De vriendin van Trudy


Op 3 augustus, 2005 plaatste Anjo Kniest dit sexverhaal in de categorie Straight, en is inmiddels 5626 keer gelezen. Aantal woorden in dit verhaal: 1,557. Geschatte leestijd: 8 minuten

De vriendin van Trudy. Een week nadat ik een nacht bij Trudy had doorgebracht na een dansavond voor alleenstaanden (zie Een ‘alleenstaanden’ dansavond) gaat op vrijdagavond onverwacht de telefoon. Het is al rijkelijk laat en normaal belt op deze tijd niemand meer. Het is Trudy en onwillekeurig voel ik de spanning in mijn broek oplopen, maar weet ook niet of ik nu echt blij met dat telefoontje ben. ‘Of ik zin heb om morgenavond langs te komen, gewoon, gezellig, voor een glaasje wijn’. Haar vriendin Mieke uit de Achterhoek die juist haar man bij een ongeluk verloren heeft, is op bezoek voor een weekend, als ik dat niet erg vind. Nou nee, niet erg, is wat veiliger, denk ik naief, vergetend wat mijn collega Ans is overkomen een week eerder ( zie Pieter en Jan). Omdat ik niets gepland heb dat weekend, stem ik een beetje aarzelend toe. De avond erna sta ik om 9 uur voor de poort van de grote villa aan de stadsrand en bel aan. Even later zit ik wat onwennig bij Trudy en Mieke, een wat jongere uitgave van Trudy en bloedmooi, bij een glas wijn. Langzaam komt het gesprek op gang en als Mieke even de deur uit gaat fluistert Trudy me toe dat Mieke haar hartsvriendin is en weet dat wij elkaar het weekend tevoren ontmoet hebben. De avond vordert en de gesprekken zijn levendig en onderhoudend. De tweede fles wijn is al goed half leeg als Trudy na wat snacks op tafel te hebben gezet achter me komt staan en haar handen over mijn borst laat gljden. Ik kijk vragend op en voordat ik het weet voel ik haar volle mond op de mijne. Verward probeer ik me terug te trekken en voel me een beetje gegeneerd als zowel Trudy als Mieke beginnen te lachen. Een beetje als een boer die kiespijn lach ik mee. Dan staat Mieke op, komt naast me op de bank zitten en geeft me een kus op mijn wang. Geeft niet hoor, zegt ze, ik ben wel wat gewend van mijn vriendin. Terwijl ze me diep in de ogen kijkt om de uitwerking van haar woorden te peilen, voel ik Trudy’s handen onder mijn shirt gaan en krijg ik onwillekeurig kippevel. Even later voel ik een tweede paar handen op mijn benen en realiseer ik me wat er staat te gebeuren. Goh, vorige week Ans, en nu ik, schiet het door me heen. Ik besluit de dingen te laten komen zoals ze komen en even later voel ik dat Trudy de knoopjes van mijn shirt los knoopt terwijl Mieke met haar tong mijn mond verkent. Mijn pik wipt in de te nauwe broek op en neer, maar niet lang want ik voel Mieke’s handen naar de sluiting gaan om mij van mijn nood te bevrijden. Een paar minuten later lig ik naakt op de vloer voor het open haardvuur terwijl Trudy langzaam en geraffineerd Mieke van haar kleding ontdoet. Goh wat een meid en wat een tieten, ferm en fier steken de tepels naar voren en haar buik is zo vlak als een spiegel. Als Trudy Mieke’s slipje naar beneden trekt zie ik dat haar kutje kaal is en haar lippen steken uitdagend naar voren. Ik kan er mijn ogen niet vanaf houden en het is duidelijk dat Mieke van de bewondering geniet. Intussen is ze bezig ook Trudy van haar kleren te ontdoen en kort daarna zie ik ook Trudy’s kale kutje: dubbele verrassing. Dan buigen beide dames zich over me heen en beginnen tegelijkertijd aan mijn pik te likken en ik voel dat ik om de beurt door een van hen omhuld wordt. Tussendoor kussen ze elkaar, maar niet zonder hun aandacht voor mij te laten verslappen. Wat een ervaring! Dan verplaatst Trudy zich en komt met haar uitnodigende kut boven mijn gezicht zitten. Duidelijk dat ze gelikt wil worden, en ik doe mijn uiterste best terwijl haar geil op mijn gezicht druipt. Telkens als ik haar knopje raak gaat er een kreun door haar heen en het is wel duidelijk dat ze botergeil is. Intussen heeft Mieke zich bovenop mij verplaatst en speelt met mijn pik tussen haar schaamlippen. Dat is nat!! Dan zie ik hoe Trudy weer naar mijn kruis kruipt en ik voel hoe haar handen Mieke helpen mijn pik in haar grotje te brengen. Langzaam zakt Mieke over me heen en ik zie Trudy verrukt toekijken hoe Mieke langzaam begint te pompen, steeds sneller wordt en plots ongecontroleerd met haar bovenlichaam schudt. Ik voel haar kutlippen samenknijpen om mijn pik en voel haar even daarna heftig klaarkomen. Tegelijkertijd voel ik hoe mijn zaad diep in haar grotje wordt gespoten en ik voel de warme sappen langs mijn pik naar beneden druipen. Trudy zit nog steeds verrukt te kijken en als Mieke van mijn inmiddels iets verslapte pikt stapt voel ik hoe Trudy’s mond zich om mij sluit en hoe zij krachtig zuigt om de laatste resten van mijn zaad te proeven. Dat heeft ook een ander effect en ik voel mijn hart weer heftiger kloppen en weet dat ik er weer klaar voor ben. Mieke zit intussen uitnodigend op haar knieen en Trudy gebied mij haar op zijn hondjes te nemen. Soepel glijdt ik in de drijfnatte kut en met lange halen ga ik op en neer. Langzaam voel ik Mieke’s kut weer tintelen en niet lang daarna komt ze weer gillend klaar. Ik krijg intussen geen rust want Trudy trekt mij naar haar toe. Op mijn knieen tussen haar benen glijd ik met mijn pik in haar gleufje en als vanzelf verdwijn ik spoedig in haar grotje, dat ritmisch samenstrekt terwijl ik in en uit schuif. Mieke zit intussen bovenop Trudy en ik zie tot mijn verbazing dat Trudy Mieke’s kut schoon likt terwijl mijn zaad over haar gezicht loopt. Het maakt mij zo geil dat ik met een paar diepe stoten mijn tweede lading van die avond kwijt raak, ditmaal in Trudy’s kutje. Langzaam voel ik de spanning uit mijn pik wegtrekken, maar de dames hebben er nog niet genoeg van en liggen elkaar te beffen dat het een lust is om te zien. Niet lang daarna zitten we gedrieen na te nippen aan de wijn als Mieke vraagt hoe het was met twee vrouwen. Een geweldige ervaring, zeg ik, en zeker de moeite van het overdoen waard. Tevreden knikt ze, en zegt dan plots, dat ze het liefst door meerdere mannen en vrouwen gepakt zou willen worden, en dat ze vaak droomt van groep sex. Of ik dat al eens gedaan heb? Naar waarheid antwoord ik van niet, maar dat ik me kan voorstellen dat het wel lekker en opwindend kan zijn. Wij fantaseren een tijdje door en als Trudy even later opstaat en na een minuut weer binnenkomt, zie ik dat de dames nog meer willen. Een hele verzameling dildos komt uit de doos en ik hoef niets te zeggen want zij beginnen meteen elkaar te verwennen. Trudy ligt met haar benen wijdt terwijl Mieke een grote dildo inwrijft met vaseline en langzaam tussen Trudy’s open kutlippen schuift. Zij kreunt als die staaf er helemaal ingaat en Mieke de triller aanzet. Een tweede, wat dunnere dildo verdwijnt even later in Trudy’s aarsgaatje en spoedig zie ik hoe ze begint te schokken, steeds heftiger en uiteindelijk luidschreeuwend klaar komt. Aan haar schreeuwen lijkt geen eind te komen en ik zie hoe haar lichaam in stuipen trekt als ze keer op keer een orgasme krijgt, het ene nog heftiger als het vorige. Mieke houdt intussen behendig de twee dildos op hun plaats en draait langzaam de vibrators op lagere toeren en zet ze uiteindelijk uit. Trudy ligt voor dood en plots ik herinner me hoe Ans over me heen zakte een paar dagen geleden. Moet wat bijzonders zijn voor vrouwen, anale sex, denk ik. Mijn pik staat intussen stijf als nooit tevoren en ik kruip achter Mieke om haar nog een beurt te geven. Gewillig wipt haar kontje omhoog en glijd ik met mijn pik door haar spleet. Ik zie dat ze een van de dildos oppakt en weer aanzet en ik zie de dildo zoemend onder haar buik verdwijnen. Ik besef dat er maar een opening voor me vrij gelaten wordt en het is duidelijk dat Mieke in haar aars genomen wil worden. Met mijn vinger voel ik of de opening ontspannen is. Mijn vinger glijdt er in en een tweede kan gemakkelijk volgen. Als ik even later mijn eikel op het roze gaatje zet opent dat als vanzelf en voel ik hoe ik langzaam en soepel naar binnen glijdt. Ik ga diep door en plots voel ik de trillingen van de dildo tegen mijn pik. Een geweldig lekker gevoel en klaarblijkelijk niet alleen voor mij. Op het moment dat ik begin te stoten voel ik de schokken door Mieke’s onderlichaam gaan en met een lange gil komt ze klaar terwijl ik op hetzelfde moment mijn geil in haar kontje spuit. Wij hebben na een douche nog lang nagenoten van de heerlijke avond en mijn bedenking dat Trudy mijn telefoonnummer heeft zijn intussen wel over. Mieke heeft ons uitgenodigd voor een weekendje in haar boerderijtje in de Achterhoek, want ze wil haar poes en hond niet te vaak aan de zorgen van haar oude buurvrouw overlaten.

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie