Een buitje warme regen


Op 1 juni, 2012 plaatste Hanneke dit sexverhaal in de categorie Dierensex, en is inmiddels 41032 keer gelezen. Aantal woorden in dit verhaal: 984. Geschatte leestijd: 5 minuten

Hallo Hanneke hier, Gisterenavond was ik bij de rij-vereniging. En de vader van mijn beste vriendin had mijn paard gebracht. Het was lekker weer gelukkig niet meer zo warm maar tijdens de les kreeg ik het toch zo warm dat ik mijn vest uit deed. Kon ik lekker rijden in mijn hesje in de late avondzon. Ik zag dat er langs het veld ook iemand stond die het warm kreeg. Waarschijnlijk van de aanblik van mij in mijn kleine hesje en strakke rijbroek op mijn paard. Ik zat alweer te fantaseren en voelde het warm worden tussen mijn benen. Tot de instructrice riep,: Hanneke let eens op!! Ze had gelijk ik was al veel te ver weg met mijn fantasie. En lette niet meer op mijn eigen paard en op de rest van de groep. Dus vanaf toen lette ik beter op, voordat ik een ander van haar paard zou rijden. De lucht betrok een beetje en de zon ging schuil achter de wolken. De temperatuur bleef echter best goed en ik zweette wat van het harde werk, want mijn paard wilde absoluut niet naar me luisteren. Toen begon het langzaamaan te druppelen het leek een klein buitje dus we gingen gewoon door. De paarden waren heet en tenminste èèn amazone ook. Het begon harder te regenen maar de instructrice riep : doorrijden!! Als je op wedstrijd bent kan het ook gaan regenen en moet je ook door. Jullie smelten zo maar niet. We reden met zijn allen door en het publiek waaronder de vader van mijn vriendin schuilde in een openstaande paardentrailer. Het werd natter en natter maar door de temperatuur vond ik het eigenlijk wel lekkere het leek een warme douche. Na de les gouw mijn paard in de trailer en afzadelen. Mijn vest had in de regen gelegen en was dus doornat. Mijn hesje en rijbroek waren doorweekt en plakten aan mijn lijf. Wat ik nodig had was een lekkere douche. Tijdens het afzadelen in de paardentrailer (normaal doen we dat buiten de trailer maar vanwege de regen nu ff niet) stootte de vader van mijn vriendin “per ongeluk”tegen mijn borsten en zei sorry maar ze zaten een beetje in de weg. Intussen zag ik hem kijken naar de druppeltjes zweet en regen die tussen mijn borsten liepen. Wil je een handdoek? Vroeg hij maar ik had andere plannen. En ging voor hem staan in de trailer met mijn borsten fier vooruit en vroeg hem, een handdoek weet u niks beters. Hij bukte en begon de spleet tussen mijn borsten uit te likken. Mmmh lekker smaakt naar meer zei hij. En al snel voelde ik zijn handen onder mijn hesje en in mijn BH. Hij deed de trailer dicht en deed mijn hesje uit toen mijn BH los en masseerde mijn stevige borsten. Mijn tepels zwelden op, en het kruisje van mijn strakke rijbroek werd nog natter maar nu vooral van binnenuit. Hij zoende me en kneep met een hand in mij strakke billen onder mijn rijbroek. Ik weet dat hij mij het liefst ziet in een strakke rijbroek en dan met een stringetje er onder zodat mijn billen mooi uitkomen. Ik knielde voorhem en maakte zijn broek los. Toen nam ik zijn paal in mijn mond en begon hem lekker te pijpen. Zijn dikke paal past maar net helemaal in mijn mond. Toen ging ik staan en bukte voorover. Mijn grote borsten hingen vrij en ik voelde al snel een paar handen die mijn tepels kneedden terwijl ik een lul in mijn mond had. Even daarna voelde ik iets achter in mijn kruisje. Even dacht ik dat we bezoek hadden maar het bleek mijn paard dat naast ons in de trailer stond en zijn neus stevig tegen mijn billen duwde. Ik weet niet waarom maar het voelde op dat moment goed. De vader van mijn vriendin zei tegen mij kijk hem hij wil ook graag met je spelen. Wat zou er gebeuren als je die broek uit doet?? Ik was intussen zo geil dat het mij niet meer uit maakte als ik maar lekker klaarkwam. En deed mijn strakke rijbroek naar beneden en mijn stringetje opzij. Ondertussen bleef ik op de lul van de vader van mijn vriendin sabbelen. Meteen voelde ik een natte warme tong aan mijn kontje likken, wow dat voelde raar net of je met een warm nat schuursponsje gekriebeld werd. Mijn ruin liet er geen twijfel over bestaan en begon mijn kutje te likken lange warme halen tussen mijn natte schaamlippen. Hij werd er zelf ook warm van want ik zag zijn geslacht naar buiten komen. Mijn paard geilt op het likken van mijn kutje en ik ga klaarkomennnnnnnnnnnn!!!!! Ik kon me niet inhouden en kwam super klaar: gebeft door mijn eigen paard!!! Ik stikte zowat in de lul van de vader van mijn vriendin . Hij zette me op mijn knieen zodat mijn paard niet meer bij mijn kutje kon en stopte zijn lul tussen mijn dikke tieten. Ik hield ze met twee handen vast en had zo een strak spleetje waar hij lekker in op en neer pompte. Al snel kwam hij klaar en sproeide zijn warme zaad over mijn gezicht en tieten. Waar ik bij kon likte ik het af en zoog daarna het laatste restje uit zijn lul. We kleedden ons aan en zetten mijn paard goed vast. Daarna zette hij mijn fiets in de trailer naast mijn paard en bracht me thuis. Daar vroeg mijn zus me waarom ik zo nat was en wat er voor plakspul in mijn haar zat!! Ik ben gauw gaan douchen en heb gezegd dat dat kwam dolor de regen en omdat mijn paard boven me geniesd had terwijl ik voor hem zat. Ik kon mijn zusje natuurlijk niet gaan vertellen wat dat lekkere zilte plakspul eigenlijk was en waarom het in mijn haar zat. Onder de douche heb ik zelf lekker nog even nagenoten!!!!.. XX Hanneke

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie