Rob, Trudy, mijn moeder en ik


Op 13 augustus, 2005 plaatste Anjo Kniest dit sexverhaal in de categorie Straight, en is inmiddels 6618 keer gelezen.

Rob, Trudy, mijn moeder en ik. 1992. De vriendschap van mijn moeder (Mieke) met Rob en Trudy duurde nu al enkele jaren (zie ook Trio met Rob en Trudy) en regelmatig bleef zij over na een avondje stappen met haar beide vrienden. Ik, Emmy, haar dochter (intussen 18), was gewend geraakt aan de regelmatige logeerpartijen bij Rob en Trudy en bleef ook regelmatig bij hen slapen, zeker nadat mijn vader overleden was. Het was er eigenlijk ook altijd oergezellig. Op een avond, ik lag al in mijn logeerbed bij Rob en Trudy, hoorde ik de stemmen van mama en Rob zachtjes op de gang, en hoorde hoe mama de slaapkamer van Rob en Trudy binnen ging. Even later hoorde ik Trudy zachtjes lachen uit dezelfde kamer. Nieuwgierig opende ik mijn slaapkamerdeur en zag dat de deur van Rob’s en Trudy’s slaapkamer op een kier stond. Ik sloop de gang op. Bij de deur aangkomen gluurde ik naar binnen en ik wist niet wat ik zag. Mijn hart klopte plotseling in mijn keel en ik voelde op slag een tinteling in mijn onderlijf. Rob stond tongzoenend voor mama in zijn ondergoed terwijl Trudy achter mama stond en juist haar bh loshaakte. Mama had haar armen om Rob’s hals geslagen. Ik voelde mijn kutje nat worden. Mijn nieuwgieringheid won het van mijn schroom dat ik hun drieen stond te begluren en ik drukte mijn hoofd tegen de deurpost om zoveel mogelijk te kunnen zien. De bh glipte intussen van mijn moeders borst naar beneden op de grond en Trudy’s handen omvatten van achter de borstjes van mama, twee vingers om haar tepels. Mama kreunde zachtjes en ik zag haar hand in de boxershort van Rob glijden en diens pik naar buiten trekken. Jonges, wat een joekel, dacht ik, wat anders dan van mijn vriendje een jaar of twee geleden. Langzaam stapte Rob naar achter even later zag ik hem op het bed liggen. Ik kon het nog juist zien, verdorie, kon die deur wat verder open? Mijn moeder draaide zich om en trok de trui van Trudy uit en in een mum van tijd waren beiden alleen in ondergoed. Ze kusten heftig toen ik Rob hoorde zeggen, ‘he, ik ben hier’. Lachend draaiden zij zich om en liepen richting bed. Toen kon ik alleen maar gissen wat er daar gebeurde, want ze waren uit het zicht. Zachtjes duwde ik tegen de deur aan om die iets verder open te krijgen en ik had geluk, dat ging een klein beetje, gelukkig zonder te piepen. Mama en Trudy zaten op hun knieen en likten om beurt Rob’s pik die fier overeind stond en elke keer als ze bij zijn eikel waren gekomen vonden hun tongen elkaar. Ik stond intusssen met mijn hand in mijn slipje mijn natte kutje te vingeren en sopte met mijn vingers diep in mijn gleufje. Ik werd steeds heter van wat ik zag. Trudy bewoog intussen naar Rob toe en tongzoende hem heftig terwijl mama hem nog steeds pijpte. Toen zakte Trudy met haar kutje op Rob en begon deze haar heftig te beffen. Zachte gilletjes waren het gevolg en ik kon nog juist zien hoe Trudy kronkelde en schokte bovenop hem. Mama had intussen ook positie gewisseld en zat schrijdelings op haar knieen op Rob terwijl haar hand zijn pik zocht om deze naar haar spleet te leiden. Zachtjes kreunde ik en voelde het kutgeil langs mijn vingers lopen. Mama zakte over Rob’s pik en langzaam begon zij hem te berijden, steeds vlugger en naar het scheen steeds dieper. Ze hijgde zwaar en haar ‘ja…, ja…., ja…’ kwam steeds vlugger en eindigde plots in een lang gerekt ‘jaaaaaaah’ terwijl ze voorover op hem viel. Inussen hield ik het niet meer en een orgasme spoelde door me heen terwijl het me de grootste moeite kostte stil te blijven. Ik zag een nog altijd grote pik, maar iest slapper nu, uit mama’s grotje floepen toen ik Trudy zag bewegen. Even later verdween mijn prachtig zicht op de lange pik toen Trudy hem diep in haar mond nam en mijn moeder zich van Rob afrolde. Rob verschoof op bed en verdomme, niets meer te zien. Even later hoorde ik het bed piepen en wist dat Trudy en Rob bezig waren, helaas kon ik niet zien hoe. Ik besloot de deur verder open te duwen. Met een vreselijke piep lukte dat en keek ik recht in het gezicht van mijn moeder….. Emmy ! Toen stond ik face to face met hun drieen….. Doodse stilte. Ik besloot dat de aanval de beste verdediging was, en stapte brutaal naar binnen. Ik hoorde mezelf zeggen, waar plezier is voor drie, kan ook plezier voor vier. Onderwijl mijn nachtjapon uittrekkend hen uitzicht geven op mijn kleddernatte slip, liep ik naar het bed toe en voordat er ook maar een woord gezegd kon worden, drukte ik een lange kus op een rechtopstaande tepel van Trudy en zoog er heftig op. Geil als ze nog was van het juist onderbroken liefdesspel, kreunde zij en ging plots door Rob te berijden. Even later zag ik uit mijn ooghoeken dat mama de andere tepel van Trudy in haar mond had. Rob lag met grote ogen naar het schouwspel te kijken en ik voelde zijn hand naar mijn heup gaan. Goh, wat voelde dat heet en het geil druipte uit mijn spleetje. Ik verplaatste me een beetje zodat hij beter overal bij kon, en zijn hand gleed naar mijn borsten en begonnen die te strelen, Hij kneep zachtjes in mijn tepel die heerlijk pijnlijk rechtop stond. Toen gleed zijn hand naar mijn dijen en weer ging ik verzitten en hoopte dat zijn hand naar mijn gleufje zou gaan. Ik voelde zijn vingers kriebelen in mijn haartjes en even later gleed een vinger over mijn knopje tot in mijn spleetje om kletsnat terug te komen. Hij begon mijn knopje te masseren en, goh, wat was dat lekker. Veel beter dan het zelf te doen. Even later begon hij te schokken en hoorde ik schuin achter me Trudy met een gil klaar komen. Rob bleef echter doorspelen in mijn kutje en ik voelde zijn vingers weer naar mijn spleetje gaan en even later kroop er een vinger in mijn grotje. Goh, wat lekker. Ik draaide me verder naar hem toe, en schoof iets naar voren om meer te kunnen krijgen en achter me voelde ik dat Trudy langzaam van hem afging. Over mijn schouders zag ik dat mama en Trudy zich over zijn pik bogen en hem aflikten. Nog steeds was dat ding loei groot en, goh, wat zou dat lekker zijn die in mijn kut te voelen. Twee jaar geleden had een vriendje me ontmaagd, en het was allemaal zo vlug gegaan dat ik er nauwelijks van genoten had. Twee dagen daarna had hij het uit gemaakt, en bleef ik met een geweldige kater achter. Goh, wat zou ik die pik graag willen voelen. Weer keek ik om en zag dat hij kloppend weer verder overeind kwam door het zuigen en strelen van mama en Trudy. Goh wat zou ik die graag willen voelen, goh, ik MOET die paal in mij voelen. Langzaam bewoog ik verder naar achter en ik voelde Rob’s vingers uit mijn kutje slippen. Jammer wel, maar je kunt niet alles hebben. Toen nam ik resoluut een besluit en duwde Trudy langzaam opzij, nam haar plaast in en likte even later samen met mama Rob’s pik. Langzaam liet ik hem in mijn mond glijden tot diep in mijn keel en ik proefde zijn zaad. Met mijn lippen strak om zijn paal trok ik terug, speelde met mijn tong om zijn eikel en zakte opnieuw over zijn pik. Ik voelde zijn hart in mijn mond kloppen. Toen ik weer terug trok duwde ik mama opzij en ging over Rob heen zitten. Vragend keek mama mij aan, maar ze kende mij goed genoeg om te weten dat als ik eenmaal mijn zinnen op iets had gezet, ik daar niet vlug van af te brengen was. Ik zat nu bovenop Rob en bracht zijn pik naar mijn gleufje. Ik keek hem recht aan en zag het verlangen naar een jong en nauw meisjes kutje in zijn ogen. Ik plaatste zijn eikel tegen mijn grotje en liet het daar een tijdje rusten, wetend dat hem dat goed gek zou maken van verlangen. Toen hield ik het zelf niet meer en liet ik me langzaam zakken. Ik voelde hoe mijn kutmondje werd opengerekt en terwijl ik steeds verder zakte voelde ik de wand van mijn holletje strak en nauw om zijn pik glijden. Goh wat was dat ding lang, er scheen geen eind aan te komen en de spanning in mijn kutje werd steeds groter. Eindelijk voelde ik zijn haar tegen mijn lippen, rustte even en begon toen langzaam op en neer te wippen. Met elke haal voelde ik de spanning stijgen, mijn kutwand werd met elke haal heter en zijn pik scheen steeds dikker te worden. Ik voelde mijn orgasme komen, langzaam maar steeds vlugger en mijn bewegingen werden sneller. Toen hield ik het niet meer en terwijl een orgasme door me heen schoot zoals ik dat nooit gevoeld had met vingeren, ontplofte er diep in me iets en voelde ik een warme gloed in mij spuiten. Rob schokte onder mij en ik zag zijn gezicht in een grimas vertrekken. Aan zijn spuiten scheen geen einde te komen en ik voelde een tweede orgasme in mij opkomen, dit keer niet rondom mijn knopje maar diep in mijn holletje. Aan het gevoel kwam maar langzaam een eind en terwijl ik Rob onder me wegzakte, voelde ik een kus van mama op mijn natte mond en gleden de zachte handen van Trudy over mijn bezweette borsten. Na een lange stilte, 5 minuten, 10 minuten, ik weet het niet, was het Rob die als eerste opstond en zei een borrel voor ons te halen. Lang hebben we nog met zijn vieren bij elkaar gezeten, niet zoveel zeggend, maar na genietend van wat er was gebeurd. Het is nooit meer voorgekomen en we hebben er nooit meer over gepraat. Het is een geheim onder vrienden, en dat zal zo blijven.

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie