Een vreselijk geil meisje


Op 31 juli, 2018 plaatste Wouter dit sexverhaal in de categorie Incest, en is inmiddels 17991 keer gelezen.

Lang lig je in mijn armen op de bank, en al die tijd doe je alsof je rustig en ontspannen bent. Maar ik weet dat mijn handen, die je borsten strelen, die met je steeds harder wordende tepeltjes spelen, je langzaam steeds geiler hebben gemaakt. En al die tijd heb je gedaan alsof je niet merkte dat mijn vingers die over je buik gleden, telkens stopten bij het elastiek van je pyjama broek” alsof het een onneembare vesting was. Natuurlijk had ik zo naar binnen kunnen glijden, maar ik wilde je dwingen om toe te geven hoe geil je bent. En tenslotte hield je het niet meer.. Toen de hand die zo dicht bij je dampende kutje was, omhoog gleed, en onder je shirtje je andere borst begon te bewerken, toen allebei je tepeltjes geplaagd werden, en de vingers die zo dicht bij je kutje waren opeens ver weg leken.. toen hield je het niet meer, en nu voel ik hoe je hand de mijne vastgrijpt, naar beneden trekt over je buik” en hem onder je pyjamabroek schuift” Ik grinnik even, en fluister in je oor “je bent geil”” en mijn hand glijdt nu verder”. over je buik, je kale gladde venusheuvel, verder, ik voel hoe je onwillekeurig je dijen iets opent om me ongehinderd toegang te verschaffen, mijn vingers glijden verder, verder, ik negeer de korte siddering die als een stroomstoot door je lichaam gaat en de korte heftige kreun, als mijn vingertoppen langs je klit glijden, en wanneer ze in de hitte tussen je opgezwollen schaamlipjes glijden, GLIBBEREN in het vocht” fluister ik opnieuw” “je bent HEEL geil”.”.

Met mijn andere hand knijp ik heel even kort, fel in je nu keiharde tepeltje” “”. verschrikkelijk geil”.” Mijn vinger glijdt ongehinderd naar binnen, twee vingers” langs de stomend hete wanden van je kutje naar binnen, ik buk me iets, om dieper te kunnen, krom mijn vingers ietsje binnenin je kutje” “en wat wil je nu”?” hoor je in je oor fluisteren” Ik hoor je fluisteren” kreunen” “ik” wil” hmmmfff”. door jou” ooh!! “ begeerd worden” en “. aaaahmmmm”. door je lichaam”. en”.”Mijn vingers glijden nog dieper, voelen, tasten binnenin je” in de hitte en het vocht van je druipende kutje, en met je ogen dicht hoor je mijn stem in je oor fluisteren: “” God, wat ben je nat, geil, heet” “ Je voelt mijn vingers zich spreiden binnenin je kutje” voelt hoe ik de wanden van je neukgleufje spreid” “je bent nat en geil en heet, en ik denk dat je tegen je rug wel kunt voelen dat ik je begeer” je bent zalig, je maakt me gek, je maakt me geil, en mijn lul is keihard door jouw zalige lichaam, door je onbeschaamde geilheid, door je natte kutje” ” Je voelt hoe ik iets beweeg, en onwillekeurige draai je iets op en neer om de druk van mijn harde lul tegen je rug beter te kunnen voelen” het voelt alsof er een dikke warme staaf tussen ons in drukt” “je bent mijn heerlijke geile droom, mijn hete fantasie, mijn droom-meisje” je bent mijn drijfnatte neukgleufje, m’n kreunende geile meisje”. “ Vingers zoeken, tasten binnenin je” bewegen gekromd op en neer, en je voelt je eigen geilheid toenemen, als een volstromend bad” volstromend met warm water, met hitte, het voelt alsof je buik warmer wordt, en je hoort een ritmisch soppend geluid als mijn hand en mijn vingers op en neer bewegen in je knijpende kutje” je voelt dat je niet alleen volloopt, maar óverloopt, en paniekerig probeer je de stromende klaterende kraan van geilheid terug te draaien, maar je voelt dat er geen houden meer aan is” en terwijl je m’n stem verder hoort fluisteren “toe maar meisje, laat het maar komen”. laat alles los” laat je gaan, laat al je geilheid stromen” ” “ voel je een onhoudbare golf door je buik trekken, en hulpeloos en met een lage jammerkreet voel je een golf geil door je kut persen, een stroom pure lust naar buiten persen”.

ik voel het heet en nat over mijn hand stromen, geniet van de niet te stoppen geilheid, van het samentrekken van alle spieren in je warme lijf, van de hulpeloze kreun die je uitstoot, het samentrekken van je gezichtje tot een orgasme-grimas” “God”.wat ben je zalig” hoor je van heel ver weg doordringen “.. En terwijl je lichaam nog na-schokt, en niet meer lijkt te kunnen stoppen met schokken, en ik mijn drijfnatte hand terugtrek, hoor ik je hijgend en met korte stootjes uitbrengen “n..e”u”k”. mmm e” !!!” Ik sta op, trek je iets overeind, zodat je met je rug tegen de leuning van de bank hangt, trek je pyjamabroek helemaal naar beneden, trek je benen open, omhoog” kijk nu tegen je drijfnatte gleuf en kontje aan” laat mijn eigen broek zakken” Ik zie de blik in je ogen als je mijn lul overeind vrij ziet springen, dik, hard, groot, met een grote donker rode eikel, het voorvocht erover druipend” Ik zie de lust en de honger in je ogen, trek je nog iets verder naar voren, grijp mijn harde lul vast en plaats hem tegen je gezwollen rode lipjes, en ram hem in één keer naar binnen” Je voelt jezelf opensplijten, voelt de hitte, onze gezamenlijke hitte, voelt me diep binnendringen, tot tegen je baarmoedermond aan” Zo diep als je nog nooit eerder bent opgevuld.. en je zou me nòg dieper willen voelen” “NEUK ME!!!!” hijg je, met een wilde blik in je ogen” “SPUIT ME VOL!!!” En terwijl ik als een beest in je begin te pompen, terwijl je eigen geil rond spettert in het geweld, kreun je: “naai me! neuk me! gebruik me! spuit je ballen leeg, neuk me neuk me NEUK ME NEUK ME!!!!!” Je stem maakt me gek, de knijpende wanden van je kut maken me gek, je nog na-sidderende orgasme rond mijn eigen pik maakt me gek, en terwijl ik in je verwilderde ogen kijk voel ik onhoudbaar mijn zaad naar buiten denderen, ram mezelf diep in je, schreeuw het uit terwijl ik in je ogen zie hoe mijn geil in je golft” Golf na golf, ongeremd en onbeheerst spuit ik mezelf leeg diep in jouw hongerige kut”.

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie