk Derek, dat is wel een beter plan.’Dat ze zat was merkte ik meteen want ze was naakt gaan slapen dat ze volgens mij nooit doet. Ze liep meteen naar mijn kamer zonder te blozen of na te denken en stapte in mijn bed. Ik had een mooi zicht op haar hele lichaam. Waarmee ze altijd zo preuts mee is. Het was al bijna licht en ik was niet meer moe van geiligheid. Dus liep de badkamer in om te gaan plassen. Daarna zag ik het ondergoed van Marjolein liggen. Ik vouwde het op en legde het op haar spijkerbroek. Toen bedacht ik me en pakte haar slipje en liep naar de kamer van Anne Floor. Ik legde haar slipje tegen mijn neus en begon te ruiken. Ik was zo geil dat ik me begon af te trekken met de geur tegen mijn neus. Toen ik daarna klaarkwam legde ik haar slipje terug op haar spijkerbroek en ging mijn tandenpoetsen. Ik trok al mijn kleren uit en ging naakt in bed liggen omdat het zo warm was. Ik ging nog even tv kijken maar er was niks meer op tv. Ik deed de tv uit en probeerde te slapen en ging slapen met een enorme stijve. Het was ver in de middag toen ik wakkerschoot. Ik voelde dat er een mond om mijn lul zat. Toen ik opkeek was het Marjolein. Ze kon heerlijk pijpen. Ik smeekte haar te stoppen omdat ik bijna klaarkwam.’Uh Marjolein?’ Stamelde ik uit.’Derek Jan, ik wilde je eigenlijk bedanken toen ik de kamer opliep dat je voor me zorgde vannacht. Maar je sliep nog en ik zag die stijve lul bij jou en ik ben toch al zo’n standaard geile kakster. Dus dacht ik laat ik je maar wakker verrassen.’ Zei Marjolein.’Was wel inderdaad verrast.”Ja, aangezien jij mij ook lekker had verwent vannacht. Deed ik het maar terug’Ik voelde me wel betrapt en zei: ‘Heb je wat gemerkt?”Vond het heerlijk. Alleen waarom heb je me niet geneukt?”Dacht dat je maagd was en wilde je niet voor een grapje je maagdelijkheid ontdoen.’ ‘Ik ben inderdaad nog maagd maar gebruik de pil. Maar jij mag me altijd ontmaagden. Liefst nu nog.”Ik heb er wel zin in’Ik pakte haar vast en duwde mijn tong in haar mond en vingerde haar tegelijkertijd. Draaide haar daarna om, om het achterlangs te doen. Ik duwde mijn lul in haar strakke natte grot en stootte eerst langzaam en harder. Marjolein begon te hijgen en te kreunen en kwam meteen schreeuwend klaar. ‘Zo dat is een lekkere nieuwe ervaring’ zei ze. Meteen kwam Anne Floor haar kamer op stormen. Ze schrok zich meteen ze had het niet verwacht. ‘Kom verder Anne.’Ze liep verder en kleedde zich uit. Ik ging nu op mijn rug liggen en Marjolein ging op mijn gezicht zitten en Anne ging voorzichtig op mijn Lul zitten. Ik zag dat ze er onwennig mee was en begon me te rijden. En ondertussen waren de meiden elkaar aan het betasten. Ze gingen van positie wisselen wat mij nog meer opwond. Ik moest nu kijken dat ik niet klaarkwam dus duwde de meiden van me af. Toen pakte ik Anne en duwde haar naar mijn kamer omdat ik een 2persoons bed heb. Duwde haar hard handig op bed. Begon haar eerst te vingeren en vroeg of ze het eerder had gedaan. ‘Nee.’ Antwoordde ze erop.Mooi dacht ik en legde haar benen op mijn schouders en ramde in een keer in haar. Het deed waarschijnlijk bestzeer want ze schreeuwde een beetje en vroeg me te stoppen. Wat ik niet deed. Daarna vond ze het al heel snel lekker.Daarna draaide ik haar om en deed het op de hondjesstijl. Marjolein kwam er onderliggen en ze gaf ons een extra bevrediging en Anne ging haar ondertussen likken. Ik voelde Anne nu klaarkomen wat kon zij toch knijpen zeg. Ik kwam ondertussen bijna klaar en dat zagen ze. Ze wilde me klaar laten pijpen maar ik wilde iets anders. Ik vroeg of Marjolein op haar handen en knieën wilde zitten. Ik duwde mijn vinger in haar aars. Er zat niks in de weg. Ik spuugde erop en zette mijn lul op haar sterretje. En duwde hem voorzichtig binnen. En begon daarna te pompen. Marjolein kwam al weer klaar. Niet veel later ik ook. Heerlijk was dat.In die tijd dat mijn ouders op vakantie waren deden we het veel met z´n 3en. We doen het nog altijd samen. Meestal als mijn ouders niet thuis zijn.

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie