Trio met Rob en Trudy


Op 12 augustus, 2005 plaatste Anjo Kniest dit sexverhaal in de categorie Straight, en is inmiddels 4899 keer gelezen.

Trio met Rob en Trudy. 1982: Hi, mijn naam is Mieke. Ik ben een jonge vrouw van 32 jaar, gescheiden van mijn alcoholische man en ik woon samen met mijn 8 jarig dochtertje Emmy in een stadje in het oosten van het land. Na mijn scheiding heb ik een tijdje een vriend gehad, Rob, maar om de een of andere reden is die relatie op niets uitgelopen. Ik ben altijd een vrij hete vrouw geweest en ik herinner me de eerste jaren van de middelbare school toen ik mijn eigen lichaam begon te ontdekken. Ik zal een jaar of 14 geweest zijn toen ik per toeval op een avond door mijn kruis streek en een tot dan toe onbekend gevoel zich van mij meester maakte. Het was een tinteling die sterker werd en om meer vroeg, en toen ik met mijn vingers in mijn gleufje terecht kwam voelde ik een kleine verdikking waarvan de aanraking mij elektrische schokjes gaf. Spoedig ontdekte ik meer van die kleine genotsplekjes in mijn lichaam en er is geen eigenlijk geen avond voorbij gegaan dat ik me niet zelf masturbeerde. Ik sprak er in het begin nooit met iemand over, ook niet met mijn beste vriendin. Toen ik 16 jaar was mocht ik voor het eerst naar een dansavondje op school. Mijn ouders hadden er heel wat bezwaren tegen ook al omdat ze mij die avond niet zouden kunnen ophalen. Mijn buurjongen Bas beloofde mijn ouders dat ik netjes thuis zou komen en na enig aarzelen gingen mijn vader en moeder akkoord. Die avond heb ik voor het eerst ontdekt hoe lekker het is om te kussen en de tong van een jongen in je mond te voelen. Nee, het was niet Bas die me thuis bracht maar een klasgenootje van hem met wie ik een hele tijd gedanst had die avond. Op weg naar huis hield hij me opeens staande in een donker gedeelte van de straat waarin ik woonde, en voordat ik het wist voelde ik zijn mond op de mijne. Ik beantwoordde zijn kus een beetje onwennig, maar spoedig genoot ik met volle teugen van de tong die door mijn mond speelde. Even daarna voelde ik zijn hand op mijn bloesje en het genot dat door mij heen trok was onbeschrijfelijk. Hij hijgde zwaar en plots was het over en keek hij me een beetje wezenloos aan. Wist ik veel dat hij juist een orgasme gekregen had. Een paar jaar daarna leerde ik mijn man Peter kennen en genoot met volle teugen van het uitgaansleven en de sex waarin ik plots terecht kwam. Spoedig kwam ik er achter dat drank belangrijker was dan ik, en een jaar of drie na de geboorte van Emmy verliet ik hem voor Rob die ik gedurende een kroegavond had leren kennen. Dat duurde minder dan een jaar. De zorg voor Emmy heeft mij niet zoveel tijd gelaten om intussen een ander te leren kennen en menig avond als ik stil in mijn bed kruip speel ik langdurig met mezelf. Dan plotseling, op een zaterdagmiddag in de stad kom ik Rob tegen met zijn nieuwe vriendin Trudy. Een beetje onwennig sta ik daar en weet niet wat te zeggen, maar Trudy is vriendelijk en lijkt in het geheel niet bezwaard dat Rob me aanspreekt en vraagt hoe het is. Na een paar dagen gaat de telefoon en het is Trudy die me uitnodigt om de komende zaterdagavond bij hun te eten en een borrel te drinken. Emmy kan mee, als ik dat als bezwaar probeer aan te voeren. Daar sta ik dan op zaterdagavond op de stoep van het huis dat vele herinneringen oproept. De deur gaat open en Trudy ontvangt me met een vriendelijke lach en ontfermt zich meteen over Emmy om die op haar gemak te stellen. Het eten is lekker, de borrel oergezellig en met een ‘dat moeten we overdoen’ neem ik met een slapende Emmy in mijn armen afscheid en stap ik mijn klein autootje. Twee weken later nodig ik hen terug en weer is het oergezellig. We spreken af dat ik het komende weekend met hen uit zal gaan als Emmy bij haar vader logeert. De zaterdagavond erna bellen Trudy en Rob aan en samen gaan we in hun auto naar een cafeetje in de stad waar we een heel gezellige avond hebben. Tegen middernacht stellen zij voor nog een borrel bij hen thuis te drinken en hun aanbod om maar te blijven slapen tot de volgende dag neem ik dankbaar aan. Nauwelijks heb ik het licht in hun logeerkamer uitgedaan of er wordt zachtjes op de deur geklopt. Het is Trudy, die nog even kletsen wil. Ze komt op de rand van het bed zitten, en vertelt me dat ze me heel erg aardig vindt en dat ze heel goed kan begrijpen dat Rob verliefd op me is geweest. Het is even stil, als ze plotseling zegt, ‘Rob wil met je slapen vannacht’ Ik weet niet wat te denken en natuurlijk wijs ik het voorstel resoluut van de hand. Rob is haar vriendin! Trudy wil echter geen protest horen en ze zegt dat ze van Rob houdt en daarom geen bezwaar heeft als hij met mij slaapt. In tegendeel, Trudy ziet het als een bewijs van liefde van haar voor Rob. Al pratend voel ik mezelf nat worden. Hoe lang is het al niet geleden dat ik een man heb gehad en onwillekeurig komt het liefdesspel dat ik zo vaak met Rob bedreven heb in mij op. Trudy ziet mijn aarzeling, en voordat ik het weet roept ze Rob die even daarna in de kamer staat. Trudy gaat weg maar laat de deur op een kier en ik kan horen hoe ze naar hun slaapkamer loopt maar ook daar de deur niet sluit. Even later voel ik Rob’s lippen op mijn mond en met een plotseling gevoel van hartstocht wijken mijn lippen van elkaar en zuig ik zijn tong diep naar binnen. Zijn handen strelen over mijn lange haar en glijden langzaam naar mijn hals. Zachtjes bijt hij in mijn oorlelletje, vast nog steeds wetend hoe lekker ik dat vind. Ik voel zijn lippen over mijn hals naar beneden glijden en voel hoe hij de knoopjes van mijn nachtjapon open maakt, rustig en zelfverzekerd. Even daarna speelt zijn tong over de welving van mijn kleine borstjes en zuigt zich vast om mijn tepel. Die reageert en staat meteen fier naar voren. Al kussend speelt Rob met mijn andere borst en ook daar reageert mijn tepel gestaag terwijl ik mijn kutje goeiend heet voel worden. Dan tilt Rob mij omhoog van het bed en trekt mijn nachtjapon over mijn schouder voordat hij me weer op het kussen terug legt. Zijn handen glijden over mijn buik naar beneden terwijl hij zachtjes in mijn tepels bijt. Dan trekt hij het slipje over mijn billen en als vanzelf hef ik mijn bips op. Even rust zijn hand op mijn venusheuvel, voordat hij mij recht in de ogen kijkt, opstaat en zijn boxershort naar beneden trekt. Dan ligt hij naast me en ik druk mijn naakte lichaam vol verlangen tegen het zijne. Mijn hand daalt naar beneden en ik neem zijn harde pik in mijn hand. Goh, wat is dat lang geleden dat ik dat gevoeld heb, en een golf van verlangen spoelt door me heen. Rob’s hoofd glijdt naar beneden en ik voel zijn tong in mijn kuthaartjes kriebelen. Brandend heet is het daar en ik wacht smachtend op het gevoel van zijn tong in mijn gleufje. Met zijn vingers trekt hij mijn lippen van elkaar en ik voel het geil tussen mijn bilnaad lopen. Mijn bekken schokt naar voren als hij met het puntje van zijn tong mijn knopje raakt en mijn benen spreiden zich om hem te laten weten dat ik klaar voor hem ben. Even later zit hij op zijn knieen tussen mijn dijen en speelt met de tip van zijn pik tussen mijn lippen, mijn verlangen steeds verder aanwakkerend. Soms duwt hij een beetje naar voren en gewillig wijken mijn lippen om hem toegang te bieden, maar steeds trekt hij terug voordat hij echt penetreert. Het verlangen wordt ondragelijk en ik begin met mijn handen over mijn borsten te strelen en met duim en wijsvinger trek ik aan mijn tepels. Dan voel ik dat Rob door duwt en tergend langzaam bij mij naar binnen dringt. Ik ben zo nat dat mijn nauwe kutje in het geheel geen belemming is voor zijn lange, dikke staaf en als hij tegen mijn baarmoedermond aanzit begint Rob met lange regelmatige halen te stoten. Ik voel dat mijn orgasme opbouwt en met elke stoot ga ik een trapje hoger op de ladder van het ultieme genot. Ik voel zijn penis harder worden en weet dat ook Rob op het punt staat klaar te komen. Als hij even later zijn zaad in mij spuit is dat de laatste sport van de ladder en bereik ik een orgasme als ik nooit tevoren heb gehad. Ik hoor mezelf gillen als ik keer op keer klaar kom en als de spanning eindelijk weg ebt en ik mijn ogen open zie ik Rob met een glimlach over me heen gebogen. Naast het bed staat Trudy die me liefdevol aankijkt en even later zit ze op de rand van het bed zit en persts haar lippen op mijn mond. Ik voel Rob van me af glijden en dan ligt hij naast me terwijl zijn handen door mijn haar strijken. Dan ligt ook Trudy naast me. Zij legt haar hand op mijn borst en langzaam glijdt die naar beneden en ik voel dat ze met haar vingers langs mijn natte dijen streelt. Ze buigt naar beneden en voordat ik het weet voel ik haar tong door mijn gleufje gaan. Even daarna wordt ik hartstortelijk op mijn knopje gekust en hoor ik haar mijn kutje leegzuigen. Rob streelt intussen over mijn borsten en mijn tepels worden weer hard. Mijn lichaam schreeuwt om meer! Mijn hand zoekt naar Rob’s pik en op het moment dat ik die aanraak voel ik hoe hij schoksgewijs weer tot leven komt. Intussen heeft Trudy zich zover omgedraaid dat haar kontje naar mij toe wijst en ze drukt haar kutje op mijn gezicht. Ik begin gretig te likken. Dan staat Trudy op en trekt mij over Rob heen. Zittend op hem brengt zij zijn staaf tegen mijn lippen voor mijn holletje en op het moment dat ik zijn eikel voel laat ik me zakken. Ik berijd hem langzaam en vol overgave, en voel dat Trudy met zijn ballen speelt en af en toe met haar vingers in mijn spleetje en tegen mijn aarsgaatje zit. Ik voel opnieuw een orgasme komen en terwijl mijn kutlippen zich om Rob’s pik klemmen zuig ik een tweede lading in mijn grotje. Ik kan niet meer maar Trudy gaat door en ik voel dat zij nu de pik van Rob stimuleert. Ik glijd van Rob af en Trudy neemt mijn plaats in. In een fel tempo berijdt ze Rob die even later voor een derde keer klaar komt. De ochend zon gluurt tussen de gordijnen spleet als ik wakker word met aan mijn linker zijde Rob en aan mijn rechterzijde Trudy. Ik voel me gelukkig en gewild.

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie